reklama 5 v magazínu pro ženy

Nepřehlédněte

Vyhněte se jarní únavě, pomáhá pitný režim

 
celý článek | Admin | přečteno: 30018x 2017.03.23

Trendy ve světě zásnubních prstenů

 
celý článek | Admin | přečteno: 30114x 2016.01.15

Jogurtový dort s ovocem

 
celý článek | Adela Rychtáriková | přečteno: 30179x 2015.09.14

newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

5 tipů, jak si užít nejlepší dámskou jízdu letošního podzimu

 
5 tipů, jak si užít nejlepší dámskou jízdu letošního podzimu

O slovo se definitivně přihlásil podzim, a tak se oslavy na nějaký čas přesunou do interiéru. Vyrazit za zábavou můžeme do restaurace, baru, nebo klubu. Co takhle jednou za čas zůstat doma a dodat večeru jiný nádech? Vyhněte se pro jednou strkanicím v přelidněných nočních klubech a užijte si s přáteli dobrého jídla a pití v pohodlí domova. Zapomeňte však na typické chlebíčky a konzervativní zábavu. Inspirujte se následujícími tipy a užijte si večer s kamarádkami, které se postarají o atmosféru, na kterou budete ještě dlouho vzpomínat.

 

1. Udělejte si to holčičí

Abyste kamarádkám připravila večer plný příjemné a uvolněné nálady, zaměřte se na místo, kde budete trávit nejvíce času. Sezení přizpůsobte dle možností svého obydlí. Jestliže se vám nepodaří najít místo pro všechny na sedačce, připravte občerstvení na podložku doprostřed pokoje a kolem poházejte polštáře. Vytvoříte tak atmosféru podobnou pikniku, avšak v pohodlí teplého domova. Chcete-li využít každého prostoru, rozdělte party na tematické koutky. Kamarádky se tak budou moct obsloužit v nápojové, ovocné, nebo jednohubkové sekci.  Nezapomeňte také na důležité dekorace v podobě ubrousků, rozlišovačů na skleničky, nebo napichovátka. Jako další designová vychytávka poslouží keramická aromalampa. Roztopte v ní podzimní vůni kořeněného jablka k navození uvolněné atmosféry.

2. Vyzkoušejte kamarádky z párování chutí

Všechny si rády pochutnáme na dobrém pití a občerstvení. Chlebíčky jsou sice bezvadná záležitost, ale chcete-li, aby holky na vaši domácí party nezapomněly, připravte jim na zub něco originálního. Buďte světová a dejte jim pár lekcí z foodpairingu. Nakrájejte ovoce, nalámejte čokoládu, upečte čerstvé croissanty, či soufflé a připíjejte smetanovým likérem s irskou whisky Baileys. Zvolením správných variací chutí docílíte skvělého gastronomického zážitku. Na závěr večera nabídněte kávový povzbuzovač, který dolaďte přidáním likéru, jenž kávu povznese na zcela novou úroveň. Kombinujte Baileys s teplým latte, nebo studeným ice coffe. Spojením krémového likéru a kávy nemůžete šlápnout vedle - naopak docílíte spojení, kterým uspokojíte i tu nejnáročnější kamarádku.

3. Legrace v záloze

Neočekáváme, že by se v průběhu večera vyčerpala všechna dámská témata a konverzace se tak jednoduše dobrala konce. Kdyby se tak přesto stalo, vytáhněte z rukávu zábavu, která skomírající náladu znovu nakopne. Správná společnost nezkazí žádnou legraci, proto neváhejte a vyložte si karty, prohlédněte fotky ze střední, nebo zabrouzdejte po stránkách s horoskopy. Večer také oživí vzpomínky na zážitky z poslední party, vyprávění trapasů, či jiných pikantnějších zážitků.     

4. Zahrajte si na koktejlové inovátorky

Když se sejde několik dívek pohromadě, znamená to, že se jedna část večera uchýlí ke konverzačním tématům o módě, doplňcích, kosmetice a gastronomii. Proč zůstat jen u povídání? Spojte tyto aktivity a vyzkoušejte si, jaké máte designerské schopnosti. Inspirujte se receptem na bláznivý freakshake a ukažte kamarádkám svou kreativní stránku. Zatímco vaše společnost bude vybalovat sladké drobnosti ke zdobení, připravte jim shake skleničky naplněné základními ingrediencemi. Uvidíte, že se při aranžování drinku budete skvěle bavit. Nakonec vzájemně ochutnejte, zda originální koktejly skutečně vystihují osobnost vašich kamarádek.

5. Rozlučte se stylově

Ukažte kamarádkám, že jste si jejich přítomnost na party užila a na závěr je odměňte drobným dárkem. Potěšte je pozorností v podobě pozvánky na další akci, společnou fotografií, ochranným náramkem proti uhranutí, nebo výslužkou z večera. Drobnosti zabalte do pytlíku z organzy, stylové krabičky, nebo vtipně nadepsané obálky. Věřte, že po rozbalení pozornosti se bude kamarádkám vybavovat večírek, nad jehož vzpomínkami se budou pousmívat ještě dlouho. 

 

Tip: Půjčte si polaroid a udělejte si fotografie, které popište datem, nebo vtipným vzkazem. Pro lepší den si fotky vystavte na místo, kde se nejčastěji pohybujete, například na pracovní nástěnku, nebo ledničku.

 

2017.10.10 | Admin | přečteno: 30085x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: zábava párty dámská jízda tipy a nápady Baileys

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Dárek pro babičku a dědu – překvapte své blízké jedinečnými dárky

Když dáváme svým blízkým dárky, je to pro nás mimořádný zážitek, který většině z nás přináší velkou radost a uspokojení....
 
celý článek | Lea Kubová | 2023.12.18 | přečteno: 431x

PROČ JE ŽLUTÝ MELOUN LEPŠÍ NEŽ ČERVENÝ?

V letních a horkých dnech se těžko něco vyrovná dobře vychlazenému melounu. Kdo by nemiloval jeho typickou krásnou vůni ...
 
celý článek | Kateřina Lulková | 2019.06.23 | přečteno: 30125x

Dotáhněte rozdělanou práci díky hudbě

Potřebujete dokončit dlouho rozpracovaný úkol? Dobrým motivátorem může být správně zvolená hudba. Svěřte se do rukou apl...
 
celý článek | Nina Albertová | 2020.05.25 | přečteno: 30171x

Není smrádek, jako smrádek

Jsem netolerantní… a ani se za to moc nestydím, opravdu nesnáším zápach, ať ten co produkují hygienu zanedbáva...
 
celý článek | Andrea Tomanová | 2014.03.28 | přečteno: 30099x
 

Portál pro ženy