Nepřehlédněte
Tipy na dárky, které potěší a zároveň pomohou naší přírodě
Luxusní plavba lodí – zážitek, který vás posadí na zadek!
newsletter
Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek
Šlehačková bábovka – klasika pro každou příležitost
Šlehačková bábovka
Ingredience:
3 vejce
200 g moučkového cukru
1 smetana ke šlehání
1 vanilkový cukr
1 lžička prášku do pečiva
250 g polohrubé mouky
tuk do formy (Hera)
mouka na vysypání
Postup:
Žloutky, moučkový cukr, šlehačku a vanilkový cukr smícháme. Do polohrubé mouky vmícháme prášek do pečiva a ušlehaný sníh. Poté vše smícháme a nalijeme do vymazané a vysypané formy. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.
Tato bábovka je moc dobrá a vhodná pro každou příležitost. Dobrou chuť.
archiv
celý článek
| Admin | 2016.03.16 | přečteno: 30450x
celý článek
| Mgr. Daniela Krejčí | 2015.04.29 | přečteno: 30262x
celý článek
| Martina Limbergová | 2013.12.02 | přečteno: 30142x
celý článek
| Martina Limbergová | 2015.06.18 | přečteno: 30114x
Poslat článek
Tisk
Štítky: recepty, domácí buchta, šlehačková bábovka