newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Maluj podle čísel. Lepší antistresovou aktivitu nenajdeš

 
Maluj podle čísel. Lepší antistresovou aktivitu nenajdeš

Stres je příčinou řady onemocnění. Dokonce nejen těch psychických, ale i fyzických. Jenomže říct si: „Nestresuj se!“, to rozhodně nestačí. Pojďte se seznámit se skvělou antistresovou aktivitou – s malováním podle čísel.

 

Proti stresu funguje určitě více aktivit, ale ne každá nás baví

Typickým je sport proti stresu. Určitě najdete fanatiky, kteří si svých 10 km denně odběhnou každý den a za každého počasí. Já to rozhodně nejsem a nejspíš nejsem sama. I proto se staly hitem antistresová omalovánky. Když je venku tak, že by ani psa nevyhnal, pořád nás ještě mohou zachránit pastelky. Jenomže… Nejde o ztrátu času? Vážně máme čas na běžné omalovánky? Vždyť na zahradě by bylo lepší plet záhony, mrazák by si zasloužil odmrazit a celá rodina by ocenila opět teplé večeře. Pojďte tvořit kreativně a s užitkem. Malujte na skutečné malířské plátno, kvalitními štětci a akrylovými barvami. Že nejste žádnými malířkami? Ani já ne, a na stěně mi přitom visí už pár vlastních kopií impresionistů i moje oblíbená Frida Kahlo.

TIP: Maluj podle čísel. Vybrat si lze ze stovek obrazů.

Malování podle čísel z nás dělá umělkyně

Tato skvělá technika, malování podle čísel, nám pomáhá překonávat ostych z tvoření, strach z plátna i lenost se do malování pustit. Stačí si objednat předpřipravený obraz a vše dostaneme připraveno. Podklad pro obraz, dokonce může být rovnou vypnutý na plátně, štětce i kvalitní akrylové barvy. Rozbalíte balíček a malujete. Co číslo, to jiná barva. A i když jich bude na obrázku třicet, všechny dostanete.

Žádná zbytečná aktivita

Obraz malování podle čísel, který namalujete, bude pýchou vašeho interiéru. A hlavně krásným originálem. Můžete jej však věnovat i jako dárek. Takže opět nejde jen o antistresovou, ale i užitečnou aktivitu. Zábavné malování je i výborná zábava pro děti. Malujte s nimi a pomozte jim proniknout do tajů umění. Omalovánky podle čísel se dají pořídit v pěti úrovních složitosti, u dětí můžete začít s těmi nejsnadnějšími.

Malování podle čísel podle vlastní fotografie jako dárek

Relaxace při malování s benefitem – to může být i dárek své rodině či známým. Na webu Malujsi.cz si lze nechat připravit obraz podle vlastní fotografie. Ten pak věnujte tomu, koho chcete obdarovat, opět jako balíček, tedy včetně barev a štětců. Jde třeba o oblíbený svatební dar. Obrázek vnoučátek připravený k vymalování zas ocení babičky, někdy dokonce i dědečkové.

 

2021.10.07 | Lea Kubová | přečteno: 30094x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: malování podle čísel relaxace volný čas antistresová aktivita

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Soutěž o Můj Fashion Blok – zábavnou a kreativní knížku pro mladé slečny

Soutěž už skončila. Gratulujeme výhercům Šárce M., Ivaně K., Jirkovi Z., Monice P. a Dominikovi H.! ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2020.09.29 | přečteno: 30149x

3. díl cvičení se ZWOW

Hurá, máme za sebou polovinu tréninkového programu! Přichází chvíle, kdy se můžeme poplácat po zádech a pochválit se ...
 
celý článek | Mgr. Daniela Krejčí | 2014.09.20 | přečteno: 30213x

Odstranění chloupků – 3 způsoby, jak docílit krásné pokožky

Metodami efektivního odstranění chloupků se zabývali už ve starověkém Egyptě. Touha po pokožce, která je na do...
 
celý článek | Nina Albertová | 2021.03.08 | přečteno: 30158x

6 jednoduchých tipů, jak oživit nudný outfit

Oblečení je pro nás ženy silná doména. Rozumíme mu mnohem lépe nežli muži a máme v aktuálních trendech daleko větší...
 
celý článek | Nina Albertová | 2022.08.22 | přečteno: 30120x
 

Portál pro ženy