newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Potěšte na Den otců své muže i tatínky pánskou koženou peněženkou

 
Potěšte na Den otců své muže i tatínky pánskou koženou peněženkou

Slavit druhou květnovou neděli Den matek je tradicí, na kterou zapomene málokterá rodina. Ale i tatínkové mají v rodině své nezastupitelné místo a zaslouží si ocenění své lásky a péče. Už tuto neděli bude skvělá příležitost ukázat jim, že si jejich snahy ceníte. Právě na 18. června totiž letos připadá Den otců, svátek nabírající na popularitě ve světě i u nás. Nezapomeňte na tatínky své i svých dětí a k milému přáníčku jim přidejte dárek, který je potěší. Nevíte jaký? Co třeba kvalitní pánské kožené peněženky?  Pomůžeme vám s výběrem.

 

Kůže nebo koženka? Kůže rozhodně vede

Pánská peněženka není jen nezbytnou věcí, kam se ukládají peníze, kreditky a doklady. Je také módním doplňkem, a proto by se její výběr určitě neměl odbýt s myšlenkou, že je stejně po většinu času skrytá v kapse kalhot nebo v tašce. Peněženka svého nositele svým způsobem reprezentuje, tak jako ženu její kabelka. Nejoblíbenějším materiálem je pravá kůže. Sice se dá pořídit levnější koženková varianta, ale ta se brzy odře a ztratí na kráse. Pánské kožené peněženky ušité z kvalitního materiálu mají o hodně delší životnost. A navíc bývají i hezčí a lépe zpracované. Tady se určitě vyplatí trochu připlatit. Výborným poměrem mezi cenou a kvalitou se pyšní například pánské kožené peněženky značky Always Wild.

Praktická dolarovka nebo klasická peněženka?

Při výběru konkrétního typu peněženky je dobré zvážit, kde ji muž nosí a co vše do ní potřebuje dát. Existují peněženky větší i menší, šité nastojato, naležato, s mnoha přihrádkami na vše možné i jednoduché dolarovky.  Právě dolarovky, tedy malé a lehké peněženky se sponou na bankovky, jsou oblíbenou variantou mnoha mužů. Taková praktická a přitom jednoduchá peněženka se hravě vejde do kapsy kalhot nebo saka, drobné se pak nosí po kapsách zvlášť.

Někdo ale naopak má rád vše pohromadě a vyhovuje mu klasická peněženka s přihrádkami na mince, bankovky, karty a doklady. Rozdíl v těchto peněženkách bývá především v počtu jednotlivých přihrádek a jejich rozložení. Vzhledem k tomu, že je nošení peněženky hodně o zvyku, nejlepší je vybírat podobný typ, jaký muž s oblibou nosí. Pokud si nejste jisté, vyberte jednoduchou menší peněženku s několika základními přihrádkami, která se svými rozměry vejde do všech kapes. Takto rozhodně neuděláte chybu.

 

Tip: Chcete tatínkům dopřát to nejlepší? Vybírejte třeba z pánských peněženek značky Golunski, jejichž jemná kůže a propracované detaily potěší i náročné muže.

 

2017.06.13 | Martina Limbergová | přečteno: 30243x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: pánské kožené peněženky móda muži Den otců

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Neobyčejná síla obyčejných banánů

Nejzdravější koření je kurkuma, nejzdravější ovoce kustovnice, a hned po ní následují banány. Banány jsou nejprodávan...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2021.06.18 | přečteno: 30144x

Čtyři dohody

Praktický průvodce osobní svobodou…     „Ve čtyřech dohodách odhaluje don Mi...
 
celý článek | Andrea Tomanová | 2014.01.10 | přečteno: 30107x

Dárek pro babičku a dědu – překvapte své blízké jedinečnými dárky

Když dáváme svým blízkým dárky, je to pro nás mimořádný zážitek, který většině z nás přináší velkou radost a uspokojení....
 
celý článek | Lea Kubová | 2023.12.18 | přečteno: 440x

Milujeme soupravy!

Každá souprava má něco do sebe, ať už máme na mysli sety domácích spotřebičů do kuchyně, soupravy dětských zimních doplň...
 
celý článek | Lea Kubová | 2022.04.26 | přečteno: 30141x
 

Portál pro ženy