newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Tajemný a slastný dotek tantry

 
Tajemný a slastný dotek tantry

Prožít vzrušující zážitek, uvolnit se, poznat své tělo a nechat ho projevit pocity – o tom všem je tantrická masáž. Je způsobem, jak najít cestu k sobě a také k partnerovi, pokud se rozhodnete tento nevšední zážitek prožít spolu. Navraťte svému tělu tělesnou i duševní rovnováhu. Otevře vám to nové obzory a projasní nejen sexualitu, ale celé vnímání světa.

 

 

V poznávání nových věcí nás většinou brzdí strach z neznámého, nervozita a také stud. To je ale škoda. Svět masáží v Brně nabízí kromě velkého množství tantra masáží i profesionální, a přitom velmi citlivý a lidský přístup, díky kterému se ostychu brzy zbavíte. Stačí jen prvotní odhodlání, vždyť nahota je tak přirozená. A jakou konkrétní tantra masáž můžete například vyzkoušet?

 

Partnerská tantra masáž

Láska potřebuje nové impulzy, aby se nedostala do šedivých kolejí všednosti. Společná tantra masáž je skvělým způsobem, jak obohatit vztah o nový prožitek, který ve vás obou zanechá hlubokou stopu. Nechat se hýčkat, hladit a masírovat po celém těle i na těch nejintimnějších místech a vzájemně sdílet své slastné pocity je neuvěřitelný zážitek. Je jen na vás dvou, zda využijete služeb maséra a masérky, nebo raději i Vy zvolíte doteky ženských dlaní. Chcete-li sobě a svému partnerovi dopřát opravdový luxus, vyberte rovnou Wellness pobyt pro dva, který kromě partnerské masáže obsahuje jednu noc v krásném hotelovém pokoji, výbornou večeři a relaxaci ve vířivé vaně s lahví šampaňského. Dokážete si představit větší romantiku?

 

Tajemný dotek tantry

Jste-li single nebo z nějakého důvodu chcete vyzkoušet tantra masáž sama, samozřejmě vám nic nebrání. Jakmile vstoupíte do příjemného prostředí a ujme se Vás zkušený masér nebo masérka, určitě z Vás brzy spadne napětí a vychutnáte si všechny prožitky, které se před Vámi při laskavých dotecích jejich rukou objeví. Jestliže si ale pořád nedovedete představit, že zvládnete odhodit zábrany, možná by Vám pomohl přívětivý závoj tmy. Tajemný dotek tantry se jmenuje tantra masáž, která je prováděna v útulné místnosti za úplné tmy. Masér nebo masérka citlivě reagují na každý Váš pohyb či jinou reakci a dokáží jen hmatem vycítit, co je vám příjemné nebo naopak. Ve tmě se naše mysl dokáže daleko lépe uvolnit a soustředit se jen na pocity. A o to jde především, hluboký prožitek přinášející úlevu a radost je cílem tantra masáže.

 

Toto zdaleka není vše, co Vám tantrické masáže ve Světě masáží mohou nabídnout. Vyzkoušejte třeba extra smyslnou masáž Body to body nebo se nechte hýčkat rovnou dvěma páry zkušených rukou. Nestyďte se za Vaši nahotu a sexualitu. Patří k Vám a vede jedině ke zdravému a spokojenému životu.

 

Image courtesy of photostock / FreeDigitalPhotos.net

2014.09.05 | Lea Kubová | přečteno: 30185x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: Vztahy; sexualita; tantra masáže; pocity; vzrušení

 
archiv

Nejzajímavější články

 

7 tipů na nejlepší snowboardové komplety pro celou rodinu

Chystáte se na hory? Zima se kvapem blíží a je načase připravit se na snowboardovou sezónu v klidu a pohodě. Podívejte s...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2019.10.30 | přečteno: 30502x

Vyberte vhodné obalové materiály pro vaše zboží i zásilky

V naší nabídce najdete obalové materiály jako jsou kartony a krabice a tisíce různých obalových materiálů, palety, různá...
 
celý článek | Admin | 2020.11.17 | přečteno: 30066x

Vyhrajte kuchařku Vaříme s Vendy!

Soutěž již byla ukončena. Děkujeme za účast a gratulujeme výhercům! ...
 
celý článek | Admin | 2016.11.02 | přečteno: 30156x

Okurková

  Máme doma okurkovou sezónu… ...
 
celý článek | Andrea Tomanová | 2014.04.10 | přečteno: 30057x
 

Portál pro ženy