Portál pro ženy >> Archiv
archiv
Já bych chtěla v první řadě rozlišit trénink tempa a trénink rychlosti. Asi každého napadne, že trénovat „rychlost“ znamená běhat krátké rychlé úseky a pod pojmem „tempo“ něco sice svižného, ale přece jen pomalejšího. Jestliže ovšem běží špičkový vytrvalec maratón v čase pod 2 hodiny a 10 minut, tak to znamená, že běží každý kilometr něco ...
celý článek
| Eliška Anna Kubičková | 2014.06.29 | přečteno: 31396x
Tenhle recept byl vlastně tak trošku z nouze, zbylo mi totiž 8 bílků po výrobě vaječného koňaku, který se u nás vaří, vždy když dojde ;-)
Potřebujeme:
8 bílků (nejlépe z lednice-lépe se šlehají)
40 dkg cukru krupice
4 čajové lžičky kukuřičného škrobu
2 čajové lžičky octa
1/2 čajové lžičky vanilkového aroma
mražené maliny a cukr na dosl...
celý článek
| Andrea Tomanová | 2014.06.28 | přečteno: 30925x
Ačkoli se popraskané paty mohou zprvu zdát jen malým, kosmetickým problémem, v případě, že se péče o ně zanedbá, mohou způsobit nejen nepříjemnou bolest, ale i zdravotní komplikace. Pokud je problém s popraskanou kůží dlouhodobě přehlížen, praskliny v kůži se mohou neustále zvětšovat, až se stanou citlivými a velmi bolestivými. Do nezhojených ranek se pak mohou snadno ...
celý článek
| Admin | 2014.06.27 | přečteno: 30819x
A je to právě historické centrum Prahy, které nabízí atmosféru jako z pohádky, když do toho přidáme prostředí čtyřhvězdičkového hotelu Appia Hotel Residences Prague na Malé Straně (ve Šporkově ulici), k dokonalosti již nic nechybí.
Tento hotel se nachází pod Petřínem, Pražským hradem a Kampou, což jsou ta nejlepší místa pro svatební fotografie novomanželů i fotogr...
celý článek
| Admin | 2014.06.27 | přečteno: 30676x
MATERIÁL:
Plátěné botky "alá jarmilky"
Kousek rifloviny
Kousek pevné bílé, červené a pruhované látky - ideálně nažehlovací záplaty (běžně zakoupíte v galanterii
Razítka (písmenka) a razítkovací barvu na textil
Červená bavlnka
Zažehlovací "nýty"
Lepidlo na textil
POSTUP:
Namalovat psa tak, a...
celý článek
| Potvora Fintivá | 2014.06.25 | přečteno: 31988x
O správném stravování toho bylo už tolik řečeno a napsáno, a každý také už něco vyzkoušel. Je ale několik zásad, které opravdu pomáhají. Podstatou lidského stravování je pestrost, ale při nadváze je dobré některé potraviny co nejvíce omezit. Konzumujte méně másla, olejů, salátových dressingů, plnotučných mléčných produktů a tučného červeného masa. Nevadí zdravé tuky, ...
celý článek
| Admin | 2014.06.24 | přečteno: 30874x
Umíme se my dospělí ještě vůbec opravdu na něco nebo naopak z něčeho těšit? Subjektivní pojem, že?
Já jsem od přírody člověk společenský, jsem nenapravitelným zastáncem pozitivní nálady a úsměvu na tváři. Ráda a hodně se těším. Faktem je, že k tomu, aby toto pravidlo mohlo být realizováno beze zbytku každý den, musí být člověk tak trošku snílek.
Mívá...
celý článek
| Kateřina Pořízová | 2014.06.24 | přečteno: 30918x
V běžecké terminologii se obvykle používá výraz tempo, protože jako rychlost se v běžecké hantýrce obvykle označuje trénink krátkých rychlých úseků. V jednom článku jsem psala, že je dobré si alespoň orientačně měřit čas, a že na to stačí hodinky na běžné nošení. Já jsem si zpočátku měřila čas Primkami (pro mladší generaci – to byly kvalitní mechan...
celý článek
| Eliška Anna Kubičková | 2014.06.22 | přečteno: 31303x
Archív článků
Jak začít sportovat a přitom se nezničit VII – tempo běhu (2. část)

Skoro Pavlovy s malinami

Trápí Vás suché a popraskané paty?

Svatební hostina v historickém srdci Prahy, jak by se Vám líbila?

Proč si nevyrobit psí boty?

Tipy pro rychlejší spalování tuků

Těšení

Jak začít sportovat a přitom se nezničit VI – tempo běhu (1. část)

stránka:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- 300
- 301
- 302
- 303
- 304
- 305
- 306
- 307
- 308
- 309
- 310
- 311
- 312
- 313
- 314
- 315
- 316
- 317
- 318