newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Růžové a vintage kartičky pro holčičí hraní: Tarot andělů strážných

 
Růžové a vintage kartičky pro holčičí hraní: Tarot andělů strážných

Milujete vintage styl, růžovou, kudrnatou, andílkovskou a tak trochu elegantně bridžovou barvu? Je úplně jedno, co si pod tím představíte, ale tyhle karty jsou přesně těmi pro holčičí večírek. Nejen proto, že o nich autoři říkají, že jsou to nejsladší tarotové karty na světě.

 

Ženská intuice je skvělá. Autoři si poradili a zahladili především obecně děsivější významy některých karet a tam bych řekla, je při hledání cest použita psychologie a ženská intuice. Nedozvíte se tady, co vás čeká, ale dozvíte se, jak s tím, co by mohlo přijít, můžete naložit!

Karty jsou růžové, ale důrazné!

Využijte i přiloženou knihu, ačkoliv si prvotní významy můžete přečíst rovnou na vytažených kartách. Tam je všechno dohlazeno k dokonalosti, význam rozvinut, a ještě přidána hesla, která si do kontextu celého výkladu sednou ještě lépe. Ono totiž opravdu pro každou životní situaci existuje důvod. Když se vydáte na cestu tarotovým světem, tak postupně objevíte množství různých logických a na minulost navazujících souvislostí.

Ačkoliv tu mluvíme o tarotu s tématikou strážných andělů, nenechte se zmást ezoterickým nádechem celého tarotového kompletu, snad ani růžovým naladěním sladkým jako nejjemnější zákusek. Moudra tu je mnoho – a protože každý má intuitivní schopnost si vybrat právě takové karty, jaké potřebuje jeho duše, a dostat se tak ke správným informacím, je to ideální prostředek pro rozvíjení své osobnosti a duše.

Čekáte na zásadní životní rozhodnutí, které ale není v ruku vašich, ale v rukou druhého člověka. Čekáte na lásku…

„Sedmička hojnosti

Buďte trpěliví! Někdy se sny vyplňují pomalu. Nedělejte si starosti. Tvrdě jste pracovali, takže vás čeká bohatá úroda. Teď je ideální doba na přípravy, protože se brzy věci začnou hýbat rychle kupředu. Tento čas využijte k odpočinku a plánování.

Desítka myšlenek

Situace, která vás trápila, už skončila, a můžete konečně vydechnout úlevou a vydat se dál. V tomto klíčovém okamžiku je důležité odpoutat se od minulosti. Někdo ve vašem životě se možná konečně zbavil svých problémů se závislostmi.

Léčitel činů

Díky otevřenému srdci můžete nyní dělat cokoliv. Zvládnete mnoho věcí najednou, pokud budete vědět, že to má význam. Tato karta ukazuje na někoho laskavého, inteligentního, nadšeného, s kým je legrace, což byste určitě mohli být i vy. Tato osoba umí složité situace řešit s lehkostí.“

Nádhera. Tohle už si každá žena musí přebrat po svém, ale jak vidno, v životě jsou někdy chvíle, kdy musíme ustoupit do pozadí a nechat chvíli pracovat osud. Možná se řeší opravdu něco, co se týká problémů partnera, ale z takové té krabičky „musí si na to přijít sám“. A pak se s vámi o to podělí? Každopádně se situace, na kterou se ptáte, vyléčí a nabere později zcela jiný směr.

Karty jak k partičce bridže

Můžete s nimi zažít pěkné chvilky s děvčaty! Autoři se ovšem o tarotech rozepisují i obecně a přinášejí tak čtenářům hodně zajímavé informace: Možná vás překvapí, když zjistíte, že tarot byl původně společenskou hrou podobnou bridži! Jak plynul čas, lidé s rozvinutou intuicí si uvědomovali, že v tarotu půjde o víc. V lidské historii už mnohokrát došlo k tomu, že kvůli strachu z odvety nebylo vždy bezpečné zcela odhalovat své intuitivní schopnosti. To je jeden z důvodů, proč se tarot ve středověku držel v takové tajnosti. Je však velkým požehnáním, že dnes může většina z nás své duchovní nadání svobodně přijmout, aby pomohla těm, kteří to potřebují.

A zrovna tyhle kartičky si jako ty bridžové umím hezky představit. Sladké, růžové, vintage styl.  Můžete je vytáhnout na holčičím večírku, s dětmi při hraní, ale taky sami pro sebe u svíčky a dobrého čaje s medem. Rozpoložení si z vás snad tento kouzelný balíček karet vytáhne sám a pak se budete divit. Divit tomu, co vám povídají… anebo se divit vůbec nebudete, protože všechno, co vám poví, ve skrytu duše už stejně víte.

Elegantní, hezké, romantické i vkusné – to jsou karty Tarotu andělů strážných. Nechte se od nich pozvat na partičku!

O kartách Tarot Andělů strážných: Po vydání Andělských tarotových karet, které sklidily obrovský úspěch, zjistila Doreen Virtue, že se i nadále mnoho lidí tarotu bojí. Proto společně s Radleighem Valentinem vytvořila tento tarotový komplet pro vysoce citlivé vykladače, kteří touží po přesných a detailních odpovědích tarotu v doprovodu jemných slov a obrazů. Výsledkem je 78 nejsladších tarotových karet na světě, které vám nabízejí bezpečný a spolehlivý způsob, jak získávat jasná, srozumitelná a konejšivá poselství pro sebe a své blízké.

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing, SE, 2017, www.synergiepublishng.com

 

2017.08.18 | Renata Petříčková | přečteno: 30196x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: Doreen Virtue Radleigh Valentine vitange andělé Tarot andělů strážných

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Osvěžující řezy s džusovou polevou

Čekáte návštěvu? Nebo jen přemýšlíte, co dobrého si dát jako dezert ke kafíčku po nedělním obědě? Vyzkoušejte osvěžuj...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2015.02.21 | přečteno: 30326x

Nebojte se mluvit

Neřekla bych, že je to přiznání, ale budiž. Jsem žena a ráda říkám svůj názor, za kterým si stojím. Otázka ale je: &q...
 
celý článek | Barbora Minaříková | 2013.04.25 | přečteno: 30082x

Jak dosáhnout cíle?

Každý z nás si chce splnit své sny a přání, jen nám občas chybí ta pravá motivace, která by nás posouvala dál. V tomto č...
 
celý článek | Petra Zápotočná | 2018.01.31 | přečteno: 30154x

Adolf Hitler: Léky, drogy, psychóza

Nejrůznější teorie se už od roku 1945 snaží vysvětlit Führerův dramatický úpadek. Možná, že šlo o terciární stadium syfi...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2023.06.03 | přečteno: 30191x
 

Portál pro ženy