reklama 5 v magazínu pro ženy

Nepřehlédněte

Tipy na výlety v Černé Hoře

 
celý článek | Admin | přečteno: 30324x 2016.04.21

Vřesy a vřesovce pro krásný podzim i zimu

 
celý článek | Jana Brandtlová | přečteno: 30091x 2020.11.10

Voňavý svatý Valentýn

 
celý článek | přečteno: 30043x

newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Objevte kouzlo macerátů v nové řadě voňavých Bio olejů

 
Objevte kouzlo macerátů v nové řadě voňavých Bio olejů

 

Nechte se hýčkat tou nejlepší péčí, kterou stvořila sama příroda.

 

Objevte tajemství a kouzlo macerátů

Představujeme novou řadu pleťových a tělových olejů té nejvyšší kvality, které jsou vyrobené luxusní metodou macerace z tradičních bylin.

Co to je macerát?

Macerování bylinek v oleji, máslech či alkoholu je již stovky let nedílnou součástí příprav hojivých mastí všech bylinkářek. Jedná se o typ extrakce, kdy je bylina naložena do kvalitního Biomásla či oleje po dobu několika týdnů. Aktivní a účinné látky bylinky přejdou do tuku, ten je přefiltrován a vznikne tak luxusní macerát. V PURITY VISION® sáhli po vysoce kvalitních olejích: Bio Slunečnicovém, Bio Jojobovém a Bio Arganovém. Všechny oleje jsou lisované za studena a tím neztrácí žádné ze svých účinných látek.

Slunečnicový olej je ceněný pro své zvláčňující účinky a vysoký obsah vitaminu E, který hluboce vyživuje a regeneruje pokožku. Pro maceraci je slunečnicový olej používán odnepaměti.

Jojobový olej pomáhá s normalizací pokožky. V suché pleti udržuje Jojoba vlhkost a zabraňuje dalšímu vysušování. U mastící se pleti omezuje vyšší činnost mazových žláz, díky čemuž dochází k normalizaci pH pokožky.

Výhodou Arganového oleje je vysoký obsah vitalizujících látek, jako jsou esenciální mastné kyseliny, karoteny a vitamín A a E, které mají příznivý účinek na zdraví a vzhled pokožky.

Jaký je rozdíl mezi macerátem a esenciálním olejem?

Jedná se o dva rozdílné procesy extrakce. Při výrobě esenciálního oleje se používá parní destilace. Do ní se z byliny extrahují pouze malé molekuly a látky rozpustné ve vodě, které může pára na sebe navázat. Získaný esenciální olej je silný koncentrát a nemusí být pro citlivé jedince či děti vhod. Při maceraci se pro extrakci používá tuk, do něj se extrahují vetší molekuly a látky rozpustné v tucích. Výsledný produkt je jemnější a komplexnější než esenciální oleje. Obsahují například flavonoidy (silné antioxidanty) a glykosidy, které jsou moc těžké pro parní destilaci.

Jemná nedráždivá vůně bez použití chemie

V PURITY VISION® nepoužívají žádné umělé parfemacevůně získané pomocí macerace v kombinaci s jemnou vůní olejů či másel žádný chemický koktejl nenahradí.

Jak macerované Bio oleje používat?

Každá bylina má svoji jedinečnou vůni a účinky vycházející z lidových tradic. Bylinky byly pečlivě vybírány tak, aby sedly opravdu každému poupátka Růže Damašské pro suchou pleť, Vanilkové lusky pro zralou pleť, květy Levandule lékařské a taktéž i květy Měsíčku lékařského pro citlivou pleť a pokožku miminek i dospělých. Zamilujete si je jako pečující pleťové oleje, jsou vhodné i na odličování a skvěle se hodí na odstranění očního make-upu, jelikož nedráždí jemné oční okolí.

TIP: Pleťové oleje doporučujeme kombinovat s jednou z Bio květinových vod. Voňavé maceráty lze použít také jako tělové či masážní oleje. Můžete je přidat do relaxační koupele či je využít k aromaterapii.

