Portál pro ženy >> Archiv
archiv
Zlaté šperky nikdy nevyjdou z módy
Nejoblíbenější a opravdu nadčasovou záležitostí ve světě šperků jsou ty tradiční, zlaté. Klenoty ze zlata totiž i po dlouhých letech neztrácí na své hodnotě a i v dnešní době vypovídají o společenském postavení toho, kdo je nosí. Zlaté šperky jsou zkrátka symbolem tradice a trvalé krásy, proto se nikdy neomrzí. ...
celý článek
| Kateřina Pořízová | 2016.01.24 | přečteno: 30835x
Tento trend nemohl ujít zlatníkům a obchodníkům se vzácnými kameny, kteří začali přizpůsobovat svůj sortiment přáním nápaditých zákazníků. A proč vlastně má tolik lidí zájem o něco méně tradičního? Stále více párů chce totiž zvolit zásnubní prsten, který symbolizuje jedinečnost a unikátnost jejich vztahu. A toho určitě nedocílí s tradičním diamantem, který má na prs...
celý článek
| Admin | 2016.01.15 | přečteno: 30793x
Prodejci si jsou toho vědomi, že člověk může dostat nevhodný dárek, velikost, barvu… Takže výměna zboží by neměla být problém. Jiný kus za jiný kus. Pokud není zboží používané a je schopné dalšího prodeje, zboží se dá vyměnit. I odtržená cedulka s cenou u oblečení by neměl být důvod, že by zboží nemělo být vyměněno. Pozor ale na zboží, které je v ochranné fó...
celý článek
| Admin | 2016.01.14 | přečteno: 30643x
Vitariánství je směr, který určitě znáte. Raw food je fenoménem. Knihou se stovkou receptů nikdo už tak nepřekvapí. Tady ovšem nakladatelství udělalo husarský kousek, když do knihy zakomponovalo nejen znalosti a kulinářské inspirace zúčastněných, ale také jejich životní a profesní příběhy. Jde totiž o pětici autorů, kteří stojí vůbec za rozkvětem raw food v českých luz...
celý článek
| Renata Petříčková | 2016.01.14 | přečteno: 31726x
Kvalita je důležitější než kvantita
Že nemůžete chybět v práci? Šetříte si dovolenou na letní prázdniny? Nezoufejte. Ač se vám to zdá nemožné, i během pouhého jednoho víkendu můžete dobít baterky tak, jak se vám nesnilo celé léto. A nemusíte jezdit daleko za hranice. Nezůstávejte doma, ale vyberte si ze škály cenově výhodných relaxačních pobytů na webu Slevoteka.cz...
celý článek
| Kateřina Pořízová | 2016.01.12 | přečteno: 30791x
Rostlina konnyaku je v Japonsku oblíbenou potravinou, ale zároveň slouží k výrobě konjakových houbiček. Tyto houbičky jsou v suchém stavu tvrdé jako kámen a připomínají pemzu. Po namočení se ovšem jejich povrch promění na jemný obláček, který je tak příjemný a šetrný k pleti, že je vhodný i pro děti.
Houbička odstraňuje mrtvé buňky velmi zlehka a opatrně. Je tedy vhod...
celý článek
| Barbora Juřeníková | 2016.01.10 | přečteno: 30783x
Krásné a pevné nehty i v zimě
Mrazivé počasí a nedostatek slunečních paprsků má bezesporu vliv na únavu našeho organismu. Ta se může neblaze podepsat na vzhledu pokožky našich rukou i na kvalitě nehtů. Pokud je právě toto váš případ nebo vám příroda do vínku zkrátka nenadělila pevné a dlouhé nehty, nezoufejte. Snadno to vyřešíte pomocí nehtové modeláže. Gelov...
celý článek
| Kateřina Pořízová | 2016.01.09 | přečteno: 30714x
Babiččiny tříkrálové kobližky musí milovat prostě každý. Vůně rumu, cukru a skořice, která se line bytem při jejich přípravě, vás zaručeně vrátí do dětství. A přitom mohou za pouhou půlhodinku zavonět i u vás. Vážně!
Recept vás svou jednoduchostí opravdu mile překvapí. Nemusíte se bát - žádné kynutí, jen bleskový postup a suroviny, které najde doma snad k...
celý článek
| Kateřina Pořízová | 2016.01.07 | přečteno: 30840x
Legenda o Třech králích, Kašparovi, Melicharovi a Baltazarovi, se ve středověku přičlenila k původnímu svátku Zjevení Páně (Epifanie), který se dodnes v některých zemích slaví odměňováním dětí podobně jako u nás na sv. Barboru. Líbivý příběh o třech mudrcích, kterým jasná hvězda ukázala cestu do města Betléma a kteří Ježíška obdarovali zlatem, kadidlem a myrho...
celý článek
| Kateřina Pořízová | 2016.01.05 | přečteno: 30753x
Přírodní sirupy
1. Sirup z cibule
Cibule má protizánětlivé účinky, dokáže proto léčit onemocnění způsobující kašel. K výrobě sirupu potřebujeme dvě až tři cibule, cukr a sklenici. Cibule oloupeme a nakrájíme na kolečka, která skládáme ve vrstvách do sklenice. Jednotlivé vrstvy přitom prosypáváme cukrem. Směs necháme několik hodin stát, cibule mezitím pust...
celý článek
| Martina Limbergová | 2016.01.05 | přečteno: 32950x
Archív článků
Zlaté šperky nechají ženskému půvabu vyniknout

Trendy ve světě zásnubních prstenů

Co s nevhodným dárkem?

Česká raw food: Tajemství těch nejlepších

Víkendový wellness – a budete jako znovuzrození

Konjak houbička: co a jak

Dopřejte svým nehtům trendy vzhled i v zimě

Nejrychlejší tříkrálové kobližky

Tradice Tří králů

10 babských rad, jak se zbavit kašle

stránka:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253