newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

I váš pes může mít vytříbený styl s ručně šitým designovým obojkem s motýlkem!

 
I váš pes může mít vytříbený styl s ručně šitým designovým obojkem s motýlkem!

Pes je nejlepším přítelem člověka a jako takový si zaslouží náležitou péči. Kvalitní strava a maximum pozornosti věnované čtyřnohému kamarádovi jsou proto pro každého milujícího páníčka samozřejmostí. Co víc mu ale ještě můžete dopřát? Co třeba módní doplněk, který na první pohled podtrhne jeho jedinečnost a váš styl? Přesně tím je ručně šitý obojek s motýlkem značky Collars. Váš pejsek s ním bude vypadat prostě báječně.

 

Mít svůj styl, vynikat v davu a poutat pozornost svou osobitostí, to jsou znaky sebevědomého člověka, který si zakládá na své originalitě. A stejně tak může vynikat a přitahovat pozornost i váš mazlíček. Ukažte všem, že vy dva k sobě prostě patříte. Obojek je výborným nástrojem, kterým se dá jednoduše vyjádřit váš postoj a vkus. Slušet bude psům malým i velkým, jakékoliv rase i zabarvení.

Stylový psí obojek pro každou příležitost

Na webu Collars.cz najdete širokou nabídku obojků s motýlkem pro každodenní vycházky i pro zvláštní příležitosti, jakou jsou například Vánoce. S vánočním obojkem bude pejsek ozdobou všech fotografií na památku. Slavnostní obojek s motýlkem si ale zaslouží i jiné příležitosti. Jednou z těch v životě nejdůležitějších je svatba, kde obvykle nechybí celá rodina a váš chlupatý mazlíček je přece jejím právoplatným členem. Díky rozmanité barevné škále obojků můžete pejska dokonale sladit se svým oblečením a být tak za hvězdu.

Nezapomeňte ani na svou kočku

Chcete podobně vyšperkovat i svou kočku? Není problém, ani ta nemusí přijít zkrátka. Obojek pro kočku Collars je stejně krásný a stylový jako pro psího kamaráda. Je libo mít ve slavnostní chvíli u sebe i mňoukajícího čtyřnohého kamaráda? Límeček pro kočku dodá vždy ten pravý šmrnc.

Jedinečnost v každém obojku

Firma Collars je jediná v Česku a jedna z velmi mála v Evropě, která šije na míru designové obojky pro psy a kočky. Všechny obojky jsou ručně šité a to z kvalitního materiálu. Mašličky lze z obojku jednoduše odepnout a zase připnout, klidně tedy můžete obojek využít i v situacích, kdy se vám motýlek na něm prostě nehodí. Navíc si na obojek můžete nechat vyšít i jméno svého mazlíčka, což ještě podtrhne jeho osobitost a jedinečnost.

 

2015.12.18 | Martina Limbergová | přečteno: 30070x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: obojky pro psy obojky pro kočky obojek s motýlkem

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Dobrodruh, který se zúčastnil Mistrovství světa v Adventure race

  Pavel Paloncý je sice šumperským rodákem, ale potkat ho "doma" je téměř nadlidský úkol. Neustále...
 
celý článek | Petra Hegedüšová | 2012.12.30 | přečteno: 30070x

Jahodový interiér rozhodně nezatracujte

Jahody jsou sladké, šťavnaté a voňavé… A dokonce nemusí zdobit jen váš talíř. Pojďte se s námi podívat, jak sluší interi...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2023.06.24 | přečteno: 30227x

Mozkový jogging aneb trénujte svou hlavu

Stejně jako naše tělo, i náš mozek potřebuje neustálé procvičování k tomu, aby byl co nejdéle bystrý a fit. Zrodila s...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2015.07.17 | přečteno: 30194x

Listový závin se špenátem

Jste-li milovníci špenátu stejně jako já, nikdy ho neuvaříte málo. Pokud náhodou zbývá a vy nevíte, jak ho zajímavě z...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2015.04.25 | přečteno: 30452x
 

Portál pro ženy