newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Modřínová Archa - stylové apartmány v srdci Jeseníků

 
Modřínová Archa - stylové apartmány v srdci Jeseníků

Chystáte se na hory za lyžováním či turistikou? Nebo si potřebujete odpočinou a pořádně dobít baterky? Na severu Moravy v krásném pohoří Jeseníky si užijete zábavy a sportu všeho druhu, ale také relaxaci podle svých představ. Máme pro vás tip na ubytování, kde vám nebude nic chybět a všude to budete mít blízko. Ubytujte se v srdci Jeseníků v apartmánech Modřínová Archa a užívejte si dosyta své volné dny.

 

Moderní a skvěle vybavené apartmány Modřínová Archa najdete v obci Václavov u Bruntálu, konkrétně na konci její části Horní Václavov. Na stráni s výhledem do údolí říčky Moravice tu roste nová osada chalup, mezi nimiž Modřínová Archa díky svému obložení z modřínového dřeva vyniká svou originální podobou.

Dovolená pro rodinu i přátele

V Modřínové arše najdete čtyři samostatné apartmány s názvy Karlova Studánka, Malá Morávka, Jeseníky a Karlov. Všechny mají kapacitu 7 lůžek, které tvoří 5 lůžek v ložnici a dvoulůžková rozkládací pohovka v obývacím pokoji. Vydat se sem můžete ale i s větší skupinou přátel. Apartmány Karlova Studánka a Malá Morávka v přízemí lze totiž propojit, a tím vznikne jeden velký apartmán Ovčárna s kapacitou 14 lůžek. A v podkroví horních apartmánů lze zase využít pro skromnější přespání až 6 osob s vlastními spacáky připravené matrace. Pro děti to bude jistě skvělé dobrodružství, když si tu vybudují svoje tajné útočiště bez rodičů :-).

Praktické vybavení apartmánů

Modřínová archa je opravdu chytře vybavená. Každý z apartmánů má vlastní boční vchod, praktickou předsíň s úložnými prostory a koupelnu s prostorným sprchovým koutem a vyhřívanou podlahou. V ložnici se vám bude skvěle spát na pohodlných postelích třílůžkového letiště a dvou samostatných postelích, které se dají posunout na dvoulůžko. Obývací pokoj orientovaný na jihozápad s velkým francouzským oknem je po vetšinu dne krásně prosvětlený a výhledy na západ slunce jsou tu překrásné. Francouzské okno vede na terasu, kde můžete odpočívat a bavit se. Součástí obývacího pokoje je i kuchyňský kout a jídelní stůl.

V kuchyni najdete všechny základní spotřebiče, dva indukční vařiče, kuchyňské náčiní a nádobí. K dispozici jsou také některé základní suroviny, třeba těstoviny, rýže, čaj, káva, cukr a sůl. Chtěly by si děti k večeři raději opéct špekáčky? Ani to není problém, stačí rozdělat oheň v jednom ze dvou ohnišť, které jsou u archy k dispozici. Pohrát si mezitím mohou na menším dětském hřišti u sousedního pozemku. A ještě co se týče parkování, každý apartmán má vlastní parkovací místo přímo u budovy.

Relax ve finské sauně

Máte rádi relax v sauně? Příjemně se prohřát po lyžovačce nebo zimní túře je moc fajn. Využít k tomu můžete soukromou finskou saunu, která se nachází hned vedle apartmánů. K dispozici je v ní kompletní zázemí – odpočívárna, sprcha i toaleta. Můžete si tu nastavit požadovanou teplotu, intenzitu i barvu osvětlení a užít si přes den relaxaci s výhledem na louku a les přes velkoformátová okna, večer pak romantickou kulisu hvězdné oblohy a oblíbené barvy.

A kam se odtud můžete vydat? Na lyže do skiareálů Čerťák, Karlov nebo Kopřivná, na bežky na Jesenickou magistrálu, na procházku do Karlovy Studánky, na horskou túru na Praděd a po jesenických hřebenech. Těch možností je spousta a jistě si najdete to pravé pro sebe. Inspirovat se můžete třeba v našem článku Vydejte se za nejlepšími turistickými cíly Jeseníků nebo se podívejte na tipy na výlety přímo na stránkách Modřínové Archy.

2023.02.18 | Martina Limbergová | přečteno: 30156x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: cestování dovolená ubytování apartmány modřínová archa Jeseníky hory

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Taje exotické Dominikánské republiky, které musíte vědět

Dominikánská republika je nejnavštěvovanější zemí Karibiku. Aby také ne, když nabízí rozmanitou krajinu a bohatou kultur...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2019.11.14 | přečteno: 30101x

Bolí vás záda? Pořiďte si elektronické masážní pomůcky, které vám uleví

Bolesti zad jsou problémem, který trápí mnoho z nás a není se čemu divit. Nejspíš také znáte každodenní koloběh,...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2016.11.02 | přečteno: 30260x

Dokonale krásná pleť díky barevným korektorům

Mít pleť krásnou a hladkou jako panenka, po tom touží asi každá žena. Jenže přání je jedna věc, ale realita bývá jiná. Č...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2015.02.06 | přečteno: 30095x

4 tipy na vánoční dárky pro ženy, se kterými neuděláte chybu

Přemýšlíte, jaký vánoční dárek vybrat pro ženu, ale nic vás nenapadá? V takovém případě jistě oceníte následující článek...
 
celý článek | Nina Albertová | 2021.12.09 | přečteno: 30165x
 

Portál pro ženy