newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Sukně, které jsou na podzim in. Je čas nakupovat!

 
Sukně, které jsou na podzim in. Je čas nakupovat!

Když se léto chýlí ke svému konci, máme ve zvyku přebírat skříně a chystat místo na podzimní kousky. Přece jenom podzim je sychravější roční období a letní kousky opravdu nebudeme potřebovat v nadcházejících měsících. Nebo se pleteme?

 

 

Letošní podzimní kolekce, které mimochodem zavítaly jak do obchodů About You, E-obuv nebo také do kamenných prodejen, ukazují, že zejména sukní bychom se neměli vzdávat. Při nákupu můžete využít slevový kód eObuv nebo slevy na About You. Sukně se totiž budou hojně nosit právě na podzim. Pokud se je rozhodnete nakupovat online, doporučujeme vždycky nahlédnout do tabulky velikostí, abyste nekoupili nepadnoucí kousek.

I když se podzim nese v sychravějším duchu, jak již bylo zmíněno, pravdou je, že sukně by neměly být opomíjeny. Sukně jsou totiž kousek, který k podzimu letos patří stejně jako klobouky, šály a kabáty. Otázkou ale je, jaké konkrétní sukně stojí za to a s jakými konkrétními sukněmi na podzim zabodujeme nejen u opačného pohlaví, ale také u žen, které nám je budou jen závidět. 

S denimovými sukněmi zabodujete

Pokud chcete na podzim zabodovat, pořiďte si do svého šatníku denimové sukně. Právě s nimi totiž jednoznačně a bez pochyb zaujmete. Ideální je taková denimová sukně, která má délku ke kolenům a která má navíc rozparek. Díky rozparku bude chůze snazší, navíc budete v sukni více sexy. 

Saténové sukně - kdo by to byl řekl

Kromě džínových čili denimových sukní byste si měli do šatníku pořídit také saténové sukně, které jsou sice lehké, ale do teplých podzimních dnů ideální. Satén je velice lehký materiál, jeho typickou vlastností je lesk. Mnohé ženy tvrdí, že je to klouzavý materiál, ale na jeho eleganci to neubírá. I když si myslíte, že ho stěží zkombinujete, není to tak. Hodí se doslova ke všemu. Nosit ji můžete jak do společnosti, tak na kávu s kamarádkami. Hodí se totiž i k teniskám.

Velkou výhodou saténových sukní je to, že vám dokonale obkreslí postavu. Tedy výhoda je to pro ženy, které se pyšní svou postavou. Pokud máte na těle pár nedokonalostí, nejspíše nebudete úplně rádi za tento kousek. 

Podzim přinesl plisované sukně v midi délce

Stejně jako loni, i letos přinesly podzimní kolekce plisované sukně v midi délce. Lze je aktuálně pořídit ve fantastických barvách, i vzorované najdete a budete jimi doslova ohromeni. Pokud jste již vyrazili nakupovat, možná jste narazili na plisované sukně, jež byly propínací. Zatímco některé propínací skutečně byly, jiné tak mohly pouze vypadat. 

Sukně na knoflíky jsou hitem

Pokud jste v létě nosili šaty na knoflíčky, určitě si zamilujete i letošní podzimní hit, a to sukně, které se taktéž zapínají vepředu na knoflíčky. Jedná se o trochu retro kousek, který je však skvělý v tom, že schovává nedokonalosti. Většina takových sukní je totiž střižená do tvaru písmene A, tudíž v pase sedí dokonale, ale je krásně volná a schovává zadeček i nevítanou celulitidu.

 

 

2019.09.19 | Lea Kubová | přečteno: 30056x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: móda sukně podzim 2019 nakupování slevové kupóny

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Soutěž o vyhřívané ponožky – spolehlivého pomocníka proti studeným nohám

Soutěž již byla ukončena. Děkujeme za účast a gratulujeme výherci! ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2016.12.08 | přečteno: 30254x

3 zábavné tipy pro rozvoj myšlení u dětí

Každý milující rodič si přeje, aby z jeho potomka vyrostl inteligentní a sebevědomý člověk, kterému se bude v životě dob...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2019.11.06 | přečteno: 30115x

5 tipů, jak vyčistit důležité vybavení domácnosti

V domácnosti je pořád co dělat, to dobře zná každá z nás. Každou chvíli je potřeba něco uklidit, přerovnat, um...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2016.06.15 | přečteno: 30110x

Svůdné nohy dokonalé dámy

Blíží se plesová sezóna a s ní přichází čas provětrat krásné večerní róby a střevíčky, které jinak většinu roku zahál...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2015.01.04 | přečteno: 30328x
 

Portál pro ženy