newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Moderní kuchyně na míru? 4 + 1 důvodů, proč do ní investovat

 
Moderní kuchyně na míru? 4 + 1 důvodů, proč do ní investovat

Chystáte se na renovaci staré kuchyně nebo plánujete její vybavení ve své novostavbě? Pak určitě nezapomeňte věnovat dostatečný čas a pozornost výběru kuchyňského nábytku i spotřebičů. Právě kuchyně je srdcem domova, kde budete nejspíš trávit poměrně dost času. Proč je lepší vsadit na kuchyně na míru?

 

Kuchyně musí být praktická a hodně vydržet

Pořízení nového vybavení kuchyně je záležitostí, kterou bychom neměli uspěchat. Vejít do prvního obchodního řetězce s nábytkem, vybrat si, co by se nám mohlo asi líbit, a nějak to zkusit poskládat do námi vymezeného prostoru v domě nebo bytě, není úplně šťastnou volbou. Přece jen novou kuchyň pořizujeme na dlouhé roky a podle toho by měla vypadat. A nemyslím tím teď její design, ale především kvalitu a funkčnost. Určitě nechci tvrdit, že je všechen nábytek z obchoďáků špatný, ale přece jen tam jde více o kvantitu. Zatímco výrobci nábytku na míru si budují jméno díky dobře odvedené práci, která vydrží.

 

Dostatek místa i v malém prostoru

Ještě větší pozornost výběru pak musí věnovat ti, kteří bojují s malým prostorem. I ve stísněných podmínkách může vzniknout praktická kuchyně, ve které se vám bude dobře pracovat. Chce to ale dobře naplánovat využití každého centimetru. V tomto jsou jednoznačně dobrou volbou kuchyně na míru. Právě chytře rozvržený nábytek na míru umožní vměstnat do malého prostoru vaší kuchyně dostatek úložných i pracovních ploch, bez kterých se prostě obejít nedá.

 

Investice se vyplatí

Spousta lidí si myslí, že si kuchyně a nábytek na míru nemohou dovolit, protože jejich pořizovací ceny jsou velmi vysoké. To ale takto paušálně určitě neplatí. I moderní kuchyně na míru jsou cenově dostupné. Ano, cena za novou kuchyni nejspíš bude o něco vyšší než v řetězci, ale bude to investice, která se v horizontu dalších let rozhodně vyplatí.

 

Osobitý prostor, kde vám bude dobře

Kuchyně by měla být místem nejen praktickým, ale také příjemným. Měla byste se tu cítit dobře, přece jen tu budete trávit poměrně dost času. Při spojení s jídelnou to bude i místo setkávání rodiny a návštěv. Sériově vyráběný nábytek v sobě příliš osobitosti nemá. Zatímco díky plánování kuchyně na míru můžete dát průchod své individualitě a navrhnout si vysněné království, na které budete pyšná i po letech. Využijte při plánování kuchyně fotogalerie již hotových realizací, abyste načerpali inspiraci.

 

 

Jak vidíte, důvodů obrátit se na výrobce kuchyní na míru je víc než dost. A to samé platí pro vestavěné skříně, nábytek do ložnice i dalších prostor v domě. Do nábytku na míru se prostě vyplatí investovat, bude vám dělat radost spoustu let.

P.S.: A je tu ještě jeden důvod, který vám přinese dobrý pocit. Kdy jindy než teď bychom měli co nejvíce podpořit naše české podnikatele a výrobce?

 

 

2020.04.21 | Martina Limbergová | přečteno: 30292x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: bydlení domov kuchyně na míru plánování

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Vánoční nabídka na Afro-Bailar Prague Festival 2013

Nevíte, co svým přátelům nebo rodině koupit pod stromeček? Mám pro vás jeden super tip! ...
 
celý článek | Radka Lišková | 2012.12.09 | přečteno: 30074x

Čokoládové pokušení

Když jsme smutní, sáhneme často po čokoládě. Ti s pevnější vůlí si vystačí s pár čtverečky, my ostatní se snažíme nak...
 
celý článek | Mgr. Daniela Krejčí | 2014.12.19 | přečteno: 30120x

Zásadní výhody seznamování online, které musíte využít ještě dnes

Pokud jste právě v situaci, že hledáte nového partnera, kamaráda, nebo třeba jen nějaký úlet, tak věřte, že seznamování ...
 
celý článek | Nina Albertová | 2020.04.21 | přečteno: 30126x

Soutěž o solárního robota 7v1, který dětem zaručeně udělá radost pod stromečkem

Soutěž již byla ukončena. Děkujeme za účast a gratulujeme výherci! ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2016.11.15 | přečteno: 30290x
 

Portál pro ženy