newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Dopřejte si zážitek a odpočinek. Dopřejte si pobyt na Zámku Old Yard Rychvald.

 
Dopřejte si zážitek a odpočinek. Dopřejte si pobyt na Zámku Old Yard Rychvald.

Život je tvořen zážitky. Ty jsou tím, na co po čase vzpomínáme a co utváří náš příběh. Pokud se cítíte dlouhodobě unavení, podráždění a v napětí, dopřejte si volno a čas, který bude jen váš. Vykročte z každodenního shonu. Odpočiňte si. Uvidíte, že přijdete na jiné myšlenky, objeví se nová inspirace, nové impulzy a svěží energie. A dopřejte si také to, po čem v hloubi duše toužíte a vždy jste toužili. Jedním z takových snů, který v nás dřímá třeba už od dětství, je zažít pobyt na opravdovém zámku. Splňte si svůj sen!

 

Ideálním místem, který vám přinese zážitek, splnění vašeho snu i hluboký odpočinek, je Zámek Old Yard Rychvald. Zámek, který byl postaven v 16. století, bývá též nazývaný „Starý dvůr“. Nachází se ve Slezském kraji, pouhých pár kilometrů od Ostravy. Najdete zde autentickou zámeckou atmosféru, klid, soukromí, čas jen pro vás a kouzelnou okolní přírodu.

Co byste řekli na ubytování v nádherném apartmánu, který má postel s nebesy? Že jste si to vždy přáli, ale dnes už máte pocit, že v dospělosti není na takovéto věci čas a prostor? Není tomu tak!

Zámecké pokoje jsou zařízeny odborně zrenovovaným starožitným nábytkem a mají soukromou koupelnu s vanou. Zámek nabízí služby 4* hotelu.

V zámecké restauraci si vychutnáte skvělou snídani, chvíle plné odpočinku vám dopřeje krásná zámecká zahrada plná vzrostlých stromů a romantických zákoutí. Své místo zde má i jezírko s lekníny.

A pak už na vás čeká zasloužený relax. V blízkém okolí ale také najdete spoustu zajímavých míst pro návštěvu a výlet, např. Aquacentrum Bohumín, ZOO Ostrava nebo národní kulturní památku Dolní oblast Vítkovice. Ochotný personál vám vždy rád poradí a dokonce vám na vaše přání udělá soukromou prohlídku zámku. A to, vzhledem k bohaté historii objektu, stojí za to. Využít můžete také zámeckých sklepení, která jsou jako stvořená pro relax u sklenky dobrého vína.

Pokud budete chtít takovýto zážitek pobytu na zámku darovat blízké duši, můžete využít i dárkového poukazu.

Zámek Old Yard Rychvald je také ideálním a vyhledávaným místem pro svatbu, oslavu, firemní event nebo školení. Zámek je chráněn jako kulturní památka České republiky. Více informací a kontakt najdete na webových stránkách www.old-yard.com.

2023.03.13 | Martina Limbergová | přečteno: 30156x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: ubytování cestování zámek Old Yard Rychvald ubytování na zámku relaxace volný čas

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Lago di Garda a nádhera v údolí poblíž alpských masivů

Jezero, jehož hloubka dosahuje místy takřka 350 metrů! Právě takové je na severu Itálie, kolem něj je několik hezkých hi...
 
celý článek | Admin | 2019.06.08 | přečteno: 30177x

Sluneční záření a vitamín D

  Dnešní svět není příliš zdravé místo na žití. To všichni moc dobře víme.  Svět je plný znečištění, kt...
 
celý článek | Alice Drápal Audyová | 2013.01.31 | přečteno: 30109x

Rozmanité druhy parfémů – najděte ten pravý pro sebe

Najít parfém, který vás svou vůní okouzlí, není jednoduché. První dojem vůně bývá úplně jiný, postupem času totiž vysoké...
 
celý článek | Lea Kubová | 2022.09.15 | přečteno: 30087x

Podlehněte kouzlu delikátního čaje. Proč pít Honeybush?

Nyní je ten správný čas pro dobrý, teplý a zdravý čaj. Dlouhé zimní večery vybízí k lahodnému šálku. Dopřejte si čaj Hon...
 
celý článek | Kateřina Lulková | 2018.12.06 | přečteno: 30085x
 

Portál pro ženy