newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Soutěžte s námi o smysluplné hry pro děti od Mamiee.cz

 
Soutěžte s námi o smysluplné hry pro děti od Mamiee.cz

Soutěž už skončila. Děkujeme za účast a gratulujeme výherkyni Marii D.!

 

 

Hra neodmyslitelně patří k dětskému rozvoji a to prakticky od narození. Pomocí hry děti poznávají okolní svět a učí se v něm fungovat. Každá máma chce pro svoje děťátko to nejlepší, ale vyznat se v záplavě všemožných hraček a pomůcek není jednoduché. Podle čeho vybírat? Musí být bezpečné, užitečné, ale také smysluplné. Kromě zábavy by měly přinášet i poznání a poučení. Máme pro vás tip na e-shop Mamiee.cz, kde přesně takové hračky a pomůcky najdete. A také soutěž o dvě hry, které děti budou bavit, procvičí jejich logické myšlení a naučí je nové dovednosti.

Smysluplné hračky, které pomáhají

V e-shopu www.mamiee.cz najdete na jednom místě hračky a doplňky, které podporují motoriku a psychiský rozvoj dětí, povzbuzují jejich kreativitu a hlavně se jim líbí a baví je. Díky své kvalitě a vkusnému designu se jistě zalíbí i vám. Tyto hračky a pomůcky jsou vhodné i pro děti se speciálními potřebami, například s ADHD nebo poruchami pozornosti. Mamiee není jen obchod, ale také vlastní značka originálních autorských hraček a pomůcek, mezi které patří třeba magnetické plánovací tabule nebo samolepky na nábytek s piktogramy pro úklid. Produkty Mamiee jsou smysluplné a pomáhají s rozvojem dítěte, kde je potřeba.

Vyhrajte balíček her od Mamiee

Ve spolupráci s Mamiee.cz jsme si pro vás připravili soutěž, ve které můžete vyhrát balíček dvou autorských her, Najdi barvu a Malí šéfkuchaři.

Dřevěná pomůcka Najdi barvu

Najdi barvu je jednoduchá, ale velmi všestranná hra pro děti více věkových kategorií. Můžete s ní trénovat jemnou motoriku, poznávání barev, postřeh a pozornost i jednoduché počty. Dřevěná základna, kolíčky a velká kostka jsou zabalené v praktickém látkovém pytlíku, díky čemuž je hra moc fajn i na cesty.

Společenská hra Malí šéfkuchaři

Hra loto Malí šéfkuchaři obsahuje 5 obrázků kuchyněk, ve kterých se vaří oblíbená dětská jídla. A malí kuchaři musí co nejrychleji najít 6 žetonů se surovnami potřebnými k jejich uvaření a přiložit je na správné místo. Součástí hry je kromě návodu také brožurka s recepty, abyste si s dětmi mohli tato jídla rovnou uvařit i ve skutečnosti.

Soutěžní otázka:

Hračky a pomůcky Mamiee můžete koupit i v kamenné prodejně. Kde ji najdete?

 

Svou odpověď pošlete na e-mail soutez@portalprozeny.cz nejpozději do neděle 1.října 2023 a do předmětu zprávy napiště „hra“. Vylosovaného výherce kontaktujeme odpovědí na jeho e-mail. Přejeme hodně štěstí!

 

2023.09.18 | Martina Limbergová | přečteno: 1450x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: soutěž děti hračky hry Mamiee

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Mlsání je hřích? Se zdravými přírodními sladidly nikoli!

Taky občas rádi mlsáte? A míváte potom výčitky? Není proč! Existují i zdraví prospěšná sladidla s nízkým glykemi...
 
celý článek | Alice Drápal Audyová | 2013.03.22 | přečteno: 30027x

Bylinky v kuchyni II. - slovníček bylinkových směsí

Bylinky jsou voňavým, chutným i léčivým zázrakem, to ví přece každý. Dají se používat samostatně a nezávisle na sobě,...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2016.06.09 | přečteno: 30130x

Zpět do školy: Jak to v klidu zvládnout?

Opět se nám blíží září a školáci a studenti se chystají na další školní rok. Pro začátek nového ročníku je třeba pořídit...
 
celý článek | Lea Kubová | 2021.08.17 | přečteno: 30065x

Vybíráme bavlněné látky na tvorby doplňků do dětského pokoje

Která žena nebo dívka má v sobě tvořivého ducha a zhlédla se v šití, ta si v sočuasné době přijde na své. Pryč je doba, ...
 
celý článek | Nina Albertová | 2022.07.26 | přečteno: 30122x
 

Portál pro ženy