newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

5 párů bot, které si najdou místo v šatníku každé ženy

 
5 párů bot, které si najdou místo v šatníku každé ženy
O tom, že ženy rády mění zažité módní trendy, svědčí již několik sezon neutuchající zájem o sneakersy, které vtrhly na mola světově proslulých módních návrhářů a téměř okamžitě si získaly srdce všech fashionistek. Podívejme se tedy na to, které lifestylové boty jsou v této sezóně nejžádanější!
 

Na které dámské tenisky vsadit v této sezoně?

Když se podíváme na to, co je v této sezoně trendy, nejde si nevšimnout návratu dřívějších módních řešení. Jak se zdá, našly ve světě módy své stálé místo.

Hovoříme o králi této sezony, sneakersech ve verzi maxi, které se perfektně hodí jako doplněk k různým outfitům, ikonických teniskách, textilních teniskách a také o zástupci sportovního stylu, lifestylovkách nabitých technologiemi zajišťujicími pohodlné nošení.

5 nejmodernějších modelů obuvi, které by měly být součástí vaší kolekce tenisek

Nejen pro milovníky skateboardu - Nike SB Charge Canvas

Tento model bot od značky Nike jistě přijde vhod všem ženám, které hledají lehké, ale zároveň odolné kecky na letní dny. Za úspěch tyto lifestylové boty Nike SB Charge Canvas vděčí dokonalému spojení barev a materiálů. Svršek, který se přizpůsobí tvaru chodidla, je vyrobený z prodyšného, ale zároveň velmi odolného textilu (canva). Měkký vnitřek je lemován ikonickou vložkou Solarsoft, díky níž si majitelé těchto bot užívají odpružení a pohodlí na té nejvyšší úrovni. Vyniká také podrážka z vulkanizované gumy. Ta se vyznačuje vynikající přilnavostí k povrchu. Pohodlí a komfortní používání nejsou všechno, čím se tyto tenisky mohou pochlubit - jejich pestré barvy je to, co by vám nemělo uniknout. Na své si přijdou jak fanynky klasických kombinací, tak i dámy, které se nebojí výrazných barevných spojení. Univerzální design kousku od Nike je tím důvodem, proč se boty dají nosit ke všemu - vypadají skvěle s barevnými letními šaty nebo šortkami. Stejně jako k leginám, teplákové soupravě nebo džínám. Prohlédněte si vzory dámské obuvi Nike: https://e50style.cz/damske/boty/tenisky/nike

 

Přímo z Bostonského maratonu - New Balance 515

Další tip se vyznačuje vskutku sportovním designem – jistě, jsou to stylovky New Balance 515. Svršek je vyrobený z kombinace syntetického materiálu a ekologické kůže, což zajistí chodidlům dostatečné odvětrání a pohodlí po celý den nošení. Když už mluvíme o pohodlí... za zmínku stojí inovativní pěna Fresh Foam, ze které je vyrobena vložka boty. Díky její struktuře si může majitelka bot užívat odpružení, pohodlí a komfort i při intenzivním tréninku. Díky svému modernímu sportovnímu designu budou stylové boty s charakteristickým „N“ vypadat skvěle ve spojeni s ležérní, ale i mírně elegantnější stylizací. Pokud se nebojíte bořit módní zvyky, bez váhání je obujte k tmavě modrým kalhotám – WOW efekt máte zaručen!

 

Devadesátky znovu v kurzu - adidas 90s Valasion

O tom, že boty s mohutným svrškem nemusejí ve výsledku vypadat nijak masivně, nás přesvědčí jeden pohled na tyto tenisky značky. Přestože jejich vzhled navazuje na styl 90. let, z hlediska použitých technologií se můžou pochlubit nejnovějšími technologiemi. Svršek tenisek adidas 90s Valsion je vyrobený kombinací 3 materiálů: přírodní kůže, TPU a textilu, díky čemuž mají velmi atraktivní trojrozměrný design. Jemně řezaná, poutavá podrážka nejen zaujme svým vzhledem, ale také poskytuje vynikající odpružení a přilnavost. To vše díky měkké stélce Cloudform a gumové podrážce. Kromě měkké textilní podšívky používají tenisky také antibakteriální stélku OrthoLite, která absorbuje všechny pachy a udržuje chodidla svěží. Pokud hledáte boty, které podtrhnou váš high-fashion styl, nebojte se extravagantních kombinací – namátkou třeba tenisky s masivním svrškem k elegantnímu obleku, kalhotám se širokými nohavicemi nebo letním šatům. Prohlédněte si nejnovější dámské tenisky adidas v 50 Style tu.

