newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Proměna během okamžiku – s parukou nic nemožného

 
Proměna během okamžiku – s parukou nic nemožného

Paruky už dávno nejsou jen záležitostí z hereckého prostředí, kdy se stávají součástí role. I v běžném životě vám dovolí proměnit se během chvíle v někoho jiného. Možná je to právě to, co vám pomůže zvednout sebevědomí a podívat se na sebe jinýma očima.

 

Kvalitní paruka je neviditelná

Důvodů, proč občas toužíme sáhnout po paruce, je více. Někdy jsou to životní okolnosti, které nás v důsledku nemoci připraví o vlasy, jindy se nám prostě jen zachce radikálně změnit vzhled a získat bohatou hřívu vlasů bez problémů a námahy. Ať je to tak nebo tak, je to dobrý důvod si paruku pořídit. Její nošení se může stát i u vás zcela běžnou záležitostí. Už dávno neplatí, že bude umělý účes na první pohled rozeznatelný, naopak působí velice přirozeně. Samozřejmě je ale třeba vybírat si kvalitní paruky, nejlépe z pravých vlasů. Jejich výhodou je nejen perfektní přirozenost, ale také možnost vlasy upravovat a tvarovat. Můžete je foukat, kulmovat a vytvářet z nich tak variabilní účesy podle situace a vašeho přání.

Přirozenost nebo radikální změna?

Konkrétní paruku si jistě budete vybírat podle toho, co od ní očekáváte. Máte řídké, zplihlé vlasy a toužíte je občas proměnit v bohatý účes? Potřebujete zamaskovat úbytek vlastních vlasů, které mizí z důvodu nepříjemné nemoci? Pak pro vás asi bude nejvhodnější vybrat model paruky, který se bude svou strukturou, barvou a délkou maximálně hodit k vašim vlasům. Díky tomu získáte zpět půvab a krásu, což vám pomůže cítit se daleko lépe.

Vidíte v paruce možnost, jak během chvíle radikálně změnit svůj vzhled a zazářit například na večírku nebo při jiné zvláštní příležitosti? Pak vám nic nebrání popustit uzdu své fantazii a pořídit si paruku, ve které se rázem stanete femme fatale nebo něžnou kráskou, to už záleží na vás. Variabilita nabídky paruk je ohromná, stačí si jen vyzkoušet, která se k vám bude nejlépe hodit.

 

Velmi kvalitní paruky v široké škále typů nabízí pražský salón Magdaléna, který na trhu vlásenkářství působí již 25 let. Výběr správné paruky si vyžaduje individuální přístup a toho se vám tu vždy dostane. Kromě toho můžete využít i výroby paruky z vlastních vlasů, máte-li je doma schované. V takové paruce to budete stále vy, a přitom se vám vrátí vaše sebevědomí.

 

Image courtesy of stockimages at FreeDigitalPhotos.net

2015.03.02 | Martina Limbergová | přečteno: 30038x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: Krása vlasy účes paruky

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Škrabošky - vaše vstupenka do víru zábavy!

Cítíte, že zábava jde mimo vás? Myslíte si, že nuda vás jen tak neopustí? Nasaďte si škrabošku a rázem máte o zábavu ...
 
celý článek | Admin | 2017.02.10 | přečteno: 30120x

Utrácejte jen tolik, kolik opravdu chcete

Většina žen nakupování a chození po obchodech prostě miluje. Jak dokázaly i výzkumy, pro nás ženy je nakupování čin...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2021.06.24 | přečteno: 30134x

Nádobí špičkové kvality za skvělé ceny

Každý, kdo alespoň občas rád vaří a peče, bude jistě souhlasit, že bez kvalitního nádobí se nedá v kuchyni obejít. Vy...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2014.11.10 | přečteno: 30180x

Neschopnost dosáhnout erekce může být zabijákem vztahu

Láska se většinou neobejde bez sexu, ale k tomu je bezpodmínečně potřeba obou partnerů. K plnému prožití pohlavního styk...
 
celý článek | Lea Kubová | 2019.04.13 | přečteno: 30135x
 

Portál pro ženy