newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Svatební koordinátorka ano či ne

 
Svatební koordinátorka ano či ne

V dnešní uspěchané době, kdy člověk nemá čas si dát v klidu oběd, si má zorganizovat svatbu? Čím dál více nevěst kouká na služby svatebních agentur.

 

 

Každá nevěstinka by si ráda svatbu zařídila kompletně sama. Má spoustu nápadů co a jak udělat, kde co koupit, co a jak má vypadat. ALE! Když se snoubenci domluví na termínu svatby a kde se bude konat obřad, najednou nikdo neví, kde začít, co zařídit jako první, hlavně kdy je na zařizování moc brzy, kdy už by to bylo pozdě, co si koupit a co zase raději půjčit. A najednou se slečny propadají v zoufalství, že to nezvládnou nebo nestihnou. Procházejí spoustu obchodů a eshopů a svatebních stránek, což je ve finále nespočet hodin strávených hledáním.

V horším případě, jsou tak pracovně vytížené, že na nějaké přípravy nemají ani pomyšlení, natož čas. Chlapi se aktivně nezapojí téměř nikdy a tak to všechno zůstává na nás. To my chceme být těmi princeznami a mít vše tip ťop, takže zlobit se na ně nemůžeme. Proto čím dál častěji snoubenci chodí do svatebních agentur nebo kontaktují svatební agentky, koordinátorky s žádostí o pomoc.

Svatební agentky a koordinátorky jsou na základě získaných informací a Vašich představ schopny připravit s Vaším odsouhlasením komplet celou svatbu. Já například preferuji, aby snoubenci s každou maličkostí nejezdili za mnou, ale vystačíme si s mobily a emaily, ušetří se tím tak drahocenný čas. Přitom nevěsta ví o každém mém kroku.

Do příprav svatby se většinou chtějí aktivně zapojit maminky, babičky, sestry, sestřenice apod...většinou to je ale přetahování se o prosazení vlastního názoru a nakonec je nevěsta nešťastná, jak to má udělat, aby někoho z nich nezranila tím, že odmítne jeho nápad. I proto je strategické nechat to kompletně na nezávislé osobě. Je sice fakt, že rodina Vás zná nejlépe, ale profesionál si drží ten zdravý odstup a dokáže vnést do příprav to, co je zrovna moderní a IN, aniž by vám něco vnucoval.

Pokud si vyberete tu správnou agenturu nebo koordinátorku, měli by jste kromě času ušetřit i nějakou tu korunu, i když za tuto službu zaplatíte jim. Minimálně ušetříte nervy z toho, jestli jste na něco nezapomněla a že něco dopadne špatně. Tuto zodpovědnost přehodíte na ně a svoji svatbu si užijete naplno a bez starostí. Váš den D bude díky tomu dokonalý, jedinečný a originální.

Svatby na klíč zařizuje i www.svatebnipohotovost.cz

 

Foto: http://www.freedigitalphotos.net/

2014.02.20 | Ing. Pavlína Kalamárová | přečteno: 30120x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: svatba svatební svatba na klíč koordinace svatby

 
archiv

Nejzajímavější články

 

kam s ním?

Není to tak dlouho, co nám statistika ukazovala nárůst porodnosti, díky "Husákovým" dětem. To bylo radosti ...
 
celý článek | Lenka Mašlaňová | 2013.03.18 | přečteno: 30180x

Snubní prstýnek není jen šperkem

  Výběr snubních prstenů je jeden ze stěžejních úkolů, který všechny budoucí manžele čeká ještě před svatbou...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2015.02.03 | přečteno: 30143x

Svatební koordinátorka ano či ne

V dnešní uspěchané době, kdy člověk nemá čas si dát v klidu oběd, si má zorganizovat svatbu? Čím dál více nevěst kouk...
 
celý článek | Ing. Pavlína Kalamárová | 2014.02.20 | přečteno: 30121x

Proměňte péči o tělo v rituál, na který se budete těšit

Letošní léto není zatím tak horké, jako jsme si zvykly z předešlých let, přesto ale naše pokožka a pleť dostávají zabrat...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2020.08.03 | přečteno: 30101x
 

Portál pro ženy