newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Pomáhejte s námi těm, kteří to potřebují. Je to snadné!

 
Pomáhejte s námi těm, kteří to potřebují. Je to snadné!

Je hodně těch, kteří potřebují pomoc druhých. Spousta z nich jsou malé děti, kterým osud rozdal do vínku špatné karty. Jejich rodiny se snaží udělat cokoliv, aby tuto nespravedlnost zvrátili, ale tento boj není zdaleka lehký ani levný. Není vám osud takových lidí lhostejný? Ani nám ne. Proto se náš Portál pro ženy stal hrdým patronem nového neziskového projektu na pomoc nemocným a postiženým dětem Click4help. Pomáhat může být velmi snadné, pojďte do toho s námi!

 

Různých neziskových projektů, které se snaží získat finance pro potřebné, existuje mnoho. Lidé se v nich pak často už neorientují. A o víře v to, že jejich vložené peníze poputují opravdu tam, kam mají, ani nemluvě. Click4help je ale jiný. Jeho cílem je samozřejmě také vybrání finanční částky, která zlepší život nemocnému dítěti. Princip je ale založený na síle a moci internetu a sociálních sítí. Nemůžete nebo nechcete posílat své peníze? Nevadí. Každý z nás může pomoct pouhým sledováním a sdílením videí na Youtube a Facebooku.

Čím více lidí si obsah videa přehraje, tím více bude:

1) každý vědět více informací o dané nemoci, o její závažnosti, možnostech léčby, případných legislativních bariérách léčby apod.

2) možnost vydělat na reklamě, kterou si automaticky Youtube do videa přidává a nějaký inzerent si za ni cíleně platí

3) příležitost pro potenciální sponzory, kteří si mohou zaplatit za nějaký režim propagace jejich společnosti nebo produktu (reklama, produkt placement, dlouhodobá spolupráce, apod.)

4) projekt Click4help v podvědomí sledujících, followerů, ale také médií, pro která mohou být daná témata zajímavou náplní a pomohou k další návštěvností

 

Každé shlédnutí a sdílení videa je krokem k tomu, aby se konkrétnímu dítěti se závažným zdravotním problémem a jeho rodině alespoň trošku ulevilo. Přitom stačí jen pár minut vašeho času. Vyšší sledovanost videí znamená větší výnos. Youtubeři takto vydělávají i stovky tisíc korun měsíčně. Proč tedy nevyužít tuto sílu internetu k dobré věci? 100% výdělku půjde samozřejmě přímo potřebné rodině.

Všechny informace k projektu najdete na webových stránkách www.click4help.cz.

První video projektu najdete zde: VIDEO

                  

Co můžu udělat, abych pomohl/a?

1) Sledujte facebookovou stránku www.facebook.com/click4help.cz, shlédněte videa a sdílejte je.

2) Mluvte o projektu, kdykoliv a s kýmkoliv budete mít příležitost. Čím více lidí se o Click4help dozví, tím lépe.

3) Máte ve svém okolí někoho, kdo pracuje v médiích? Doporučte mu tento projekt pro článek/interview/reportáž. Každé zviditelnění pomůže zvýšit sledovanost videí.

 

Jak vidíte, stačí opravdu málo, aby vás mohl hřát dobrý pocit, že jste někomu přispěli k lepšímu životu. Pomáhejte s námi! Má to smysl a navíc je to tak snadné.

 

2019.01.21 | Martina Limbergová | přečteno: 30079x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: pomoc nezisková organizace Click4help

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Houpačka nebo lehátko na zahradu? Pořiďte si zahradní houpačku 2v1 a užijte si odpočinek na maximum

Konečně je tady období, kdy na své zahradě nebo terase můžete trávit daleko více času. Teplé dny přímo lákají k odpočink...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2023.05.20 | přečteno: 30214x

Netradiční Vánoce v exotice

Chcete zažít netradiční Vánoce v zahraničí? Chcete strávit vánoční svátky na pláži u moře?  Pokud i vy pa...
 
celý článek | Petra Zápotočná | 2017.10.26 | přečteno: 30269x

Investujete do zlata? Tady jsou 3 rady, jak a proč začít

Nechcete, aby váš majetek zbytečně ztrácel na hodnotě, ale naopak toužíte po jeho zhodnocení? V takovém případě začněte ...
 
celý článek | Admin | 2020.11.05 | přečteno: 30067x

Kalíšek je hit

Období menstruace není asi pro žádnou z nás to nejoblíbenější v měsíci. I přesto chceme být během našich dní v pohodě...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2015.10.02 | přečteno: 30128x
 

Portál pro ženy