Nepřehlédněte
Soutěž o knihu Nezlomný – pravdivý příběh plný bolesti, vzdoru a odhodlání
Krásná pleť a ohromující řasy s kosmetikou di Angelo
newsletter
Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek
Šlehačková bábovka – klasika pro každou příležitost
Šlehačková bábovka
Ingredience:
3 vejce
200 g moučkového cukru
1 smetana ke šlehání
1 vanilkový cukr
1 lžička prášku do pečiva
250 g polohrubé mouky
tuk do formy (Hera)
mouka na vysypání
Postup:
Žloutky, moučkový cukr, šlehačku a vanilkový cukr smícháme. Do polohrubé mouky vmícháme prášek do pečiva a ušlehaný sníh. Poté vše smícháme a nalijeme do vymazané a vysypané formy. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.
Tato bábovka je moc dobrá a vhodná pro každou příležitost. Dobrou chuť.
archiv
celý článek
| Admin | 2017.02.06 | přečteno: 30311x
celý článek
| Admin | 2016.07.02 | přečteno: 30181x
celý článek
| Martina Limbergová | 2014.07.18 | přečteno: 30184x
celý článek
| Beáta Matyášová | 2013.04.20 | přečteno: 30119x
Poslat článek
Tisk
Štítky: recepty, domácí buchta, šlehačková bábovka