newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Přivítejte jaro s vůněmi od Asombroso

 
Přivítejte jaro s vůněmi od Asombroso

Nezbytným doplňkem jarních dnů je nový parfém. Dopřejte si proto vůni, která podtrhne vaši jedinečnost v tomto nejkrásnějším období roku. Vsaďte na vůně od ikonické značky Asombroso, jejímž autorem je světoznámý návrhář Osmany Laffita. I ve svých vůních se Osmany inspiroval vášnivou energií své rodné Kuby.

 

Ideální pro jarní období je nejnovější vůně The Noble

Pro jaro jsou ideální svěží vůně, které podtrhnou váš osobitý styl.

Dámská vůně The Noble je ovocně-květinová a lehce ovocná a přenese vás do světa přepychu a elegance. Najdete v ní tóny sladkých švestek a broskví, ale také esenci růže, exotické orchideje a magnolie. Vše uzemní afrodiziakální mošus, vanilka a santalové dřevo. Vůně je ztělesněním krásny, ženskosti a smyslnosti.

Pánská vůně The Noble je lehce citrusová s mořskými a dřevitými tóny. Působí jako elektrizující elixír mužské energie, který propůjčí křídla a umožní dosáhnout nepoznaných výšin. Ve vůni najdete svěží mandarinku a grapefruit, vše se snoubí s vášnivou esencí vavřínu a dřevitého quaiac wood. V základní nótě parfému vás pohltí souhra santalového dřeva, mošusu, pačuli a ambry. Vůně je opravdovým zážitkem a identitou odvážného a charismatického muže.

A jak vznikl nejnovější parfém The Noble? „Potřebuji neustále něco tvořit. To je to, co mi dodává energii a přináší radost. Moje parfémy měly vždy velký úspěch. Snažím se, aby každá vůně byla osobitá a samozřejmě jiná než ty předchozí. Dostával jsem stále mnoho dotazů, kdy už konečně bude další vůně. A tak vznikla noblesní a elegantní The Noble,“ vysvětluje sám autor Osmany Laffita.

Doplňte svůj jarní repertoár i o parfémy The Dream a The Black

Další skvělé tipy na obnovu vašeho jarního repertoáru vůní jsou parfémy The Dream a The Black pro muže i ženy.

Dámská vůně The Dream je sladká, ovocně-květinová a dřevitá vůně pro všechny ženy, pro které je život výzvou a radostí. Vůně The Dream pro pány je pak kořenitě-dřevitá, ambrová a mošusová. Je silně návyková a naučí muže znovu snít.

Vůně The Black byly uvedeny na trh v roce 2018 a ihned se staly bestsellerem. Dámská vůně The Black má květinové, dřevité a mošusové tóny a je ideální pro ženu, která si je vědoma své síly, ženskosti a jedinečnosti. Pánská vůně The Black je mužná, okouzlující a rafinovaná a najdete v ní tóny citrusů, pačuli a bergamotu, ale i levanduli a jasmín.

Asombroso ve španělštině znamená úžasný... dechberoucí… A takové jsou i všechny produkty Asombroso. Všechny produkty najdete na webu www.asombroso.cz, parfémy a kosmetiku i v parfumeriích Fann.

 

2024.03.26 | Nina Albertová | přečteno: 198x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: jaro vůně parfémy Asombroso Osmany Laffita

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Proč darovat zážitky?

Vyhlídkové lety, masáže, romantické pobyty…zážitkové dárky jsou vždy elegantním řešením jakéhokoliv výročí. Ja...
 
celý článek | Nikol Mohoritová | 2015.05.20 | přečteno: 30180x

KUŘÍ OKO DOKÁŽE POTRÁPIT. JAK NA SNADNÉ A EFEKTIVNÍ ODSTRANĚNÍ?

Jedná se o zesílenou kůži, která se vytvoří na místě vystaveném nadměrnému tření či tlaku. O jaká místa se zpravidla jed...
 
celý článek | Kateřina Lulková | 2018.11.29 | přečteno: 30175x

3 recepty na vydatné polévky pro zahřátí

V chladné podzimní a zimní dny přijde vhod talíř plný vonící polévky. Dochází vám inspirace a chcete vyzkoušet nějakou n...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2019.10.15 | přečteno: 30483x

Znáte ultramaratón?

Já vím, že se takový extrémní závod jako je ultramaratón příliš neslučuje s návodem, jak se při sportu nezničit,...
 
celý článek | Eliška Anna Kubičková | 2015.07.20 | přečteno: 30047x
 

Portál pro ženy