newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Svatební koordinátorka ano či ne

 
Svatební koordinátorka ano či ne

V dnešní uspěchané době, kdy člověk nemá čas si dát v klidu oběd, si má zorganizovat svatbu? Čím dál více nevěst kouká na služby svatebních agentur.

 

 

Každá nevěstinka by si ráda svatbu zařídila kompletně sama. Má spoustu nápadů co a jak udělat, kde co koupit, co a jak má vypadat. ALE! Když se snoubenci domluví na termínu svatby a kde se bude konat obřad, najednou nikdo neví, kde začít, co zařídit jako první, hlavně kdy je na zařizování moc brzy, kdy už by to bylo pozdě, co si koupit a co zase raději půjčit. A najednou se slečny propadají v zoufalství, že to nezvládnou nebo nestihnou. Procházejí spoustu obchodů a eshopů a svatebních stránek, což je ve finále nespočet hodin strávených hledáním.

V horším případě, jsou tak pracovně vytížené, že na nějaké přípravy nemají ani pomyšlení, natož čas. Chlapi se aktivně nezapojí téměř nikdy a tak to všechno zůstává na nás. To my chceme být těmi princeznami a mít vše tip ťop, takže zlobit se na ně nemůžeme. Proto čím dál častěji snoubenci chodí do svatebních agentur nebo kontaktují svatební agentky, koordinátorky s žádostí o pomoc.

Svatební agentky a koordinátorky jsou na základě získaných informací a Vašich představ schopny připravit s Vaším odsouhlasením komplet celou svatbu. Já například preferuji, aby snoubenci s každou maličkostí nejezdili za mnou, ale vystačíme si s mobily a emaily, ušetří se tím tak drahocenný čas. Přitom nevěsta ví o každém mém kroku.

Do příprav svatby se většinou chtějí aktivně zapojit maminky, babičky, sestry, sestřenice apod...většinou to je ale přetahování se o prosazení vlastního názoru a nakonec je nevěsta nešťastná, jak to má udělat, aby někoho z nich nezranila tím, že odmítne jeho nápad. I proto je strategické nechat to kompletně na nezávislé osobě. Je sice fakt, že rodina Vás zná nejlépe, ale profesionál si drží ten zdravý odstup a dokáže vnést do příprav to, co je zrovna moderní a IN, aniž by vám něco vnucoval.

Pokud si vyberete tu správnou agenturu nebo koordinátorku, měli by jste kromě času ušetřit i nějakou tu korunu, i když za tuto službu zaplatíte jim. Minimálně ušetříte nervy z toho, jestli jste na něco nezapomněla a že něco dopadne špatně. Tuto zodpovědnost přehodíte na ně a svoji svatbu si užijete naplno a bez starostí. Váš den D bude díky tomu dokonalý, jedinečný a originální.

Svatby na klíč zařizuje i www.svatebnipohotovost.cz

 

Foto: http://www.freedigitalphotos.net/

2014.02.20 | Ing. Pavlína Kalamárová | přečteno: 30119x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: svatba svatební svatba na klíč koordinace svatby

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Výměna vychovatelek USA, výměna služek ČR

Ačkoliv ženská emancipace už se vyhřívá na výsluní mnoho let, reality show Výměna manželek její základní principy pop...
 
celý článek | Mgr. Daniela Krejčí | 2015.06.04 | přečteno: 30078x

VČELÍ ZÁZRAK ZVANÝ PROPOLIS

Propolis pochází ze spojení dvou řeckých slov – pro (před) a polis (město). Včely chrání své město, tj. svůj úl před nez...
 
celý článek | Kateřina Lulková | 2018.11.22 | přečteno: 30234x

Hledáte zdravé cukroví na Vánoce? Vyzkoušejte recepty z vánoční paleo kuchařky

Rok se pomalu blíží ke konci a s tím nastává i čas vánočních příprav, ke kterým patří pečení cukroví. Jistě máte své obl...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2021.11.18 | přečteno: 30312x

Investice do světla s pohybovým senzorem, ušetříte až 30 % nákladů na osvětlení

Světlo s pohybovým senzorem je skvělým pomocníkem v domácnosti. Oceníte ho nejen, když máte malé děti, ale třeba také po...
 
celý článek | Admin | 2021.01.20 | přečteno: 30275x
 

Portál pro ženy