newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Máme pro vás dětskou cestovní postýlku, kterou složíte během několika vteřin! I jednou rukou!

 
Máme pro vás dětskou cestovní postýlku, kterou složíte během několika vteřin! I jednou rukou!

Dětská cestovní postýlka je velmi praktickým doplňkem. Díky ní nemusíte s prckem zůstávat doma a místo toho se s ním vydat na cesty. Na základě jakých parametrů ale vybrat tu pravou? Poradíme vám!

 

 

V první řadě vás chceme upozornit na to, že dětská cestovní postýlka je určena pouze pro příležitostné spaní. V žádném případě se jí nesnažte nahradit postýlku klasickou, byť ta cestovní je cenově dostupnější. Problémem je především ne vždy vyhovující matrace. Ta pro novorozence by měla být pevná polyuretanová, pro větší děti lze pak doporučit matraci spíše tvrdší než měkčí. Ale zpátky k cestovním postýlkám.

Vlastnosti dětské postýlky

Nejdůležitějšími parametry při výběru dětské cestovní postýlky jsou její materiál a vlastnosti. Cestovní postýlku především rychle složíte i rozložíte. V rozloženém stavu navíc nezabere moc místa, bez problémů se spolu s dalšími nezbytnostmi vejde do kufru osobního automobilu.

Konstrukce a nosnost

Při výběru cestovní postýlky se také zaměřte na její konstrukci a nosnost. Nejčastěji s na trhu setkáme s postýlkami s kovovou konstrukcí a automatickým mechanismem s nosností až do dvaceti kilogramů. Obecně se dá říci, že cestovní postýlka je vhodná pro dítě do tří let. Starší a těžší děti do ní raději nedávejte, postýlka by vyšší váhu nemusela vydržet.

 

Zaměřeno na údržbu

Problémem pro některé uživatele může být potah postýlky, který se většinou nedá sundat. Očistu postýlky je tak zapotřebí provádět pouze navlhčeným hadříkem. A opravdu znečištěnou postýlku je možné také osprchovat.

Na kolik vás cestovní postýlka vyjde?

Velmi příznivé jsou ceny dětských cestovních postýlek. Tu nejlevnější na e-shopu bambino pořídíte za necelých 300 korun (závěsné lůžko Babypoint). Z opačného cenového spektra jmenujme cestovní postýlku SENA aire champagne za necelých 6 500 Kč, kterou prý používají i světové celebrity. Vyrobena je z odolné hliníkové konstrukce a složíte ji i jednou rukou! Během několika vteřin! Jaké dáte přednost?

 

 

2021.05.26 | Nina Albertová | přečteno: 30546x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: dítě cestování cestovní postýlka péče o dítě

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Jak se stylově nalíčit ještě letos v létě

Je teplo a móda hýří barvami. Líčení ovšem také. Korálová, vodní tóny či zářivý bronz vnášejí svěží akcenty a správnou l...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2020.08.16 | přečteno: 30128x

Svět olejů předčí jakoukoli kosmetiku

Oleje, konkrétně ty přírodní a bio, obsahují vzácnou kombinaci vitaminů, minerálů a antioxidantů, a rozhodně se vyplatí ...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2021.10.11 | přečteno: 30165x

Velikonoční beránek-recepty

O Velikonoční neděli bývala na slavnostním stole hojnost pokrmů, naši předkové si po dlouhém půstu dopřávali rozmanit...
 
celý článek | Vendula Králová | přečteno: 30091x

Miroslav Légl: Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie

Kuchařka, která pomáhá zlepšit zdraví a zhubnout. Která pročistí lidské tělo a mysl inspiruje množstvím receptů a náp...
 
celý článek | Renata Petříčková | 2015.10.22 | přečteno: 30098x
 

Portál pro ženy