newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Deidův Sex jako cesta k Bohu vás pohladí i pohorší

 
Deidův Sex jako cesta k Bohu vás pohladí i pohorší

Pravděpodobně používáte svoji partnerku k tomu, abyste se vzrušil. Líbí se vám, jak se jí uzoučký zadní díl bikin zařezává mezi hýždě. Rajcuje vás, když je oblečená v kůži, když vás bičuje nebo před vámi klečí. Spolehlivě vás rozdráždí její jemné masáže, hebké spodní prádlo a vůně skořice, karamelu a pomeranče. Při sexu pak doženete své vzrušení na pokraj uvolnění a během chvilky intenzivní rozkoše je po všem.

 

Ženy jsou pro vás pravděpodobně nejkrásnější, nejvíc sexy a nejpřitažlivější inspirací v životě. To je fajn. Tak to také funguje; ženy odhalují mužům nádheru existence. Bez žen by byl tenhle život ubohý. Váš vztah s ženskou přitažlivostí však nemusí končit sexuálním vzrušením.

TAK! Potud David Deida a jsem si jista, že už jste dostatečně naladěni a zvědavi, do jakých hloubek může takový vztah mezi mužem a ženou dojít. V nádherných ukázkách ukazuje autor podobu společného splynutí nejen těl, ale i duší, jeho slovy „posvátného milování“.  A všechno nádherně provazuje s tím, co už známe, co jsme možná někdy někde s někým zažili, ale třeba to ještě neuměli pořádně uchopit. Rozděluje knihu do všeobecného vysvětlení  nastoleného tématu, pak se věnuje speciálně ženám v kapitole Pro ni, a potom také mužům v kapitole Pro něj.

Čekejte ale drsnější pojednání….

Velice jsem se na tuhle knihu těšila a první kapitolu jsem se vznášela v hloubkách spirituality, milování a všeho toho áááách, jak to tak David Deida umí. Posléze jsem začala padat do hlubin reality, protože tu odkrývá i fakta, která my ženy neradi vidíme – že muži nemají většinou sex spojen se srdcem apod. Tedy, „neprobuzení“ muži. Ti, kteří už postoupili jaksi dále, to mají, zjednodušeně řečeno, raději stylem jako ženy – tedy milování s láskou. Přesto ten rozdíl mezi přístupem k sexualitě je propastný. Kniha se začala hemžit vulgárními slovy, ale je fakt, že „mrdat život“ je svým způsobem animální a je to i způsob nebo emoce, kterou někdy člověk ve své přirozenosti cítí. Kniha se začala podobat Cestě vášně, kterou David Deida věnoval před lety spíše mužům. Z této knihy tu je pak také rozsáhlá ukázka, takže osobně ji mám zařazenou mezi těmi něžnými a vzletnými knihami od něj, a touto, na můj vkus moc mužskou publikaci. Je jako mezistupeň.

Na druhé čtení je to jiné…

Faktem ale je, že se vyplatí tuto knihu vzít do rukou i podruhé, s odstupem, když pomine první dojem. V těch částech, které mne vždy něčím vadily, jsem později našla hlubší význam nebo si všimla, že jsem tu a tam přehlédla slovíčko, které měnilo význam věty. Jo aháááá, já to  nepochopila! Takže to není kniha pro povrchní soudy….

Dozvíte se kdeco…

Obdivujte jeho humor tak, jak byste si přála, aby on obdivoval vaši krásu.

Tanec, pohyb umožňuje ženám se otevřít, ulevit od stresu.

Muži zase potřebují mít pocit, že něco umí „spravit“, vymezit tomu hranice, aby získali pocit, že věří, že mají pro co růst.

A mnoho dalších. David Deida tu opět zopakoval a jiným způsobem zaobalil to, co už můžeme znát z jeho minulých knih, ale jak vidno, v tomto tématu mezilidských vztahů a sexu je stále co objevovat. Sex jako cesta k Bohu je kniha drsná, něžná, která hladí, ale také nastoluje kruté pravdy.

O autorovi:

David Deida je považován za jednoho z nejpřevratnějších a nejprovokativnějších duchovních učitelů současnosti. Jeho učení a knihy o radikálně praktické spiritualitě hluboce ovlivnily směr našeho duchovního a sexuálního růstu. Jeho knihy byly přeloženy do více než pětadvaceti jazyků a stávají se doporučenou literaturou na univerzitách, workshopech a mužských i ženských skupinách po celém světě. Jako cenný zdroj pro duchovní transformaci a posvátnou sexualitu ho cituje mnoho dalších autorů.  Pořádá také své vlastní workshopy zaměřené na probuzení mysli, těl i srdce. www.deida.info

Mezi jeho předchozí úspěšné tituly patří například: Cesta pravého muže, Cesta nespoutané ženy, Kdy  jde o muže, Intimní splynutí, Prostá pravda, Cesta vášně.

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing SE, 2016, www.synergiepublishing.com

 

2016.09.11 | Renata Petříčková | přečteno: 30051x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: sex osobní rozvoj David Deida psychologie

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Cesta Asombroso a oblíbené produkty Osmanyho Laffity

Asombroso, značka světoznámého návrháře kubánského původu Osmanyho Laffity, vznikla v roce 2018. Klíčem k ní byl sen o p...
 
celý článek | Nina Albertová | 2023.10.19 | přečteno: 499x

Domácí sametové likéry pro slavnostní chvíle

  K Vánocům patří kromě cukroví a dobrého jídla i skvělé pití. Také neodoláte sametově jemným sladkým likérů...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2014.12.16 | přečteno: 30506x

Mořské plody, jak je neznáte: ochutnejte to nejzajímavější z hlubin oceánu

Mořské plody jsou pokladem oceánu se širokou škálou chutí a textur, které milují gurmáni po celém světě. Ačkoliv mnozí m...
 
celý článek | Nina Albertová | 2024.04.11 | přečteno: 136x

Nevzhledný zázrak pro naše zdraví

Vypadá to trochu jako nevzhledná tmavě šedivá brambora. Leží to  v supermarketu na regále se zeleninou a ani tro...
 
celý článek | Eva Štíbrová | 2016.04.21 | přečteno: 30078x
 

Portál pro ženy