newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Pletené šaty - co o nich potřebujete vědět?

 
Pletené šaty - co o nich potřebujete vědět?

Pletené šaty jsou jedním z nejlepších způsobů, jak kombinovat skvělý vzhled s pohodlím, které je těžké přeceňovat. Jsou teplé, pohodlné, univerzální a perfektně padnou každé postavě. Co jiného byste měli vědět, než sáhnete po tomto jedinečném oblečení?

 

Pletené šaty - ideální volba pro podzim a zimu

Na jaře a v létě se velmi rádi oblékáme do vzdušných, romantických šatů, které zdůrazňují naši postavu. Po zbytek roku se ale zaměřujeme více na praktičnost, a proto se často skrýváme před chladem v dlouhých kalhotách, teplých svetrech a mikinách. Mezitím nám nic nebrání obléknout se do ženského sexy oblečení i na podzim a v zimě, aniž bychom obětovali tepelný komfort. Řešením jsou pletené šaty, tj. šaty vyrobené ze silné, měkké látky, která nás ochrání před bodavým chladem. Stačí si vybrat model, který se hodí k naší postavě a kombinovat jej s neprůhlednými punčochami, botami a kabátem, abychom získali módní a stylové oblečení do každého počasí.

Na co se zaměřit při výběru šatů?

První důležitou otázkou, která nepochybně ovlivní pohodlí nošení svetrových šatů, je tkanina, ze které jsou vyrobeny šaty. Nejlépe se bude hodit přírodní bavlna s příměsí elastanu. Díky první látce bude oděv příjemný na dotek, měkký a snadno se bude udržovat, zatímco díky druhé látce bude pěkně sedět na Vaší postavě a nebude omezovat Vaši svobodu pohybu. 

Další nesmírně důležitou věcí je střih šatů. Dámy s úzkým pasem (tj. držitelky postavy typu hruška nebo postavy typu přesýpací hodiny) vypadají nejlépe v obálkových a rozšířených střizích. Sexy křivky zdůrazní také střih bodycon, který smyslně obejme celé tělo. Na druhé straně, pokud chcete skrýt příliš štíhlou, chlapeckou postavu nebo vyčnívající břicho, stojí za to sáhnout po stylu oversize, který tyto nedostatky zamaskuje a zároveň předvede vytvarované nohy.

 

Stylizace pro každou příležitost

Výhodou pletených šatů je také jejich všestrannost a univerzálnost. Hodí se dobře jak v práci, tak na každodenní nošeni i při slavnostních příležitostech. Na večírek, rodinnou oslavu nebo svatbu je nejlepší zvolit midi délku, módní záhyby nebo rozparky a hlubokou elegantní barvu jako je červená, fuchsiová, láhvovězelená, vínová nebo fialová. Efekt bude doplněn přidáním vysokých podpatků a klasického kabátu. Podobná kombinace bude fungovat v obchodních situacích, ale v tomto případě je lepší zvolit tlumenější barvy, např. tmavě modrou, hnědou, šedou, grafitovou nebo nadčasovou kombinaci černé a bílé.

Na každodenní nošení si můžeme dovolit větší volnost jako jsou styly s kapucí, oversize nebo odhalující jedno rameno. Abyste se chránili před mrazem, stojí za to vyměnit punčocháče za leginy, nejlépe zevnitř zateplené. K tomu typu stylizace se bude hodit sportovní obuv a silný svetr.

Módní pletené šaty najdete na https://cz.selfieroom.com/cs_CZ/c/Saty-pletene/219 

 

 

2021.01.27 | Lea Kubová | přečteno: 30252x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: oblečení móda pletené šaty dámské šaty

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Pes je skvělý parťák pro děti i dospělé. Jaké psí plemeno se hodí do vaší rodiny?

Pes je úžasný společník a věrný kamarád, který dokáže rozveselit a projasnit každý den. Chcete si takového čtyřnohého...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2016.10.06 | přečteno: 30160x

Proč jsme na jaře unavení?

V létě je moc teplo na příliš velkou aktivitu, na podzim nás přemáhá podzimní splín, v zimě se nejraději choulíme dom...
 
celý článek | Nikol Mohoritová | 2017.04.26 | přečteno: 30123x

Autodoplňky, které určitě ve svém autě využijete

Ať už jezdíte autem jen do práce a na nákup, nebo se chystáte cestovat, vyjet si do přírody nebo odjet na víkend na chal...
 
celý článek | Admin | 2019.10.25 | přečteno: 30159x

5 tipů, jak si užít nejlepší dámskou jízdu letošního podzimu

O slovo se definitivně přihlásil podzim, a tak se oslavy na nějaký čas přesunou do interiéru. Vyrazit za zábavou můžeme ...
 
celý článek | Admin | 2017.10.10 | přečteno: 30090x
 

Portál pro ženy