newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Zásadní výhody seznamování online, které musíte využít ještě dnes

 
Zásadní výhody seznamování online, které musíte využít ještě dnes

Pokud jste právě v situaci, že hledáte nového partnera, kamaráda, nebo třeba jen nějaký úlet, tak věřte, že seznamování online má mnohem více výhod než nevýhod. A pokud dodržujete pár zásadních pravidel, včetně používání selského rozumu, pak nemá seznamování online skoro žádné nevýhody.

 

Výhody seznamování online

Seznamky, seznamovací služby, sociální sítě i mobilní platformy vám nabídnou obrovské množství příležitostí k seznámení, takže můžete svého budoucího partnera objevit třeba za pár minut. A výhody to má opravdu velké.

Neomezený zásah po celém světě

Internet nezná hranice a pokud je vám navíc jedno, odkud by váš partner měl být, nemáte jazykovou bariéru (anglicky dnes umí už i malé děti), potom vám vůbec nic nebrání v seznamování po celém světě. A pokud máte prostředky i čas na cestování, ČR je vám malá, pak není co řešit!

Může se ale stát také velká náhoda v tom, že například narazíte na svého krajana, který je právě v zahraničí, nebo naopak. Těch možností na internetu je už jen z tohoto pohledu opravdu moc.

 

Poznejte svůj protějšek dřív, než se setkáte

Už jen na základě vašeho vyplněného profilu a hledání podle vámi požadovaných parametrů narážíte online pouze na lidi, kde je pravděpodobnost společných zájmů pro seznámení velká. Tím, že vyplníte věk, odkud jste a popíšete, co hledáte, vytváříte jakýsi okruh kolem sebe, do kterého spadají potenciální partneři.

Pokud vás následně někdo zajímá víc, nebo vy jej, napíšete si, zjistíte o sobě mnohem víc, zavoláte si třeba a pokud se vše vyvíjí správným směrem, sejdete se.

Mnohem více bezpečnosti

Jednak už protějšek trochu znáte, a hlavně si rande můžete domluvit na nějakém veřejném místě. Navíc máte prostor před samotnou schůzkou informovat třeba svou kamarádku, že jdete na takové konkrétní místo a kdyby se cokoliv dělo, ví, kde jste, případně může být vaše kamarádka, nebo kamarád poblíž vás. Nezapomeňte také na určitý odstup již při online seznamování a neříkat na sebe úplně vše! Doporučujeme také tento článek Základy bezpečného seznamování ještě nikomu neublížily.

 

Nevýhody seznamování online

Nevýhody? No, samozřejmě je potřeba seznamování jakoukoliv formou věnovat nějaký čas, být opatrní a používat hlavu. Pokud totiž nejste opatrní a alespoň trochu vnímaví, spálíte se při seznamování jakoukoliv formou. Takže opravdu je to ve vašich rukách. Ono i taková online seznamka pouze odráží celkový průřez populace a naleznete tady všechny typy lidí.

Než se pustíte do seznamování, měly byste vždy dobře vědět, co vlastně chcete. Nezapomeňte vyplnit co nejlépe svůj profil, nahrát vhodné fotky a dodržovat zásady bezpečného seznamování.

 

2020.04.21 | Nina Albertová | přečteno: 30125x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: vztahy seznamování seznamka online

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Jak začít sportovat a přitom se nezničit VIII – fartlek

Když jsem se začala připravovat na silniční a terénní závody na deset kilometrů, tak jsem měla v plánu od trenér...
 
celý článek | Eliška Anna Kubičková | 2014.07.07 | přečteno: 30270x

Co způsobuje noční pocení

V noci se snadno zpotíte, pokud je v místnosti horko nebo na sebe naskládáte hromadu přikrývek. Ale o tomto typu pocení ...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2021.09.19 | přečteno: 30184x

Hledáte nádherné místo na svatbu kousek od Prahy? Víme, na koho se obrátit!

Našli jste konečně lásku svého života a začínáte přemýšlet nad svatbou? V takovém případě se musíte pořádně obrnit – ček...
 
celý článek | Lea Kubová | 2024.04.15 | přečteno: 108x

Pro krásu se nemusí trpět, zkuste bezbolestnou liposukci

Valná většina žen se potýká s tím, že ať své tělo mučí sportováním sebevíc, některé partie prostě ne a ne zkrásnět. V...
 
celý článek | Admin | 2016.01.29 | přečteno: 30043x
 

Portál pro ženy