newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Víkendový wellness – a budete jako znovuzrození

 
Víkendový wellness – a budete jako znovuzrození

Zima a přelom roku je pro nás všechny náročným obdobím. Od hlavní letní dovolené už uběhl nějaký čas a ta letošní je bohužel ještě v nedohlednu. Naštěstí je tu celá řada možností, jak si královsky odpočinout a načerpat potřebné síly. Postačí vyjet si na pár dní mimo domov. Hitem dneška jsou víkendové wellness pobyty.

 

 

Kvalita je důležitější než kvantita

Že nemůžete chybět v práci? Šetříte si dovolenou na letní prázdniny? Nezoufejte. Ač se vám to zdá nemožné, i během pouhého jednoho víkendu můžete dobít baterky tak, jak se vám nesnilo celé léto. A nemusíte jezdit daleko za hranice. Nezůstávejte doma, ale vyberte si ze škály cenově výhodných relaxačních pobytů na webu Slevoteka.cz, který svou nabídku jako vůbec první v České republice vymezil právě na víkendové pobyty a zážitky.

Maďarsko jako dělané pro romantiku i dámskou jízdu

Asi každý z nás potřebuje čas od času opustit každodenní kolotoč. Každý si ale také pod pojmem odpočinek nebo relax představuje něco úplně jiného. Nabídka pobytů je však opravdu různorodá a najde se tu pro každého něco.  

Pokud máte malé děti a už léta jste s partnerem nevyrazili nikam sami, jistě byste ocenili romantiku jen ve dvou. Honem si zajistěte hlídání pro vaše ratolesti, máte totiž z čeho vybírat. Co třeba neomezený wellness pobyt přímo v kouzelné Budapešti? Svatý Valentýn se blíží, tak proč ho jednou nestrávit trochu netradičně? 

Pokud naopak s kamarádkou už delší dobu plánujete dámskou jízdu, můžete si vyjet třeba do proslulých maďarských termálních lázní, kde na vás vedle procedur čeká i další program v podobě ochutnávky vína přímo ve vinném sklípku apod.

Rodinný relax i tip na skvělý dárek

Jestliže dáváte přednost víkendu s rodinou, zvolte některý z pobytů se zvýhodněnou cenou pro dítě nebo pobytem dítěte zdarma. Máte raději řádění v aquaparku nebo vás více láká rozmanité vyžití spojené s pobytem na horách? Volba je jen a jen na vás. Vypněte, zapomeňte na všední starosti a užijte si víkend, na který budete dlouho vzpomínat.

 

Relaxační pobyt můžete také darovat někomu z vašich blízkých. Kupon je přenosný a domluvení konkrétního termínu je už v režii obdarovaného, nemusíte se tedy obávat, že se datum nebude hodit. Tímto skvělým dárkem tak snadno uděláte radost partnerovi, ale také rodičům, kamarádům nebo dospělým dětem. Kupon na romantický pobyt se perfektně hodí i jako svatební dar pro novomanžele.

 

 

Image courtesy of photostock at FreeDigitalPhotos.net

 

2016.01.12 | Kateřina Pořízová | přečteno: 30134x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: wellness pobyty víkendové pobyty a zážitky pobyty na horách lázeňské pobyty termální lázně pobyty v Maďarsku

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Dámská kabelka - nezbytný doplněk každé ženy

Kabelka je nezbytným doplňkem každé ženy. Tak, jako se v průběhu života mění naše priority, postavení,&nb...
 
celý článek | Lea Kubová | 2020.10.28 | přečteno: 30085x

Na víno pod mořskou hladinu: V Chorvatsku mají sklípek ve vraku lodi!

Kam letos na dovolenou? A co třeba do Chorvatska, které nabízí spoustu možností, jak si užít zasloužené volno originá...
 
celý článek | Admin | 2017.05.29 | přečteno: 30213x

Jak zdravě hubnout aneb buďte fit do plavek

Nejen začátek nového roku, ale i blížící se léto je pro mnoho z nás obrovskou motivací k razantní změně životníh...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2016.04.14 | přečteno: 30157x

Svatohubertské slavnosti na zámku Loučeň

Oblíbené slavnosti, pořádané na počest svatého Huberta, patrona všech myslivců, letos připadly na 1. - 2. listopad 20...
 
celý článek | Admin | 2014.10.28 | přečteno: 30063x
 

Portál pro ženy