newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Vyhrajte krásné puzzle Malovaná mapa Česka

 
Vyhrajte krásné puzzle Malovaná mapa Česka

Soutěž byla ukončena. Gratulujeme výherkyni Aleně H.! Ostatním děkujeme za účast a budeme držet pěsti v dalších soutěžích.

 

Procvičte svou trpělivost, potrénujte soustředění a odreagujte se od starostí při skládání puzzle. V naší soutěži můžete právě teď vyhrát krásné puzzle Malovaná mapa Česka.

Báječná zábava a trénink mysli

Myslíte si, že už jste na skládání puzzle příliš dospělí? To určitě není pravda. Puzzle totiž není jen skládačka pro děti, u kterých pomáhá s rozvojem jemné motoriky, tvořivosti nebo logického myšlení. Ať jste v jakémkoliv věku, puzzle vám pomohou udržet v kondici vaši mysl. Při jejich skládání se totiž zapojují obě mozkové hemisféry, analytická levá i kreativní pravá část. Navíc spolu aktivně spolupracují a vytvářejí tak mezi sebou spojení. Takové procvičování mozku je skvělou prevencí proti rozvoji duševních onemocnění, jako je demence nebo i Alzheimerova choroba. A navíc vám každý úspěšně přiřazený dílek přinese trochu dopaminu, hormonu radosti a štěstí. To už je dost důvodů, proč se pustit do skádání, co říkáte?

Malovaná mapa, na kterou je radost pohledět

Puzzle Malovaná mapa Česka od společnosti Giftio.com je krásným dárkem, ať už chcete udělat radost sobě nebo svým blízkým. Obsahuje 1 500 dílků, které dohromady vytvoří nádherně malovaný obrázek mapy Česka s vyznačenými památkami a přírodními zajímavostmi. V dolní části obrazu je vypsaný jejich očíslovaný seznam, který vám pomůže s orientací. Máte tak vlastně rovnou dva dárky, zábavné puzzle ke složení a krásný obraz, který může být inpirací při plánování výletů nebo vzpomínkou na navštívená místa. Puzzle jsou vyrobena z kvalitní speciální modré lepenky a perfektně do sebe pasují. V balení je navíc plakát, který slouží jako předloha při skládání, ale můžete si jej také připevnit třeba na zeď. Složené puzzle i plakát mají rozměr 80x60 cm.

 

 

V e-shopu Giftio.cz koupíte kromě Malované mapy Česka i další puzzle s krásnými mapami, dále třeba stírací a dřevěné mapy. Ale najdete tu i spoustu originálních dárků z jiného soudku pro muže, kamarádky, děti, maminku, babičku i dědečka, ať už jsou jejich zájmy jakékoliv.

Soutěž o puzzle Malovaná mapa Česka

Společnost Giftio nám věnovala jedno balení tohoto krásného puzzle, které může být právě vaše. Stačí zaslat správnou odpověď na naši soutěžní otázku a mít trochu štěstí při losování.

Soutěžní otázka

Prodává e-shop Giftio.com také licencované produkty, například filmových značek?

Nápovědu najdete na tomto odkazu.

Svou odpověď posílejte na adresu soutez@portalprozeny.cz a to nejpozději do neděle 19.12.2021. Do předmětu zprávy napište "mapa". Přejeme hodně štěstí!

 

2021.12.11 | Martina Limbergová | přečteno: 30155x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: soutěž dárky giftio.com puzzle malovaná mapa Česka

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Ozdobte své ruce kouzelnými letními barvami

K létu patří veselé barvy, mezi kterými přímo září neonové barvy. Ty jsou letos opravdu IN, díky své hravosti a neotř...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2015.06.18 | přečteno: 30064x

Izulínové jehly – jak se v nich vyznat?

Cukrovka je závažné onemocnění, které se neobejde bez pravidelného měření hladiny cukru v krvi a aplikace inzulínu. V ob...
 
celý článek | Nina Albertová | 2021.10.27 | přečteno: 30190x

Pavlína Brzáková: Země

„Uměle se vyztužujeme“…. Jaroslav Dušek má své osobité charisma a moudrost, která se hodí k š...
 
celý článek | Admin | 2015.03.25 | přečteno: 30149x

Jsou geny náš osud?

 „Děti naučíte poděkovat a pozdravit. Zbytek jsou geny“ říkával náš profesor psychologie a já mu to ...
 
celý článek | Eva Štíbrová | 2016.06.19 | přečteno: 30194x
 

Portál pro ženy