newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Vysoké Tatry - balzám pro duši i tělo

 
Vysoké Tatry - balzám pro duši i tělo

Konec roku se nachýlil a s ním vedle očekávání Vánoc přichází i touha po klidu a odpočinku. Únavu těla i mysli, která se na vás nabalovala po celý rok, můžete nyní jednoduše setřást. Dáme vám tip, jak na to. Co takhle zajet si do Tater?

 

Tatry – tradice a rozmanitost

Slovenské Tatry patří po dlouhá léta k velmi oblíbeným a tradičně navštěvovaným destinacím. Není divu – jsou skvělým místem pro pěší turistiku, ozdravné pobyty a relaxování, ale i adrenalinové a zimní sporty. Navíc nemusíte cestovat příliš daleko.

Wellness centrum

Pro zaručenou vzpruhu si dojeďte do wellness centra v horském hotelu přímo pod nejvyšším vrcholem, Gerlachovským štítem. Umožní vám příjemný oddych a také to, co nemůžete, nebo neumíte po celý rok – opravdu vypnout.

Odpočinete si v pohodlné vířivce, která nejen že působí příznivě na krevní řečiště, ale velmi účinně odbourává dnešní nejrozšířenější fenomén - psychickou zátěž. Pokud si před pobytem v ní vyjdete na výšlap nebo přijedete zmoženi celodenní prací, dokonale se zregenerujete díky širokospektrální masáži, kterou mají na starost vzduchové a vodní trysky.

Určitě nevynechejte ani pobyt ve finské nebo parní sauně. Doporučuje se zejména pro posílení imunity organismu a celkového zdraví.

Třešničkou na dortu v podobě ruční masáže rádi obohatíte každičký strávený den, ať už si vyberete klasickou sportovní variantu nebo některou z relaxačních. Voňavá medová či aromatická masáž jistě přispěje k dokonalé harmonii vašeho těla i mysli.

Den plný procedur můžete zakončit v originálně upravené odpočinkové místnosti s nezapomenutelným výhledem na Velické pleso a vodopád Večný dážď. Pohled na tyto přírodní skvosty ještě více umocní váš prožitek a vy se budete cítit jako v ráji.

Ať už do wellness centra vyrazíte s partnerem nebo uspořádáte dámskou jízdu, domů se budete vracet jako úplně noví lidé.

Tip na dárek

Nemáte ještě vánoční dárek pro vaše blízké, rodiče či kamarády? Dárková poukázka na povánoční nebo novoroční relaxování bezpochyby potěší každého. Tak honem – kapacita wellness centra je pro zachování vašeho soukromí při pobytu omezena. Sjednejte si rezervaci raději ještě dnes.

Horské túry

A pokud se ve slovenských velehorách rozhodnete věnovat jen letním či zimním procházkám po Tatranském národním parku, keškování nebo třeba adrenalinovému výstupu na Gerlach pod vedením zkušeného horského vůdce, k zahození jistě nebude mít při ruce dobrý dalekohled. Jeho využití je všestranné - hodí se na turistiku, cestování, ale i pro sport. Vyberte si ten správný právě pro vás.


Image courtesy of photostock at FreeDigitalPhotos.net

 

2014.12.16 | Kateřina Pořízová | přečteno: 30114x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: Vysoké Tatry wellness wellness pobyt příjemný oddych turistika dalekohled

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Vyzdobte svůj domov vánočními ubrusy a dekoracemi

Obchodní domy už nějakou dobu zdobí vánoční výzdoba a brzy se rozsvítí i ulice měst. Těšíte se, až si vánoční atmosfé...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2015.11.10 | přečteno: 30144x

JAK VYČISTIT MYČKU RYCHLE A ÚČINNĚ

V domácnosti máme spoustu spotřebičů, které nám pomáhají s úklidem, a někdy zapomeneme na to, že i ony potřebují pravide...
 
celý článek | Tereza Nechvílová | 2019.02.26 | přečteno: 30197x

Sportujte i v zimě s funkčním oblečením pro dámy!

  Zima už sice klepe na dveře, ale to není důvod k tomu, abychom se my ženy vzdávaly našich sportovních...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2015.12.16 | přečteno: 30648x

ŠEDIVÉ VLASY: PROBLÉM NEBO PŘEDNOST?

Zatímco jedni se děsí při nálezu jediného šedého vlasu na své hlavě, jiní ho s nadšením vítají. V současné době se zdá, ...
 
celý článek | Tereza Nechvílová | 2019.01.23 | přečteno: 30128x
 

Portál pro ženy