 

Zosobnění klasiky - Converse Chuck Taylor All Star

Tyto boty nemusíme snad nikomu představovat - je to legendární model, díky němuž se značka tenisek proslavila po celém světě. Converse tenisky potěší svým klasickým designem, který korunují kvalitních materiály. Svršek obuvi je vyroben z odolného textilu, který se spolu s polstrovaným límcem dokonale přizpůsobí tvaru chodidla. To zaručuje jejich uživateli vynikající pohodlí. Nejznámější gumová podrážka na světě se vyznačuje v pohodlím a a poskytuje vynikající přilnavost. Výsledkem je, že Converse Chuck Taylor All Star jsou velmi dobrým řešením jak pro letní horké, tak i větrné podzimní dny. Klasický design zase znamená, že je můžete snadno kombinovat prakticky s čímkoli. Trench, mikina, maxi sukně, šaty s rozparkem – bez obav nechte pracovat svoji představivost.

 

Nadčasové dámské tenisky - Puma Vikky V2

Tento model byl vytvořen pro fanynky klasického designu, který nikdy nevyjde z módy, a my říkáme jednoznačné ANO! Puma Vikky V2 jsou klasické tenisky s úzkým tvarem a nízkým svrškem ze semiše, dostupného hned v několika barvách. Půvabný design byl doplněn o příjemnou na dotyk výstelku. To vše díky použití měkké vložky SoftFoam. Bílá, syntetická podešev se vyznačuje vynikající přilnavostí a vy se tak můžete radovat z každého dalšího kroku. Celek je zdoben charakteristickým logem výrobce v kontrastní barvě. K čemu si dámské tenisky Puma vzít? Například k barevné sukni, krátkým leginám nebo širokým džínám, které v poslední době zažívají velký comeback.

 

Co vše zvážit při výběru dámských tenisek?

V první řadě je třeba si odpovědět na otázku, jak často je budete nosit. Pamatujte také na to, že módní trendy se vždy rády vrací, takže byste se měli při výběru řídit podle vlastního vkusu. Pokud hledáte obchod, který nabízí působivý výběr tenisek, kecek a sportovních tenisek, podívejte se na nabídku internetového obchodu e50style.cz.
 

 

 

2020.07.26 | Lea Kubová | přečteno: 30076x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: obuv móda tenisky trendy 2020

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Jak dlouho se hojí kůže po laserové epilaci? 

Nebaví vás neustálé holení? Laserová epilace nabízí efektivní a trvalý způsob odstranění nežádoucích chloupků na různých...
 
celý článek | Nina Albertová | 2024.03.14 | přečteno: 226x

Jak se starat o květiny během různých ročních období?

Máte radost, že se vašim pokojovým květinám konečně daří? Přes léto jste jim věnovali maximální péči, teď nevíte, jak dá...
 
celý článek | Lea Kubová | 2023.10.30 | přečteno: 500x

Společný orgazmus není nemožný, jen vyžaduje hodně trpělivosti

Díváte se na romantický film, kde právě vrcholí milostná scéna. Ti dva se poznali před několika dny, možná dokonce ho...
 
celý článek | Lea Kubová | 2016.02.16 | přečteno: 30065x

5 tipů, jak vyčistit důležité vybavení domácnosti

V domácnosti je pořád co dělat, to dobře zná každá z nás. Každou chvíli je potřeba něco uklidit, přerovnat, um...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2016.06.15 | přečteno: 30111x
 

Portál pro ženy