newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Hanka Č. – „Manžel mi je tajně krade“

 
Hanka Č. – „Manžel mi je tajně krade“
 

 

Moje cesta za zdravím zdárně pokračuje. Nemůžu tomu uvěřit, ale mám z toho obrovskou radost. Potom, co jsem zjistila, že mám problém se zadržováním vody a začala to řešit, moje tělo je jako vyměněné. To ve mně probudilo dávno mrtvou motivaci, takové to přesvědčení „ono to fakt půjde!!!“ a rozhodla jsme se přidat.

Jak už jsme psala minule, nakupuju na www.lekarnaproradost.cz a musím pět chválu. Potom, co mi minule poradili, jsme se na ně obrátila zase a těmto lidem skutečně věřím. Je vidět, že mají svou práci rádi a dělají to pro lidi.

Byl mi doporučen spalovač tuků Fat Burner Thermo. Normálně bych do toho asi nikdy nešla, zní to děsivě a ani bych tomu asi nevěřila. Když mi to ale doporučila odbornice, tak co s tím, šla jsme do toho. Říkala, že na tom není nic závadného, obsahuje jen pomerančovník hořký, zelený čaj, guaranu, kyselinu pantotenová a vrbu bílou. Dobře, polovinu těch věcí jsme nikdy neviděla a ani nevím, jak to funguje :-)) Důležité ale je, že to funguje! :-)

Jím ty tabletky 2x denně, vždycky s jídlem (prý je to lepší, hned to začne pojídat ty tuky). Bez jídla mi z toho nebylo moc dobře. Každé ráno si 15 min zacvičím a odpoledne po práci aspoň půl hodinky běh, kolo, tenis… záleží, jak se chce manželovi. Kdybych se tolik nestyděla, dala bych sem fotku před a po. Možná za měsíc :-) Přes bříško už mám zas 2 cm míň.

Co mě ale úplně dostalo, to je ten můj manžel. Asi po týdnu mi začaly tabletky nějak rychleji mizet. Ptala jsme se ho, jestli o tom něco neví, ale přesvědčivě vrtěl hlavou. Já jsem ale byla od mala šibalka a tak jsme na něj nastražila past :-))

Odsypala jsme si několik tabletek mimo, ať nemusím do krabičky a na víčko jsme přilepila tenký „kontrolní“ proužek lepícího papíru. Bylo to úplně neznatelé a to byl taky cíl. A víte co? Za dva dny byl roztržený :-)) S tímto důkazem už nemohl vzdorovat, prý mi záviděl, jak mi to hubnutí jde.  

Tak teď jíme Fat Burner Thermo oba a chodíme odpoledne cvičit společně. Vlastně je to celkem fajn, máme společný koníček, oba nás to baví a v létě budeme oba k sežrání :-) Už se těším na dovču, až si po x letech vezmu zase dvojdílné plavky! :-)

2013.05.06 | přečteno: 29999x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: zpověď; zdraví; vztahy; ze života ; promo

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Boj s alergií pro vás s létem nekončí? Nenechte se jí omezovat!

S končícím létem si mnoho lidí trpících alergií na pyly může konečně oddychnout. Některé byliny a trávy sice pořád kveto...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2017.09.01 | přečteno: 30104x

Pronajímáte nemovitost? Tipy na dobrou nájemní smlouvu.

Některé ženy vlastnící byt, když se přistěhují k příteli nebo k manželovi, svůj původní domov pronajímají. Příjem z p...
 
celý článek | Vendula Králová | přečteno: 30004x

Výhody a nevýhody plastiky prsou

Plastika prsou patří mezi nejčastější zákroky v oblasti plastické chirurgie, i když další operace estetické medicíny ...
 
celý článek | Admin | 2015.04.14 | přečteno: 30180x

Cestování v autobuse tenkrát a dnes

Od svých 12-ti let jsem dojížděla do školy každý den, dnes dojíždím pro syna do školky každý den. Dívám se a srovnává...
 
celý článek | Meridene | 2014.04.01 | přečteno: 30092x
 

Portál pro ženy