newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Vyzdobte svůj domov vánočními ubrusy a dekoracemi

 
Vyzdobte svůj domov vánočními ubrusy a dekoracemi

Obchodní domy už nějakou dobu zdobí vánoční výzdoba a brzy se rozsvítí i ulice měst. Těšíte se, až si vánoční atmosféru vytvoříte i u vás doma? Pomocí dekoračního textilu to zvládnete hravě. Co by vám doma nemělo chybět?

 

Vánoční ubrus na každý stůl

Vánoční ubrus je základem slavnostně prostřeného stolu. Samozřejmě nemusí stůl zdobit jen na Štědrý den, parádu na něm bude dělat po celé svátky. A aby byla vánoční atmosféra dokonalá, doplňte vánočními ubrusy i konferenční stolek v obývacím pokoji a další stoly a stolky v domě. K dostání jsou vánoční ubrusy různých tvarů, rozměrů a barev, stačí si vybrat ty nejvhodnější. A je také jen na vás, zda se vám více líbí ubrus vyšívaný nebo s potiskem. Z dekorů patří na první místa v oblíbenosti zimní a vánoční symboly vločky, baněk, jmelí, stromečku, vánoční hvězdy, zvonků nebo svíček, ale velmi pěkně vypadají také celé zimní krajinky, zasněžené chaloupky nebo roztomilí sobi. Pro ty, kteří mají raději umírněnou podobu výzdoby, jsou k mání například jednoduché kostkované vánoční ubrusy ve svátečních barvách. Jako dekorace na komody a skříňky pak výborně poslouží vánoční prostírání, nejlépe samozřejmě sladěné s ubrusy.

 

Kuchyň ve slavnostním hávu

Proměnit svůj dům a byt v útulný domov plný vánoční atmosféry pomohou i další dekorativní textilie, které navíc budou i užitečné. V kuchyni k takové změně stačí vyměnit na nějaký čas běžné utěrky za ty s vánočními motivy. K dostání jsou opět různé varianty barev a dekorů. Když s nimi sladíte i chňapky, uvidíte, jak snadno vaše kuchyň získá ten pravý sváteční ráz. Pak už stačí jen obléci sobě a svým ratolestem zástěry a můžete se směle pustit do pečení perníčků a vánočního cukroví.

Dárek, který potěší

Vánoční a jiné ubrusy, utěrky, chňapky, zástěry, ale i další bytové textilie jako třeba povlečení nebo přehozy na postel jsou i skvělými dárky pod stromeček. Hledáte nejlepší dárek pro maminku, tchýni, babičku nebo kamarádku? Praktický a zároveň krásný bytový textil je jistě potěší.

Kde nakoupit?

Vysoce kvalitní dekorační textilie všeho druhu koupíte v e-shopu Dekortextil.cz s více než 10-ti letou tradicí, kde na vás čeká široký výběr za dostupné ceny, všechno zboží skladem, expresní dodání s dopravou nad 1500 Kč zdarma a také slevové akce pro věrné zákazníky.

 AKCE! Při nákupu nad 500 Kč do 7.12.2015 stačí zadat slevový kód NAKUPUJI2015 a získáte slevu 50 Kč.

 

2015.11.10 | Martina Limbergová | přečteno: 30135x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: Vánoce dekorace textil vánoční ubrusy

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Věřte nevěřte, „mužská rýmička“ opravdu existuje

Zná to asi každá z nás a možná už jste se nad tím i někdy pozastavily. Jak je možné, že váš muž s vyvrknutým kotníkem od...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2020.11.12 | přečteno: 30127x

Mlsání je hřích? Se zdravými přírodními sladidly nikoli!

Taky občas rádi mlsáte? A míváte potom výčitky? Není proč! Existují i zdraví prospěšná sladidla s nízkým glykemi...
 
celý článek | Alice Drápal Audyová | 2013.03.22 | přečteno: 30022x

Naučte se, jak správně vybrat nové bydlení a na co si dát pozor

Hledáte nový byt, který bude větší a ve správné lokalitě se vším potřebným? V takovém případě se vám mohou hodit následu...
 
celý článek | Nina Albertová | 2021.06.01 | přečteno: 30177x

Květa (57): Bydlím se svým bývalým a jeho přítelkyní

Mám velký problém se svým bývalým manželem. I po rozvodu spolu dál bydlíme ve společné domácnosti, ale je to strašné. Ča...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2021.09.07 | přečteno: 30236x
 

Portál pro ženy