newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Erotické prádlo - inspirace pro žhavý večer

 
Erotické prádlo - inspirace pro žhavý večer

Máte ve své sbírce spodního prádla také kousky, které se nehodí k běžnému nošení, ale jsou určeny přímo do vaší ložnice? Oblečete si alespoň čas od času erotické spodní prádlo? Ať už nějaký ten kousek máte nebo zatím ne, nechte se inspirovat tipy na několik opravdu žhavých modelů. Neostýchejte se a přichystejte pro partnera překvapení, které ho vzruší a nabudí natolik, že bude následovat nezapomenutelný večer plný vášně. Odměníte tím jeho i sebe samotné.

 

Pod slovem erotické prádlo se může skrývat mnoho variant spodního a nočního prádla, jednoduše řečeno vše, co je sexy. Jestli si pod tím představíte průhledná tanga s podprsenkou, podvazkový pás, korzet nebo decentní noční košilku, záleží na vás a na tom, co všechno si troufnete. Erotické prádlo bývá vyrobeno z průhledných, ale také neprůhledných materiálů. Velmi často je toto prádlo šito z krajky, která je ženská, něžná, ale přitom rajcovní.

 

Klasické a velmi oblíbené jsou soupravy skládající se právě z kalhotek tanga, podprsenky a případně podvazků. U erotického prádla sice platí, že je určeno především pro vášnivé chvilky, ale pokud zvolíte méně odhalující variantu, možná ji občas využijete i pro jinou příležitost. Pro ty velmi odvážné se nabízí podprsenky, které toho odhalují víc než dost. Taková „oblečená neoblečená“ žena působí na muže jako erotická rozbuška, obzvlášť v případě, kdy takové překvapení nečeká.

 

Jedněmi z nejvyhledávanějších kousků erotického spodního prádla jsou korzety. Ženy je rády oblékají, protože v nich zkrátka vypadají skvěle. Korzet zpevní postavu, vytvaruje ji, zeštíhlí pas a pozvedne poprsí, to vše během chviličky. Korzety jsou k mání v široké nabídce materiálů, designů či barev a nikdy nezklamou. Můžete mít krajkový korzet, saténový, semišový, latexový, kožený či kombinovaný z více materiálů, každý z nich dá vyniknout vaší postavě a podtrhne to nejlepší. Díky korzetu se můžete během chvíle proměnit v sexy jemnou vílu i dominantní ženu, která ví, co chce.

 

Slyšely jste už výraz bodystocking? Právě tento poměrně nový člen rodiny erotického spodního prádla může být tím pravým oživením pro vás a vašeho partnera. Pod tímto názvem se skrývají punčochy pokrývající celé tělo. Působí tak nestoudně sexy a přitažlivě, až je to k nevíře. Budete i vy provokativní a vyzývavé a troufnete si na tento zajímavý trend? Vybírat můžete z různých barev, mezi kterými samozřejmě převládá černá, červená a bílá, a mnoha vzorů.


K dalším typům erotického spodního prádla patří různé hravé kostýmy, sexy šaty, sukýnky, body a košilky. Ať už sáhnete po čemkoliv, věřím, že na vás čeká nekonečný žhavý zážitek.

 

Zdroj: www.emanuela.cz

2014.07.05 | Lea Kubová | přečteno: 30336x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: Sex; erotické spodní prádlo

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Přemýšlíte nad dárkem na Valentýna? Vyhrajte sladké čokolády Carla pro sebe nebo partnera

Soutěž již byla ukončena. Děkujeme za účast a gratulujeme výhercům! ...
 
celý článek | Admin | 2016.02.05 | přečteno: 30198x

Spíte na H?

  Každý z nás ulehá do postele jinak oděný. Někdo spí nahý, jiný chodí do peřin v teplém pyžamu, dalšímu sta...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2014.09.16 | přečteno: 30196x

Facebook

Na setkání se svými přáteli se vždy těším a pokud se povede v předvánočním šílenství, považuji to za malý zázrak. Vši...
 
celý článek | Martina Kysilková | 2015.01.30 | přečteno: 30124x

Velikonoce ve velkém stylu! Vyšlehejte si nejen koledu, ale i dokonalé pokrmy

Sladkosti, a to v jakékoli podobě, jsou součástí mnoha svátku a zejména těch velikonočních. Také se chystáte připravit k...
 
celý článek | Admin | 2018.03.22 | přečteno: 30026x
 

Portál pro ženy