newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

O portálu

 
O portálu

.

 

Filozofie portálu pro ženy

Zábava, skvělé čtení, kvalitní obsah, slevy u partnerů pro čtenáře našeho webu, hromada fanoušků a důraz na kvalitu. Toto jsou hlavní hodnoty a východiska, se kterými jsme začali tvořit portál pro ženy a kterých se snažíme držet doposud.

Víme, že nejme první ani poslední portál podobného typu, proto chceme našim čtenářkám nabídnout víc, než jen obyčejné čtení. Chceme nabídnout hodnoty, informace, hmatatelné věci ve spojení se světem internetu.

Píšeme a tvoříme pro naše čtenářky a budeme rádi, když tuto naši snahu ocení tím, že se k nám budou vracet :-)

Existují dvě konkrétní východiska, která Portál pro ženy odlišují do konkurence. První je samotná náplň webu. Redakci tvoří mladé ženy, které rozumí cílové skupině a mohou jí nabídnout témata, která jí skutečně zajímají. Systém odměn navíc motivuje k psaní kvalitních článků, které budou mít odpovídající výpovědní hodnotu.

 

Historie portálu pro ženy

2011

Portál pro ženy se v našich hlavách rodil dlouho před jeho samotnou realizací. Již na konci roku 2011 jsme měli hotov grafický návrh a uvažovali jsme nad možnostmi uchopení.

2012

Spuštění portálu pro ženy v původní podobě, kdy z počátku projekt vznikal jako ambiciózní projekt mladých studentek žurnalistiky z Olomouce ve spolupráci se společností JANTA s.r.o., která celý projekt zastřešila. Bohužel, tento model se ukázal jako nefunkční a byla potřeba reorganizace.

2013

Na jaře 2013 portál pro ženy ukončuje svou uzavřenou žurnalistickou redakci a přechází na open redakční systém. Ve výběrovém řízení je přijato 20 redaktorek, které zajišťují obsah webu. 

Open model je efektivní, portál pro ženy ale vyžaduje kultivaci. Novou šéfredaktorkou se stává Beáta Matyášová, která nadále přebírá správu nad vydáváním, plánováním a revizí článků.

2014

Na konci loňského roku převzala roli šéfredaktorky Martina Limbergová. Jejím cílem bude nadále přinášet čtenářkám mnoho zajímavých článků, aby byl důvod číst právě portál pro ženy. Od 1.1.2014 také portál oficiálně spadá pod novou společnost Intelligent Software s.r.o., která bude projekt nadále provozovat.

2015

V rámci portálu byly provedeny některé vylepšení v rámci redakčního systému a také SEO optimalizace pro vyhledávače

2016

Započali jsme práci na linkbuildingu, kde si klademe za cíl provázat náš portál s ostatními tématickými weby a to jak v rámci SEO optimalizace, tak v rámci tématického propojení webu s dalšími portály či stránkami, které by mohli návštěvníky zajímat. 

2017

Pokračujeme ve vydávání článků, přidáváme nové kategorie, které by mohly čtenáře zajímat, zakládáme Facebook a začínáme sdílet naše články i zde.

2018

Modernizace a lehké úpravy na webu, práce na validaci chyb ve zdrojovém kódu, chystáme nový obsah od nově příchozích redaktorek. Utužujeme spolupráci s několika marketingovými agenturami, máme již několik stálých zákazníků z řad inzerentů, zájemců o PR články a nebo provozovatelů soutěží.

2019

Vylepšujeme náš Facebook a zkoušíme kampaně pro zvýšení návštěvnosti a povědomí o našem portálu. Dostáváme další nové zajímavé nabídky na spolupráci a začíná se o nás psát také na dalších místech na internetu.

2020

Do našeho týmu se přidává nový projektový manažer Jirka, který nám pomůže ještě více urychlit vývoj našeho portálu, bude se starat o nové akvizice a vymýšlet nové směry, jakými se portálu bude odvíjet.

Za tým Portálu pro ženy

Jiří Hošek
Provozovatel portálu
+420 724 747 529
2013.11.27 | Admin | přečteno: 31836x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: o portálu

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Jak vybrat to nejlepší povlečení do své ložnice?

Při kvalitě spánku hraje roli nejen volba vhodné postele, roštu a matrace. Na čem si dát ještě záležet? Na výběru pov...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2017.02.04 | přečteno: 30086x

Online kurz: Naučte se rozumět složení kosmetiky

Chcete se konečně naučit, jak poznat kvalitní kosmetiku, ještě před tím, než za ni zaplatíte? Naučte se rozumět kosme...
 
celý článek | Jana Burešová | 2017.05.16 | přečteno: 30080x

Čtenářský deník, díl 8.

Dnes nepřicházím  s knižní novinkou, ale s bestselerem staršího data.  A proč? Důvod je velice pr...
 
celý článek | Meridene | 2015.04.11 | přečteno: 30096x

Muži v Movemberu

Možná si v posledním týdnu stále více všímáte toho, že někteří muži ve vašem okolí pomalu ale jistě proměňují svou vi...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2015.11.08 | přečteno: 30120x
 

Portál pro ženy