newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Elegantní i hravé náušnice s krystaly rozzáří každý váš outfit

 
Elegantní i hravé náušnice s krystaly rozzáří každý váš outfit

Náušnice jsou šperkem, který k ženám neodmyslitelně patří. Téměř každá žena jich má více a střídá je podle příležitosti. Vkusně zvolené náušnice vždy pozvednou celý outfit, rozzáří obličej a dodají ten správný šmrnc. Velmi oblíbenou volbou jsou náušnice s krystaly, které svým třpytem upoutají pozornost na první pohled. Hledáte šperky, které budou dostatečně výrazné, ale stále vkusné, originální a krásné? Máme pro vás tip.

 

Náušnice s krystaly jsou hvězdou na módním nebi

Ať už se chystáte ve večerní róbě do divadla, oblékáte své malé večerní na firemní večírek nebo v letních šatech vyrážíte do víru velkoměsta s přáteli, jistě váš outfit potřebuje k dokonalosti tu pověstnou třešničku na dortu. Jakou? Přece nějaké oslnivé náušnice. Proč jsou právě náušnice s krystaly tak oblíbené, to asi není třeba dlouze vysvětlovat. Jednoduše řečeno, každé náušnice krystal rozzáří a tím dodá ten správný lesk i našemu celkovému vzhledu. A je jedno, zda je na nich jeden velký nebo spousta malých krystalů, to už záleží na vašem vkusu.

Originální špeky Flor de Cristal

Náušnice značky Flor de Cristal jsou tím pravým pro sebevědomé ženy, které milují hravou i elegantní módu. Jsou inspirované slunnou Itálií a tradicemi a kulturou Pyrenejského poloostrova. Spojují v sobě luxusní vzhled a svěží šmrnc, touhu po volnosti a cestování i odvahu vystoupit z davu a zářit. Na své si tu přijdou zastánkyně minimalistického stylu i milovnice okázalosti, které jsou rády středem pozornosti.

Minimalismus nebo rafinovaná okázalost?

Zastáváte názor, že v jednoduchosti je krása? Pak vás jistě osloví jemné, něžné a elegantní náušnice s krystaly. Vybírat můžete z různých typů, od jednoduchých pecek se zářivým krystalem, přes elegantní provlékané náušnice, které prodlouží linie vaší tváře, po visací náušnice různých typů. Čiré krystaly připomínající svým leskem pravé diamanty jsou zárukou elegance, ale nemusíte se držet jen jich. Stylové náušnice v minimalistickém duchu pořídíte i v jiných barvách krystalů, takže budou perfektně ladit s vaším outfitem.

Patří k vašemu stylu vše, co na první pohled strhne pozornost okolí? Náušnice Flor de Cristal si v takovém případě přímo zamilujete. Jsou veselé a hravé, pohádkově něžné i okouzlující. Zářivé barvy krystalů a originální tvary inspirované antikou i aktuální módou, to spojuje mnoho modelů těchto náušnic a věřte, že by bylo těžké vybrat si jen jedny.

 

 

2023.08.10 | Martina Limbergová | přečteno: 614x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: móda krása outfit náušnice s krystaly šperky

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Co s poškozenými vlasy?!

  Jednotlivý vlas roste většinou 3 až 8 let, ovšem podle genetiky to mohou být pouze 3 roky. Denně vám může ...
 
celý článek | Kateřina Locku | 2013.03.17 | přečteno: 30151x

(Ne)známá a zajímavá fakta o Halloweenu

Jelikož letos si děti o Halloweenu nevyrazí po okolí ve strašidelných maskách a hrůzu nahánět mohou maximálně tak svými ...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2020.10.26 | přečteno: 30290x

Nejvýhodnější hypotéka může být dostupná každému

Máte zájem získat ten nejvýhodnější hypoteční produkt? Pokud ano, mějte na paměti, že ta skutečně nejvýhodnější hypot...
 
celý článek | Admin | 2016.07.02 | přečteno: 30146x

Soutěž s AP Servisem o prostředky značky Wpro, které provoní vaši domácnost

Soutěž již byla ukončena. Děkujeme za účast a gratulujeme výhercům! ...
 
celý článek | Admin | 2016.04.07 | přečteno: 30069x
 

Portál pro ženy