newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Co darovat k padesátinám

 
Co darovat k padesátinám

Padesátka je jen jednou za život, a protože je to výročí nejkulatější z těch kulatých, zaslouží si pořádnou oslavu a především nevšední dárek pro oslavence. V dnešní době jsme si zvykli objednávat dary pro nejbližší na internetu, je to pohodlné a máme výběr po ruce. Kde ale hledat, nenaletět a spolehnout se? Kde najít zaručeně originální tip na dárek k padesátinám? V zážitkové agentuře Esennce.cz určitě pořídíte.

 

Když slaví padesátku žena

Padesátka už dávno není milníkem mezi mládím a stářím, naopak, po padesátce začíná pro mnoho žen skvělé období – děti jsou již dospělé a soběstačné, takže je možné volný čas naplnit koníčky a zájmy a „konečně“ si začít užívat. Spousta žen touží v padesáti po stejném dobrodružství jako ve dvaceti. A rozhodně více ocení originální dárek, který slibuje nevšední zážitek, než drahý parfém a kytici.

Samozřejmě při výběru toho správného zážitku záleží na povaze a zájmech oslavenkyně. Pro akční ženu, která má ráda dobrodružství a rozhodně se ještě nechystá do důchodu s křížovkami a seriály, doporučujeme adrenalinový zážitek. Nikdy není pozdě skočit s padákem, naučit se jachtařit nebo zkusit novinku posledního roku – flyboarding, zážitek, při kterém je možné pomocí vodních trysek létat nad vodní hladinou.

Ženu, která má spíše ráda klid, romantiku a pohodlí, obdarujte dárkovým poukazem na zážitek, při kterém si bude jen a jen užívat. Takový wellness pobyt je dárek nejen luxusní a důstojný, ale také originální a buďte si jisti, že pár dní plných odpočinku v krásném prosředí potěší více než drahé věcné dary. Nejste si jisti, že by si obdarovaná našla čas na celý pobyt nebo víte, že nerada cestuje? Dopřejte ji wellness péči na jeden den – užije si vířivku, saunou a péči masérů. Takový wellness den bude sice mít jako všechny jiné 24 hodin, ale jisté je, že na něj oslavenkyně nezapomene. 

Když slaví padesátku muž

Pokud je oslavenec muž, situace je obdobná. Ani pro muže není 50ka nijak závratný věk a můžete jim proto směle věnovat zážitky plné dobrodružství, které jim třeba připomenou klukovská léta. Zaručeným tipem je nostalgický návrat na vojnu. Představte si oslavence, který dostane povolávací rozkaz, jak nastupuje do pozoru, řítí se terénem v tanku a plní rozkazy svého velitele? Takový dárek určitě nečeká a zcela jistě na něj nezapomene.

Říkáte si, jestli by právě vojenský dril vašemu oslavenci udělal radost? Pak pro vás máme jeden zaručeně univerzální tip na dárek pro každého muže -  pobyt v pivních lázních s volnou konzumací místního piva během lázně a následnou příjemnou relaxací. Ani nebude muset obdarovaný za pivními zážitky daleko cestovat. Unikátní pivní lázně je možné navštívit po celé České republice, namátkou třeba v Plzni, Ostravě, Karlových Varech, Rožnově nebo Praze.

2014.02.06 | Nikol Mohoritová | přečteno: 30361x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: 50. narozeniny dárky zážitky

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Extrémně účinný antioxidační přípravek: Acai Resveratrol

Acai Resveratrol je antioxidační výrobek, kterýje rozpustný jak ve vodě, tak v tucích a neobsahuje žádné synteti...
 
celý článek | Alice Drápal Audyová | 2013.03.04 | přečteno: 30019x

Adventní tradice

Snad k žádným jiným svátků se neváže takové množství tradic než k Vánocům a snad žádný svátek není tak oblíbený, jak ...
 
celý článek | Katka Mikulášková | 2015.12.01 | přečteno: 30334x

Soutěž o poukazy na procedury se salónem estetické péče Ronia

Soutěž již byla ukončena. Děkujeme za účast a gratulujeme výhercům! ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2015.06.30 | přečteno: 30180x

Vychytávky, jak se zbavit zápachů v kuchyni

Asi každé z nás vadí, když se kuchyní rozlézají různé zápachy, ať už z přípravy večeře, odpadkového koše nebo ledničky. ...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2021.01.26 | přečteno: 30330x
 

Portál pro ženy