newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Autodoplňky, které určitě ve svém autě využijete

 
Autodoplňky, které určitě ve svém autě využijete

Ať už jezdíte autem jen do práce a na nákup, nebo se chystáte cestovat, vyjet si do přírody nebo odjet na víkend na chalupu, zkuste si svou cestu zpříjemnit našimi skvělými vychytávkami. Co se vám může hodit v autě na cesty? Zkuste tyto doplňky do auta.

 

Vsaďte na elektroniku

Na dlouhých cestách i pro snadnější orientaci ve městě, třeba během uzavírek, se vám bude hodit navigace neboli GPS. S její pomocí se neztratíte a vyhnete dopravní zácpě. Pokud používáte navigaci v chytrém telefonu, pořiďte si držák i s podložkou a nabíjecím USB kabelem s konektorem pro jakýkoliv telefon. Jestliže během jízdy telefonujete, využijte bluetooth handsfree, díky kterému lze poslouchat i hudbu. Nezapomeňte na silnou nabíječku do zapalovače, která dobíjí telefon i při zapnuté navigaci a umožňuje nabíjení více zařízení současně.

Co takhle kamera

Pro snadné pořízení důkazů pro případné dopravní nehody nebo nabourání zaparkovaného vozu využijete kameru do auta, která průběžně zaznamenává vaši cestu. Jen si dávejte pozor, protože je v některých zemích palubní kamera, jako třeba v Rakousku, zakázaná.

Lednička do auta

Pokud se chystáte na výlet či dovolenou, zejména s malými dětmi, nebo si na chatu vezete nějaké potraviny, bude se vám zcela jistě hodit chladicí box. Můžete jej napájet z klasické autozásuvky na 12 voltů. Umístíte jej za sedadlo nebo do zavazadlového prostoru. Sem si můžete pořídit i sítě, které udrží na místě zavazadla i nákup. Větší chladicí boxy jsou pro snadnější manipulaci vybaveny dokonce kolečky a dají se napájet i ze sítě. Kompresorové chladničky umí chladit až do -12 °C.

 

                 

Stínítka oken

Dlouhé cestování autem vám mohou zpříjemnit stínítka do oken proti slunci. Sluneční clony, stahovací roletky, speciální fólie nebo clony s obrázky pro děti ocení dospělí i malí cestovatelé. Sluneční clony snadno a rychle na okno umístíte pomocí přísavek a můžete přes ně koukat i ven.

Cestovní polštářky

Během jízdy oceníte i pohodlí pro svoji hlavu. Cestovní krční polštáře, které si dáte kolem krku, využijí spolujezdci po celou dobu cestování a řidiči při relaxaci na dlouhých cestách. Abyste si chvilku oddychu zpříjemnili, zkuste si pořídit i držáky nápojů, které i s ostatními autodoplňky najdete tady.

 

2019.10.25 | Admin | přečteno: 30161x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: auto doprava autodoplňky rady a tipy

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Silonky ve spreji? Říkáme "ano"!

Plesová sezóna ještě zdaleka neskončila a vy se chystáte vyrazit si s přáteli a provětrat nové šatičky? Že nepatří k ...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2015.03.12 | přečteno: 30284x

Lepší vrabec v hrsti než holub na střeše

Během posledních pěti let vzrostl počet pořadů o vaření o více než sto procent. Supermarkety a hypermarkety se předhá...
 
celý článek | Admin | 2017.02.28 | přečteno: 30152x

Zlaté šperky nechají ženskému půvabu vyniknout

Přirozenou vlastností každé ženy je touha být za všech okolností krásná, líbit se svému okolí a zářit mezi ostatními....
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2016.01.24 | přečteno: 30145x

Letní festivaly jsou již za rohem!

Jste milovníky kulturních akcí? Máte rádi koncerty a jejich výjimečnou atmosféru? V tom případě vás potěšíme upozorněním...
 
celý článek | Petra Zápotočná | 2018.05.20 | přečteno: 30092x
 

Portál pro ženy