TIP: Smíchejte olej se solí a užijte si uvolňující a relaxační lázeň.

Bio Růžový olej PURITY VISION

Růže je nazývána královnou květin nejen pro svůj něžný půvab a nebesky krásnou vůni, ale také pro svoje kosmetické účinky. Připisují se jí regenerující a omlazující vlastnosti. Dopřejte si tedy královskou péči přímo od královny. Bio Růžový olej je vhodný obzvlášť pro zralou a suchou pleť. Dodává ji jemnost a hydrataci. Olej vždy nanášejte na vlhkou pleťdoporučujeme kombinovat s Bio Růžovou vodou PURITY VISION® a pro extra omlazující péči také s Bio Růžovým Omlazujícím krémem.

Balení: 100ml 299 Kč

Bio Levandulový olej PURITY VISION

Levanduli se odpradávna připisovaly bezmála zázračné účinky lidoví léčitelé ji přidávali do hojivých balzámů pro zklidnění i čajových směsí pro lepší spánek. Bio Levandulový olej zaručeně uleví extrémně suché pokožce, se sklony k ekzému. V kombinaci s Bio Levandulovou vodou PURITY VISION® skvěle poslouží v péči o podrážděnou vlasovou pokožku a jako vlasový zábal. Dodává pocit příjemného ochlazení a zklidnění. Levandule je dále také vhodná pro pleť se sklony k akné.

Balení: 100 ml 249 Kč

Bio Měsíčkový olej PURITY VISION

Měsíček se tradičně používal ke zklidnění podrážděné a poškozené pokožky. Jelikož Měsíček nemá výrazné aroma, výsledný produkt voní po slunečnicovém oleji, což ocení zejména citlivé osoby a příznivci neutrálních vůní. Bio Měsíčkový olej je vhodný i pro ty nejmenší. Přidejte pár kapek do koupele vašeho miminka nebo jej použijte pro péči v oblasti plenek. V kombinaci s Bio Měsíčkovým máslem a Bio Květinovou vodou pro miminka PURITY VISION® si jej zamilujete.

Balení: 100 ml 249 Kč

Bio Vanilkový olej PURITY VISION

Sladké, pečující políbení v podobě unikátního kosmetického oleje. Vanilkový olej vás zahřeje a pokožku provoní jemnou dlouhotrvající vůní. Bio Vanilkový olej si zamilujete jako koupelový olej, který zanechá pokožku hloubkově hydratovanou jeho vůně zahřeje. V kombinaci s jednou z Bio Květinových vod skvěle poslouží jako denní i noční péče o pleť.

Balení: 100 ml 349 Kč

 

 

2020.06.18 | Nina Albertová | přečteno: 30113x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: oleje péče o pleť pleťové oleje maceráty Purity vision

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Znáte je všechny? Průvodce exotickým ovocem

Doby, kdy tropické ovoce v českých obchodech zastupoval možná tak ananas a mandarinky, už dávno minuly. Současný výběr j...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2022.10.22 | přečteno: 30635x

Online kurz: Naučte se rozumět složení kosmetiky

Chcete se konečně naučit, jak poznat kvalitní kosmetiku, ještě před tím, než za ni zaplatíte? Naučte se rozumět kosme...
 
celý článek | Jana Burešová | 2017.05.16 | přečteno: 30082x

Listopad očima pranostik

Listopad, i poslední list ze stromu spad... nebo to snad pranostiky vidí jinak? ...
 
celý článek | Katka Mikulášková | 2016.11.02 | přečteno: 30106x

Chcete ušetřit na nákupech přes internet? Využívejte portál Plnápeněženka.cz

Nakupování není pro nás ženy jen nutností, ale i potěšením, obzvlášť když si pořizujeme třeba něco nového na sebe neb...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2016.08.19 | přečteno: 30127x
 

Portál pro ženy