newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Svatební listina snadno a rychle

 
Svatební listina snadno a rychle

Svatba je životním krokem, který by si měl zamilovaný pár náležitě užít. Místo toho jsou však přípravy svatebního dne často spojeny s hromadou starostí, které začínají už pěkných pár měsíců před samotným dnem „D“, a jakoby ani nebraly konce. Je vůbec nějaký způsob, jak si svatební plánování ulehčit?

 

 

S kvalitní organizací to jde i bez nervů

Vybrat si datum a místo sňatku, natisknout svatební oznámení a objednat snubní prstýnky, zajistit obřad a svatební hostinu, oslovit svědky, vypůjčit svatební šaty a sjednat si službu kadeřnice, příp. vizážistky a tak dále, a tak dále. To je jen zlomek těch nejdůležitějších povinností, které vás jako budoucí nevěstu či ženicha čekají. Že to zní děsivě? Nebojte se toho – všechno tohle lze za pomoci dobré organizace zvládnout bez velké paniky a s úsměvem na rtech. Existují totiž možnosti, jak si mnohé náležitosti usnadnit.

Svatební dary

Nedílnou součástí každé svatby je také otázka svatebních darů. Mohlo by se zdát, že jde o jednoduchou věc, opak je ale pravdou. Neustálé dotazy, zda by se vám toto či tamto hodilo, bombardovací telefonáty, textovky i emaily, a nakonec stejně skutečnost, že se vám sejde nějaký dar vícekrát, jsou noční můrou všech budoucích novomanželů. Jestliže se chcete vyvarovat trapných situací a zbytečných starostí, přichází v úvahu už i u nás vžitý a velmi populární postup – svatební listina. Jedná se o jakýsi seznam návrhů na svatební dary, které byste využili, upotřebili, po čem toužíte apod. Obvykle ji má pod palcem jeden ze svědků nebo osoba určená jako správce darů. Nic z toho teď ale není podmínkou.

Svatební listina online ušetří čas i starosti

Nově si můžete svatební listinu vytvořit sami online, a to velmi jednoduše během pouhých pár minut z pohodlí vašeho domova. Stačí rozeslat systémem vygenerovaný odkaz na vámi vytvořený seznam vašim přátelům a svatební listina se už o všechno postará takřka sama. Umožní online rezervaci vybraného daru tak, aby se nesešly dva stejné. Ulehčíte tak práci a čas sobě i vašim nejbližším, vy ale přitom v žádném případě nepřijdete o překvapení – rezervace totiž vidí pouze svatebčané. Výhodou této elektronické aplikace je v plně automatické rezervaci i odrezervování svatebních darů, která se v listině projeví okamžitě. Svatebčané tak mají vlastně neustále přehled, které dary jsou ještě „volné“ a ve vteřině si mohou dárek zamluvit. Jedná-li se o dražší dar, mohou se rovněž domluvit na finanční spoluúčasti. Aplikace ToMiKup.cz nabízí opravdu velmi snadný způsob, jak otázku svatebních darů vyřešit rychle, šikovně a ke spokojenosti obou stran.

Ostatně podívejte se sami:

Nestyďte se poprosit o peníze

Úspěch elektronické verze svatební listiny tkví i v tom, že do listiny můžete nahrát konkrétní typy produktů, včetně barevných obrázků a odkazů – vyhnete se tak dalším starostem s případnou výměnou apod. Tato aplikace nabízí také unikátní možnost, jak si říct o peníze na dovolenou, svatební cestu nebo třeba dovybavení vašeho hnízdečka lásky. Stačí uvést číslo bankovního účtu, kam mohou svatebčané obnos poslat. V dnešní době je darování peněz běžnou praxí a nikdo už se nad ním nepozastavuje. Dar je přece od toho, aby udělal radost, jen tak přece splní svůj účel.

Seznam dárků nebo nákupní seznam

Podobným způsobem funguje elektronická aplikace i jako seznam narozeninových dárků nebo velmi šikovný online nákupní seznam, do kterého mohou všichni členové domácnosti dopisovat potřebné položky. Zobrazit si ho pak můžete přímo v obchodě na mobilním telefonu a máte jistotu, že na nic nezapomenete.

 

Image courtesy of Just2shutter at FreeDigitalPhotos.net

2015.06.16 | Kateřina Pořízová | přečteno: 30120x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: svatební listina svatební listina online jak vytvořit jak sepsat

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Naše tipy pro elegantní jarní outfit

Vypadat skvěle v jakémkoli ročním období je pro každou z nás jakousi samozřejmostí. Co si ale obléct do poč...
 
celý článek | Admin | 2016.04.26 | přečteno: 30103x

Specifika komunikace s postiženými

Specifika komunikace, kterou je zapotřebí respektovat při kontaktu se zdravotně postiženými, nás možná ani nenapadn...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2023.07.13 | přečteno: 933x

Vedení a výchova dětí nemusí „být boj“

  Zamýšleli jste se někdy nad tím, jak vás vaši rodiče vychovávali? ...
 
celý článek | Nina Albertová | 2020.10.28 | přečteno: 30104x

Praktické tipy pro ženy, jak zvládnout údržbu auta bez stresu a problémů

Vzhledem k tomu, že historie automobilů sahá až do 17. století, se automobilový průmysl většinou orientoval na muže. I d...
 
celý článek | Lea Kubová | 2023.10.20 | přečteno: 570x
 

Portál pro ženy