newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Vlasová kosmetika - zkuste přírodní produkty

 
Vlasová kosmetika - zkuste přírodní produkty

Mít krásné a lesklé vlasy se sytou barvou a bez šedin je sen každé ženy. Toho lze dosáhnout barvami na vlasy, ale za cenu toho, že nám to vlasy poškodí. Alternativou jsou stále se rozrůstající značky, které se věnují přírodním barvám na vlasy a jiné vlasové kosmetice. V tomto článku vás seznámíme s Hennou, značkou Khadi a Herbatint. Pokračujte ve čtení.

 

Krásně barevné, lesklé, pevné a hebké vlasy by chtěla asi každá z nás. Bohužel to není tak jednoduché. Většinou si vlasy barvíme a tím je ničíme. Řešením by bylo si vlasy nebarvit, ale ne všechny máme krásnou přírodní barvu, která se nám líbí. Je tu jedno řešení, jak dosáhnout krásných lesklých vlasů a zároveň je obarvit. Zvolit přírodní barvy na vlasy.

Kdo nechce používat chemická barviva nebo chce dosáhnout přirozenějšího přírodního odstínu, pak může zvolit přírodní barviva, která zároveň pomohou s regenerací vlasů. V současné době je velmi oblíbená Henna, která tento trend splňuje na jedničku. S dosažením krásných vlasů vám také pomůže přírodní vlasová kosmetika.

Henna, Henna, Henna

Henna je přírodní barvivo bez chemických přísad. Jedná se o rostlinu pěstovanou kvůli svým dlouhým listům. Ty se usuší a vytvoří se z nich prášek zelené barvy, který poskytne ono barvivo.

U Henny se nevyužívají pouze listy, ale také květy. Ty jsou bílé až červené barvy a velmi silně sladce voní. Také se používají do kosmetických přípravků. Navíc se květy považují za afrodiziakum.

Jaké odstíny získáte s Hennou?

Henna dodává vlasům typický měděný až mahagonový nádech. Záleží na době působení a také na kvalitě vlasů a jejich původní barvě. Henna se v přírodě vyskytuje ve třech druzích - Henna červená, bezbarvá Henna a černá Henna. Kombinací těchto druhů pak vznikají rozmanité odstíny, které se používají na barvení vlasů nebo malování na tělo.

Henna pouze nebarví

Henna se nevyužívá pouze jako přírodní barva na vlasy, ale má také léčebné vlastnosti. Vlasy regeneruje, zpevňuje a zamezuje jejich předčasnému maštění. Také zabraňuje tvorbě lupů. Na vlasech vytvoří ochranný film, který je chrání před UV zářením.

Přírodní barvy Khadi

Vlasové barvy Khadi jsou čistě přírodní barvy, které jsou 100% rostlinného původu. V barvě tak účinkují přírodní účinné složky, žádná chemie. Specialitou barev Khadi je obsah specifických bylin, které se využívají v ajurvédské medicíně. Ty vlasům dodají výjimečný lesk.

Přírodní barvy na vlasy Khadi neobsahují žádné konzervační látky, zesilovače barev, peroxidy ani další chemické přísady. Jsou testované na toxické látky a těžké kovy. Barvy Khadi neobsahují syntetické složky, a tak nedokáží vlasy zesvětlit. Pravidelně procházejí kontrolami pod certifikovanými laboratořemi.

Permanentní barvy na vlasy Herbatint

Herbatint jsou přírodní barvy na vlasy, které nesmrdí, mají šetrné složení a dokáží 100% překrýt šediny už po prvním použití. Herbatint je italská značka a jedná se permanentní barvy na vlasy s výtažky z osmi bylin. Nejedná se o barvy čistě přírodní, ale je v nich vynechán amoniak, resorcinol, parabeny a alkohol.

V barvách je snížený obsah peroxidu vodíku. Navíc je v nich menší množství senzibilizujících látek a díky tomu všemu jsou barvy vhodné pro citlivé pokožky. Barvy jsou dokonce speciálně testované na citlivou pokožku.

 

2017.07.04 | Admin | přečteno: 30110x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: krása vlasy barvy na vlasy přírodní barvy henna

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Jak se zbavit nachlazení

V tomto podzimním čase jsou rýma a nachlazení v plném proudu! Pokud jste zastánci přírodních léčiv, v tom případě mám pr...
 
celý článek | Petra Zápotočná | 2017.11.28 | přečteno: 30177x

Všechny cesty vedou do Itálie

I když by se mohlo zdát, že první měsíce roku nejsou k cestování příznivé, opak je pravdou. Pro znalé je toto období pra...
 
celý článek | Lea Kubová | 2024.01.31 | přečteno: 371x

Chcete vypadat skvěle? Zkuste strečink…

Máte touhu zmobilizovat přes zimu svoje tělo, ale nevíte jak začít? Ven se vám nechce, protože je zima. Do fitka taky...
 
celý článek | Jan Kodl | 2012.12.18 | přečteno: 30061x

Praktické obklady do kuchyně

Do své nové kuchyně už jste si vybrali kuchyňskou linku, osvětlení a položili tu správnou podlahu. Ale co obklad na zeď ...
 
celý článek | Admin | 2017.08.08 | přečteno: 30256x
 

Portál pro ženy