newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Vyhrajte poukaz na nákup punčochového zboží a pořiďte si nové kousky do svého šatníku

 
Vyhrajte poukaz na nákup punčochového zboží a pořiďte si nové kousky do svého šatníku

Soutěž už skončila. Děkujeme za účast a gratulujeme výherkyním Tereze B., Radce Z. a Monice P.!

 

Přichází období, kdy stále častěji saháme do šatníku po sukních, symbolu ženskosti. Chcete být šik za všech okolností? Pak svůj outfit doplňte stylovými punčochami, které dokáží podtrhnout vaši eleganci, nebo třeba naopak hravost a neformálnost. Vyhrajte poukaz na nákup v e-shopu UniLady.cz a udělejte si radost novými kousky do svého šatníku.

Dámské punčochy jsou nedílnou součástí našeho šatníku. Někdo je využije jen příležitostně, pro jiného jsou součástí každodenního oděvu. Je libo klasické silonky, průhledné, teplé, barevné, černé, se vzorem, síťované, samodržící, krajkové, tvarující? Výběr punčochového zboží je opravdu velmi široký. Záleží jen na vás, zda máte raději punčochy nebo punčocháče, a jaký typ se vám nejvíce líbí.

Elegantní klasika nebo hravý styl?

Klasikou, kterou v jednu chvíli módní kritici zatracují, aby ji vzápětí vyzdvihovali na výslunní, jsou tělové punčocháče. Patří k tradiční výbavě šatníku už mnoho let, ale platí u nich zásadní pravidlo pečlivého výběru odstínu. Opravdu by měl co nejlépe odpovídat barvě pokožky, aby silonky splývaly s postavou a nepůsobily rušivě. Tento „problém“ odpadá u černých punčoch, které by vám také zajisté neměly chybět v šatníku. Jsou elegantní, hodí se prakticky ke všemu a navíc dokáží jemně zakrýt i případné nedostatky jako jizvičky nebo modřiny. Sáhnout můžete i po různě barevných modelech, ale v tomto případě pozor na sladění se zbytkem outfitu. Platí tu zlaté pravidlo, že méně je někdy více.

Klasiké punčochy jsou fajn. Chcete-li ale dodat svému vzhledu trochu hravosti, vybírejte punčochové zboží se vzorem. Jemné srdíčko nad kotníkem, proužek nebo růže po celých nohách, blyštivé kamínky či leopardí vzor? Proč ne, jen opět platí, že je třeba tomu vkusně přizůsobit ostatní kousky oblečení. A také vybírat podle své postavy a myslet na to, že každý zdobný detail přitáhne k daným partiím pozornost.

Soutěž o poukaz na nákup na UniLady.cz

V e-shopu UniLady.cz najdete široký výběr punčoch a punčocháčů, na které se tu specializují. V nabídce mají klasické punčochy různých barev a tloušťky, vzorované a barevné punčocháče, formující silonky na křečové žíly, svatební i těhotenské punčošky, XXL punčocháče pro ženy s plnějšími tvary, dětské i pánské punčocháče. To ale není vše. Pořídíte tu i spodní prádlo, ponožky, noční prádlo nebo legíny. Vyhrajte jeden ze tří poukazů na nákup v tomto e-shopu v hodnotě 400 Kč a pořiďte si nové doplňky do svého šatníku.

Soutěžní otázka:

Jak zní zkratka, kterou se určuje síla punčochového zboží?

Nápovědu najdete zde.

Svou odpověď posílejte nejpozději do pátku 26.5. 2023 na e-mail soutez@portalprozeny.cz a do předmětu zprávy napište „punčochy“. Vylosované výherce kontaktujeme odpovědí na jejich e-mail. Přejeme hodně štěstí!

 

2023.05.12 | Martina Limbergová | přečteno: 30537x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: móda žena punčochy soutěž unilady

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Trápí vás akné? Možná děláte zásadní chybu při výběru kosmetiky.

Akné dokáže potrápit v jakémkoliv věku. U každého však jeho spouštěč může být jiný. Hormony, stres, nezdravá strava, špa...
 
celý článek | Nina Albertová | 2020.04.28 | přečteno: 30139x

Pět tipů, jak najít krásné bydlení

Poohlížíte se na Plzeňsku po RD, bytu či pozemku a nejste dvakrát silní v kramflecích? Pak vám možná přijde vhod...
 
celý článek | Admin | 2013.12.04 | přečteno: 30022x

Nevěnujte úklidu víc času, než musíte

Dali jste si novoroční předsevzetí méně se stresovat a věnovat více času rodině, ale už teď přemýšlíte, kde ten čas n...
 
celý článek | Admin | 2016.03.02 | přečteno: 30101x

Adoptujte kravičku

Tak už je to tu. Už i u nás se rozjel projekt s názvem Farm Sanctury, tady známý jako Farma naděje. O co přesně se je...
 
celý článek | Mgr. Daniela Krejčí | 2015.09.25 | přečteno: 30806x
 

Portál pro ženy