newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Vyhrajte krásný motivační náramek z minerálů

 
Vyhrajte krásný motivační náramek z minerálů

Soutěž už skončila. Děkujeme za účast a gratulujeme výhercům Pavlovi T., Michaele U., Jitce K., Ivě B. a Kataríně Š.!

 

Každá laskavost, kterou uděláme pro druhé, nám přinese dobrý pocit a v dobrém se nám také vrátí. A nemusí to být hned velká gesta. I maličkosti dokáží změnit svět k lepšímu, stačí tomu věřit. Pořiďte si krásný motivační náramek, který vám bude toto každý den připomínat. Nebo s ním obdarujte člověka, který by se pro druhé rozdal a sám si vlastně ani neuvědomuje, kolik dobrých skutků každý den vykoná. Nyní můžete jeden z pěti krásných motivačních náramků vyhrát v naší soutěži.

Motivační náramek z harmonizačních kamenů

Představte si, jak by bylo na světě krásně, kdyby každý z nás udělal denně jednu laskavost. Hezká představa, že? Toto bohužel nemůže nikdo z nás zařídit, ale můžeme začít u sebe. S takovou myšlenkou vznikly motivační náramky projektu pošli RADOST. Stačí si vybrat korálky z harmonizačních kamenů, které se vám líbí nebo jsou vám blízké jejich účinky. Jako vyšší výzva pak slouží malá karabinka s přívěskem, kterou si můžete na náramek připevnit a po každém dobrém skutku ji posunout o korálek dál. Náramek vám tak bude sloužit jako malé počítadlo laskavostí a motivovat vás k pokračování v tomto krásném úmyslu. Do svého náramku navíc vložíte kus sebe, protože si jej sami vyrobíte. Dostanete balíček se všemi potřebnými komponenty a návodem a pak je už jen na vás, jak přesně bude váš motivační náramek z minerálů vypadat. Balíček je hezky zabalený, takže skvěle poslouží i jako milý dárek.

Motivační diář a další dárky pro radost

Na stránkách pošli RADOST najdete motivační dárky, kterými můžete potěšit sebe nebo své blízké. Potřebujete nasměrovat myšlenky a nápady, udělat si jasno v plánech a povzbudit svou motivaci k dosažení cílů? V tom vám skvěle pomůže motivační deník. Krásná vazba ze dřeva a kůže a možnost sestavit si vnitřek podle svých potřeb a přání z něj dělá ten pravý osobní zápisník. Na stránkách www.motivacnidarky.cz najdete i další produkty, jejichž cílem je vás nasměrovat k lepšímu pocitu ze sebe samé. K tomu správnému „nakopnutí“ někdy stačí i maličkost, třeba pohled na motivační ponožky na nohou, hod motivační kostkou nebo citát na motivačních kartičkách.

Vyhrajte motivační náramek a pošlete radost sobě nebo blízkým

Líbil by se vám takový hezký náramek, který vás bude každý den motivovat k laskavostem? Máme tu pro vás soutěž o pět těchto náramků. Stačí odpovědět na soutěžní otázku a jeden z nich může být váš.

Soutěžní otázka:

Z kolika druhů kamenů pro svůj motivační náramek si můžete vybírat?

a) 4

b) 6

c) 8

Nápovědu najdete tady.

Svou odpověď posílejte nejpozději do středy 5.7. 2023 na adresu soutez@portalprozeny.cz a do předmětu zprávy napište „náramek“. Vylosované výherce kontaktujeme odpovědí na jejich e-mail. Přejeme hodně štěstí!

2023.06.21 | Martina Limbergová | přečteno: 30622x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: soutěž náramky motivace pošli radost

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Recenze knihy Jak chutná strach: Kolik stojí lidský život?

Oblíbená česká spisovatelka Markéta Harasimová vydala na podzim další novinku. Kniha se tentokrát jmenuje Jak chutná str...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2021.12.14 | přečteno: 30174x

Potěšte na Den otců své muže i tatínky pánskou koženou peněženkou

Slavit druhou květnovou neděli Den matek je tradicí, na kterou zapomene málokterá rodina. Ale i tatínkové mají v ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2017.06.13 | přečteno: 30253x

Tipy pro bleskové uvolnění a harmonizaci těla i mysli

Spokojenému životnímu stylu v rovnováze a štěstí se věnuje mnoho knížek, webových stránek či seminářů a workshopů. Je to...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2021.11.15 | přečteno: 30237x

3 tipy, jak projevit cit k hudbě a využít její pozitivní účinky

Hudba je lék, balzám na duši i příliv energie. Hudba může být vším, co zrovna potřebujeme. Využijte její sílu k tomu, ab...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2022.04.03 | přečteno: 30219x
 

Portál pro ženy