reklama 5 v magazínu pro ženy

Nepřehlédněte

Jsem závislá? A proč?

 
celý článek | Beáta Matyášová | přečteno: 30175x 2013.03.13

Mandle

 
celý článek | Mgr. Daniela Krejčí | přečteno: 30216x 2014.12.28

Nápadité dárky: Překvapte snídaňovými sety

 
celý článek | Nina Albertová | přečteno: 409x 2023.11.22

newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Pečujte o sebe a svou rodinu s kvalitní českou kosmetikou

 
Pečujte o sebe a svou rodinu s kvalitní českou kosmetikou

U potravin už jsme si docela zvykli dívat se na jejich původ a dávat přednost domácím produktům. Jak to ale máte s kosmetikou a drogerií? Je pro vás důležité, odkud pochází produkty, které kupujete? Pokud i v této oblasti dáváte přednost českým výrobkům a výrobcům, rádi bychom vám představili společnost ATEA future. V její nabídce najdete kvalitní, a přitom cenově dostupnou kosmetiku pro celou rodinu a také drogerii do domácnosti.

 

Kvalitní, ale cenově dostupné? Ano, jde to

Péče o pleť, tělo a vlasy patří ke každodenním rituálům nás všech. Není se tedy čemu divit, že se kosmetika řadí k nemalým výdajům běžné domácnosti. Stejně tak je to u drogistických produktů, bez kterých se také jen těžko obejdeme při péči o domácnost. V dnešní době, kdy náklady na život raketově rostou, je proto obzvlášť důležitým hlediskem výběru cena produktu. Ale i na původu záleží, jak si také čím dál více uvědomujeme. Přece jen planetu máme jen jednu a ekologie je závažným tématem. Proč tedy platit za drahé zahraniční značky s velkou ekologickou stopou, když můžete zvolit cenově příjemnou alternativu vyráběnou v ČR?

Kvalitní česká kosmetika pro celou rodinu

Česká společnost ATEA future má na trhu s kosmetikou téměř třicetiletou tradici. Vyrábí a dodává široký sortiment kosmetických produktů pro celou rodinu, včetně například řady veganské kosmetiky, anti-aging kosmetiky nebo dětské řady. Výrobky najdete pod jejich vlastními značkami. Péči o ženy zahrnující tělovou, pleťovou a vlasovou kosmetiku i intimní hygienu prezentují značky Laura Collini a Laura Colutti. Péče o pleť, tělo a vlasy vašich mužů představují výrobky Luigi Collini a Luigi Colutti. Péče o děti nabízí kosmetiku pro koupání, mytí a mazání jemné dětské pokožky pod značkami Colluti Kids a Laura Collini Baby Care. A v nabídce je také farmaceutická kosmetika Health Culture.

Tip: Hledáte dárek pro své blízké a nevíte si rady? Darujte jim kosmetiku v pěkném dárkovém balíčku. Na výběr máte různé druhy dárkových sad pro ženy, muže i děti.

Rostlinné extrakty pro krásu

Kosmetické firmy se v poslední době vracejí k léty osvědčeným přírodním látkám, rostlinným extraktům a olejům. Také ve společnosti ATEA future jdou ve vývoji svých produktů tímto směrem, proto v jejich kosmetice najdete extrakty z mnoha bylinek. Nechybí ta největší klasika jako je heřmánek pravý a jeho zklidňující a hojivé účinky, měsíček lékařský s antiseptickými účinky nebo kopřiva dvoudomá známá pro svůj pozitivní vliv na krásu vlasů i pokožky. Ale můžete vyzkoušet i kosmetiku s exotičtějšími rostlinnými extrakty, například s kustovnicí čínskou (goji) a granátovým jablkem. Obojí obsahuje významné množství antioxidantů, pomocníků v boji proti stárnutí pokožky. Velmi oblíbená je také konopná kosmetika obsahující konopný olej. Vlasová kosmetika s konopím má zklidňující účinky na citlivou pokožku hlavy, konopný krém zase skvěle hydratuje.

Péče o domácnost i zdraví

Kromě péče o sebe a svou rodinu je důležitá i péče o vaši domácnost. Pod značkou Anel najdete řadu výrobků pro péči o domácnost a pracích prostředků, které spojuje přírodní květinová vůně. V posledních dvou letech nabyla na významu také hygiena rukou a ochrana před viry. Pokud nechcete i nadále nic podcenit, bude vás zajímat řada Virusept přinášející antiseptická mýdla, gely, sprej i krém na ruce.

Jak tedy ušetřit na kosmetice pro celou rodinu a neošidit se o kvalitu už víte. Jednoduše vsaďte na tradičního českého výrobce ATEA future. Podpoříte tím domácí trh i svůj rodinný rozpočet.

 

2022.06.27 | Martina Limbergová | přečteno: 30088x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: kosmetika domácnost krása zdraví česká kosmetika česká drogerie

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Břišní tance

Chcete se dostat po zimě do formy? Jen tak se protáhnout, nebo oslnit partnera  svůdnými pohyby? Zkuste břišní t...
 
celý článek | Kamila Kovářová | 2013.03.10 | přečteno: 30085x

Podzimní recepty, které zahřejí

Chladný a sychravý podzim je obdobím, kdy si rádi dopřejeme něco teplého, co nás zároveň pořádně zasytí. Ideálním nápade...
 
celý článek | Lea Kubová | 2021.11.14 | přečteno: 30098x

Medvědí česnek

  Milovníci česneku, zpozorněte! Jaro je obdobím, kdy se probouzí příroda a raší nejedna zelená dobrota. Vyd...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2015.04.05 | přečteno: 30159x

Obtížná situace vnáší problémy i do vztahu

Odchod blízkého člověka, ztráta životního směru, krach důležitého projektu. To vše a další zásadní životní momenty mohou...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2024.01.13 | přečteno: 254x
 

Portál pro ženy