newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Svůdné nohy dokonalé dámy

 
Svůdné nohy dokonalé dámy

Blíží se plesová sezóna a s ní přichází čas provětrat krásné večerní róby a střevíčky, které jinak většinu roku zahálí ve skříni. Kromě toho to ale znamená také pořídit si zásobu kvalitních punčoch. Vyrazit do společnosti bez nich totiž pořád znamená módní faux pas. Jaké punčochy byste si měly pořídit?

 

 

Pravidla pro svůdné nohy

Punčochy, nebo jinak řečeno silonky, jsou nedílnou součástí outfitu do společnosti, vyrazit bez nich je prohřešek proti etiketě a také známka nevkusu, ale to jistě každá z nás dobře ví. Kromě toho však také nohy oděné v nich působí velmi elegantně a sexy a to je jistě více než žádoucí. Důležité je ale vybrat si vhodný typ punčoch. Rozhodující jsou přitom vaše boty, ve kterých chcete protancovat večer.

Pozor je potřeba si dát u lodiček s otevřenou špičkou, do kterých si musíte vždy vzít silonky bez zesílené špice a viditelného švu. Ani jedno totiž nevypadá vůbec dobře. Existují i punčochy určené právě do takových střevíčků, mají volné prsty a jejich zakončení je v botách neviditelné, ne každému ale přijdou vkusné vykukující holé prsty.

U uzavřených bot je tato volba snazší, tady na patě nebo špičce nezáleží. Zda zvolíte klasické punčochy nebo samodržící variantu pak už je čistě na vás a vašem pocitu pohodlí. Vždy si ale dejte pozor na správnou velikost, protože i do jinak štíhlých boků se umí malé punčochy nepříjemně zaříznout a vytvořit nevzhledné záhyby.

 

 

Klasika či trocha fantazie?

Co se týče odstínu punčoch, záleží na tom, jaké šaty budete mít na sobě. Klasikou jsou samozřejmě tělové odstíny, které vypadají přirozeně. Snažte se co nejvíce přiblížit barvě své pokožky. Světlá kůže na rukou a punčochové „opálení“ nohou nevypadá dohromady moc dobře. Silonky ke společenským šatům mohou mít ale i jinou barvu. Obzvlášť v případě méně formálních akcí, kde není žádána velká večerní róba, můžete popustit uzdu fantazii. Máte-li klasické malé černé šaty, skvěle se k nim budou hodit průhlednější černé punčochy se zajímavým jemným vzorem. Vzít si je ale klidně můžete i k jiným jednobarevným šatům, dodají vašemu vzhledu šmrnc.

 

 

Široký výběr punčoch všech cenových kategorií najdete například v e-shopu www.bexis.cz. Vyberete si tu punčochy klasické, samodržící, na podvazku, podkolenky, nadkolenky, ale i těhotenské nebo zdravotní punčochy. Kromě toho si můžete rovnou udělat radost například novým spodním prádlem pro sebe i partnera nebo ho potěšit nějakým erotickým kouskem prádla. Všechno zboží tu najdete v luxusnějším i levnějším provedení tak, aby si vybral opravdu každý.

 

 

2015.01.04 | Martina Limbergová | přečteno: 30328x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: punčochy šaty oblečení spodní prádlo společenská pravidla

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Kokosový olej - univerzální exotický pomocník

Exotický rostlinný olej, který snadno využijete v kuchyni i v koupelně! Má nespočet příznivých účinků, jednoduché pou...
 
celý článek | Adela Rychtáriková | 2016.06.20 | přečteno: 30042x

Pleťové sérum podpoří vaši snahu o dokonalou pleť

Staráte se poctivě o svou pleť, dopřáváte jí pravidelné mazání denním a nočním krémem, občas ji potěšíte pleťovou mas...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2017.04.04 | přečteno: 30114x

Vánoční perly, které potěší každou ženu

Vánoce se neúprosně blíží. Je známo, že lidé si s kupováním dárků často nedávají příliš záležet. Leckdy navíc vyčkávají ...
 
celý článek | Lea Kubová | 2022.11.21 | přečteno: 30197x

Soutěž o poukazy na procedury se salónem estetické péče Ronia

Soutěž již byla ukončena. Děkujeme za účast a gratulujeme výhercům! ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2015.06.30 | přečteno: 30187x
 

Portál pro ženy