newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Outlet se vyplatí! Nakupujte trendy značkovou módu za zlomek ceny

 
Outlet se vyplatí! Nakupujte trendy značkovou módu za zlomek ceny

Lámete si hlavu, kde nakoupit módní značkové oblečení, a nezruinovat přitom svůj bankovní účet? A už jste vyzkoušely outlet obchody? Právě v nich se dá najít kvalitní oblečení za ceny až o desítky procent nižší než v klasických značkových obchodech. Nevěříte? Přesvědčte se třeba v e-shopu www.europefashion.cz, který nabízí outletové oblečení pro ženy, muže i děti.

 

 

Outlet neznamená méně kvalitní!

Bojíte se toho, že outletové zboží znamená horší kvalitu oblečení nebo nějaké vady? To ale vůbec nemusíte mít strach. Oblečení, které se takto prodává, je nové, bezvadné a rozhodně nejde ani o falzifikáty, se kterými se můžete setkat na různých tržnicích. Toto zboží pochází skutečně jen od renomovaných značek a to ze starších kolekcí. Takto se obchody a módní firmy zbavují přebytků někdy i jen za zlomek původní ceny, aby uvolnily místo novým kolekcím.

Ale netřeba se obávat ani toho, že by už takové oblečení nebylo trendy. Vždyť na západě je módní trh vždy napřed, a tak u nás v takových kousích zazáříte možná ještě dříve, než se objeví na pultech klasických obchodů. Nespornou výhodou je také kvalita látky i šití, ostatně není žádnou novinkou, že pro západní trh bývá určeno kvalitnější zboží, které se k nám často ani nedostane. Však to také neplatí jen u oblečení, tím se už jeden náš článek dříve zabýval.

 

 

Svěží módní vítr za západu

E-shop Europe Fashion prodává módu z Francie, Španělska, Itálie, Dánska, Švýcarska a okrajově také USA. Koupíte tu trička, halenky, mikiny, svetry, kalhoty, šortky, sukně a šaty, overaly, bundy, kabáty, čepice a také těhotenskou módu. Oblečení pak můžete na jednom místě doplnit i novou kabelkou a brýlemi, ať jste stylové od hlavy až k patě. Sluneční brýle se přece hodí i v zimě a tyto značkové určitě splňují nároky na kvalitu, o kterých jsme v létě psali v tomto rádci.

 

 

A jaké módní značky v obchodě najdete? Vyjmenovat všechny by bylo nadlouho, vždyť je jich úctyhodných 60. Tak alespoň jmenujme třeba oblíbenou módu Next, Tom Tailor, Zara, O'Neill, Guess nebo obdivovaný Desigual a jeho veselé a hravé modely. Stejně pozitivní a líbivé jsou i módní značky Rosalita Mc Gee a Missing Johnny pocházející také ze Španělska. Na jejich oblečení nyní navíc můžete využít skvělou akci 50 % slevy.

 

 

Výhody ze všech stran

V e-shopu Europe Fashion koupíte krásné kousky oblečení pro sebe i celou rodinu za super ceny, ale ještě výhodněji je můžete pořídit díky Klubu Europe Fashion. Zaregistrujte se zde a získejte okamžitou slevu 2 % a další slevové nabídky pro členy klubu. Nyní například dámskou podzimní módu levnější o 10 %. Příjemnou třešničkou na dortu pak je poštovné zdarma při nákupu nad 900 Kč, které platí až do 24. 12. 2014.

 

 

2014.11.27 | Martina Limbergová | přečteno: 30100x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: Outlet oblečení módní značky levné nákupy

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Krása v průběhu času. Pleť bílá versus bronzová

V posledních desetiletích se názor na „smyslné opálení“ nezměnil, i když vyznavačů bílé, respektive přirozené barvy plet...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2021.05.28 | přečteno: 30242x

Relax jménem šnorchlování

  Bojíte se potápět? Nejste si jistí v hlubokých vodách? Přesto milujete moře, neradi se opékáte na pláži a ...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2014.07.23 | přečteno: 30300x

Pan Božský

  Každá z nás na něj během svého života narazí. Na muže, z kterého se nám rozklepou kolena, který zastíní vš...
 
celý článek | Mgr. Daniela Krejčí | 2014.11.29 | přečteno: 30296x

Ochutnávka Švédska

Švédsko, země krásné přírody a krásných blondýn, losů, občas i sobů, skvělého hokeje, sídlo firmy Ikea, domov skupiny...
 
celý článek | Lucie Martincová | 2014.07.16 | přečteno: 30108x
 

Portál pro ženy