newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

BOTY, KTERÉ MILUJEME! JAKÉ JSOU IN PRO LETOŠNÍ SEZÓNU?

 
BOTY, KTERÉ MILUJEME! JAKÉ JSOU IN PRO LETOŠNÍ SEZÓNU?

Druh obuvi, která vyniká svou univerzálností a maximálním komfortem. Silnou stránkou je mnohostranné využití. Tenisky zaplavily módní mola i naše botníky. Boty, které lze pořídit za přijatelnou cenu, prokáží mnoho parády.

 

Nejoblíbenější obuv, kterou je možné spatřit na noze kohokoliv a bez rozdílu věku i pohlaví. Vše začalo v 19. století, kdy americký vynálezce a chemik Charles Goodyear vynalezl metodu vulkanizace kaučuku pro výrobu pneumatik. A jelikož se pneumatiky vyráběly ze stejného materiálu jako boty, mnoho jejich výrobců se na přelomu 19. a 20. století začalo věnovat výrobě gumových podrážek pro boty. První plátěná bota s gumovou podrážkou spatřila světo světa roku 1916. Tato bota byla nazvána coby sneaker, od anglického slova sneak, tj. plížit se, jelikož gumová podrážka umožnila chodit tiše.

V ČEM TKVÍ KOUZLO TENISEK?

Jednoznačně jsou nejpohodlnější obuví. V teniskách lze cestovat, spěchat do práce, běžet závod apod. Díky teniskám se dostanete všude včas a rychle, jsou stabilní a vynikají pohodlnou stélkou, což má vliv nejen na nohu, ale také na vaše záda. Na trhu jsou tenisky pyšnící se nejmodernější technologií v rámci poskytnutí ještě vyššího komfortu, jako je speciální vzduchový polštářek apod.

Dávno už se nejedná výhradně o sportovní obuv. Dnes si je lze vzít prakticky kamkoliv a k jakémukoliv outfitu, dokonce i klidně na večírek či jinou společenskou událost. V dnešní době je velmi atraktivní, když k teniskám zvolíte sukni v jakékoliv délce či šaty. Jsou celebrity, které tenisky volí i na proménadu po červeném koberci.

Pokud v zaměstnání musíte dodržovat jistý dress code a nosit lodičky, není důvod se vzdát tenisek, prokáží vám náramnou službu ráno při cestě do práce. Nicméně tenisky lze zvolit i k obleku pro méně formální událost. Pro volný čas pak postačí k daným teniskám vyměnit halenku za tričko. A vždy budete vypadat skvěle a moderně. Pokud přeci jen chcete trochu obměnit, tak zvolte různé způsoby vázání. A stejně tak můžete zvolit stuhu v podobě vázání tenisek, kterou můžete střídat dle nálady a konkrétního outfitu.

TENISKY V HLAVNÍ ROLI  I V ROCE 2019

Jaro bude ve znamení tzv. uggly sneakers. Modely na platformě či se zvýšenou podrážkou jsou náramně pohodlné a jsou vhodné k šatům i k sukním a to dokonce napříč všemi věkovými kategoriemi, ať jste nástiletá či dáma v důchodovém věku. Novinkou budou metalické modely, tudíž se budete moci letos ještě o něco více blýsknout.

Tenisky jsou prostě nesmrtelné!

 

2019.02.27 | Kateřina Lulková | přečteno: 30087x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: tenisky obuv móda trendy 2019

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Já tebe taky

  Znáte to? Já naštěstí ne. Už v začátcích našeho vztahu jsme se s partnerem domluvili na tom, že ...
 
celý článek | Andrea Tomanová | 2014.09.05 | přečteno: 30285x

5 důvodů, proč mít svého trenéra

  Chodíme cvičit hlavně na sálové lekce, někdy zajdeme do posilovny, občas si funíme u cvičení doma. Proč by...
 
celý článek | Mgr. Daniela Krejčí | 2015.07.31 | přečteno: 30133x

Máme pro vás dětskou cestovní postýlku, kterou složíte během několika vteřin! I jednou rukou!

Dětská cestovní postýlka je velmi praktickým doplňkem. Díky ní nemusíte s prckem zůstávat doma a místo toho se s ním vyd...
 
celý článek | Nina Albertová | 2021.05.26 | přečteno: 30527x

Pěkná postava a bedra v teple? Dámské body zařídí obojí!

V chladnějších dnech vyvstává otázka, jak udržet v teple svá záda, a přitom vypadat dobře v jakékoliv halence. Spodní ko...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2017.11.10 | přečteno: 30653x
 

Portál pro ženy