newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Tipy na stylové dárky pro muže, které rozhodně ocení

 
Tipy na stylové dárky pro muže, které rozhodně ocení

A je to tu zase. Podzim se přehoupl do své druhé poloviny a zima se nezadržitelně blíží. A s ní samozřejmě i Vánoce. Jako každý rok jistě už přemýšlíte, čím udělat radost svým blízkým. A možná stejně jako já máte problém vybrat dárky hlavně pro mužské členy rodiny. Chce to něco užitečného a stylového zároveň. Něco, co obdarovanému bude připomínat, jak vám na něm záleží. Chce to něco z Trendhim!

 

Módní, cenově dostupné a kvalitní doplňky, to je nabídka e-shopu Trendhim. Navrhují a prodávají pánské doplňky od šperků, hodinek a slunečních brýlí, přes opasky, šály a čepice až po peněženky, tašky a brašny. Vše spojuje jedinečný skandinávský styl, který spočívá v jednoduchosti a eleganci, ale sálá z něj silná energie. Je úplně jedno, jestli máte doma elegána v obleku, sportovního nadšence, milovníka kultury a městského života nebo dobrodružného cestovatele. Na Trendhim je tak široký výběr, že tu koupíte to pravé pro každého muže.

Tipy na dárky podtrhující osobnost muže

Pořád vám chybí inspirace a nevíte si rady, co konkrétně by udělalo vašemu muži (bratrovi, tatínkovi, švagrovi, …) radost? Mám tu pro vás několik konkrétních tipů na dárky, které určitě neskončí někde na dně skříně. Vybírejte podle jeho osobnosti a jistě se trefíte do toho nejlepšího dárku.

Pro elegány v obleku

Nosí váš muž oblek a kravatu nejen při výjimečných příležitostech, ale často nebo dokonce denně jako pracovní oděv? Pak jistě ocení doplňky, které podtrhnou jeho elegantní a seriózní vzhled. Můžete mu vybrat třeba novou kravatu v jeho oblíbené barvě. Příliš nudná volba? A co takhle originální manžetové knoflíčky nebo spona na kravatu s osobním gravírovaným vzkazem? To obdarovaného jistě potěší. Hledáte opravdu velký dárek, který ohromí? Pak mě napadají hned dvě varianty. Pánské náramkové hodinky doladí businness look vašeho muže k dokonalosti a rozhodně by mu na zápěstí neměly chybět. A pokud často cestuje na služební cesty, jistě ocení kvalitní a elegantní cestovní tašku z pravé kůže. To je investice, která se vyplatí.

Pro sportovce tělem a duší

Tráví váš muž volný čas na hřišti, v tělocvičně nebo posilovně? Je pro něj důležitá fyzická kondice a sport v jakékoliv podobě? Jistě k tomu potřebuje tašku, kam si dá věci na převlečení. A to je příležitost pro vás. Lehká sportovní taška s velkým vnitřním prostorem na sportovní boty a oblečení a bočními kapsami na klíče, telefon a peněženku bude ideální. Mimochodem peněženka je také dárkem, který se vždycky hodí. A jako doplněk k tomu jednoduchý nerezový řetízek a náramek, který mu nebude při sportování překážet a může s ním klidně do sprchy.

Pro bohéma a milovníka kaváren

Když má váš muž chvíli času, rád se zatoulá do kavárny a nasává pohodovou atmosféru? Nebo sem dokonce chodí s notebookem pracovat? Navštěvuje výstavy, vernisáže a koncerty? Je to zkrátka bohém a městský typ? Pořiďte mu pouzdro na notebook nebo rovnou stylovou tašku, do které se mu vejde i peněženka, diář a další mužské nezbytnosti. Trendy doplňkem bohémského stylu je také rozhodně kožený nebo korálkový náramek. A nosí-li váš muž náušnice a prsteny, máte další skvělé možnosti výběru dárku.

Pro dobrodruha s toulavými botami

Znamená pro vašeho muže každých pár dní volna příležitost sbalit se a vydat se na cesty za dobrodružstvím? Nezáleží na tom, jestli je to někam po okolí nebo do daleké ciziny, vždycky ocení kvalitní batoh, třeba ve stylovém navy provedení. Krásným doplňkem pro cestovatele je také nerezový řetízek s otočným příveskem Atlas. A když k tomu pořídíte i prsten se symboly kompasu, najde jistě vždy ten správný směr k vám. Obzvášť, když mu na něj necháte vygravírovat osobní vzkaz.

Originalita v hlavní roli

Stále to není ono? Chcete zazářit originálním vzhledem nebo hlubší myšlenkou svého dárku? I tady bych měla pár tipů. Jak se vám líbí šperky inspirované kasinem? S hodinkami s designem rulety nebo s karetním přívěskem si může váš protějšek připadat třeba jako James Bond ve slavném filmu Casino Royale. Je spíš ekologicky smýšlející a má rád věci s příběhem? Pak na svého muže uděláte dojem krásnými hodinkami Recapture, které jsou vyrobeny z recyklovaných materiálů.

 

2022.11.04 | Martina Limbergová | přečteno: 30081x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: móda muži pánská móda pánské doplňky trendhim Vánoce tipy na dárky

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Nepřehlédnutelně přehlédnutelná kniha

Knihu Stehlík Donny Tarrtové snadno přehlédnete, i když je to více jak sedmisetstránková „bichle“. Když u...
 
celý článek | Eva Štíbrová | 2016.03.22 | přečteno: 30044x

Soutěž o balíček luxusní kadidlové kosmetiky Luban

Soutěž byla ukončena. Gratulujeme výherkyni Lence M.! Ostatním děkujeme za účast a budeme držet pěsti v dalších sou...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2021.10.29 | přečteno: 30197x

Outlet se vyplatí! Nakupujte trendy značkovou módu za zlomek ceny

Lámete si hlavu, kde nakoupit módní značkové oblečení, a nezruinovat přitom svůj bankovní účet? A už jste vyzkoušely ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2014.11.27 | přečteno: 30104x

Kurkuma v hlavní roli: Připravte si detoxikační kúru

Kurkuma je znovuobjevený poklad, který se používá v Indii již více než 2 000 let, a to dokonce k rituálním účelům. ...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2022.03.19 | přečteno: 30166x
 

Portál pro ženy