reklama 5 v magazínu pro ženy

Nepřehlédněte

Klimatizace: aby se vám i v létě dobře dýchalo

 
celý článek | Nina Albertová | přečteno: 30144x 2019.04.28

Vánoční šílenství

 
celý článek | Andrea Tomanová | přečteno: 30029x 2013.11.30

O portálu

 
celý článek | Admin | přečteno: 31848x 2013.11.27

newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Tajemství záhadných orgonitů

 
Tajemství záhadných orgonitů

Tajemství „záhadných kamínků“ a orgonové energie, co to vlastně je? Už podle vynálezce orgonitů Wilhelma Reicha nedostatek orgonové energie stojí za mnoha psychickými potížemi, jako je například vyčerpání, úzkost, nespavost, ztráta energie a chuti do života.

 

Existují možnosti, jak se bránit, i když jsou poněkud nevšední. Stačí si pořídit pár orgonitů… jeden třeba na pracovní stůl, druhý na noční stolek… a za pár dní se začnou dít věci.

Orgon aneb životní energie

Své jméno orgonity získaly od slova orgon, které označuje životní energii. Existenci této zvláštní síly objevil známý rakousko-americký psychiatr Wilhelm Reich, který ji začal ve 30. letech minulého století využívat pro léčbu svých vážně nemocných a nevyléčitelných pacientů.

Reich sestrojil takzvaný orgonový akumulátor, zařízení, které vypadalo jako šatní skříň. Stěny tvořilo několik vrstev organického a anorganického materiálu, díky kterým dovnitř proudila orgonová energie a příznivě působila na pacienty, kteří seděli uvnitř.

Orgonity dnes

Stále ještě nevíte, o co jde? Určitě je znáte. Dnešní orgonity připomínají originální dekorace, které mají nejčastěji tvar pyramidy, krychle nebo jehlanu a vkládají se také do šperků. Většinou jsou vyrobeny ze směsi přírodní pryskyřice a kovových třísek, často ale obsahují léčivé polodrahokamy (křišťál, růženín, ametyst, hematit, jaspis a další).

                                                                

Fungují stále stejně – čistí energii kolem nás a negativní energie mění na pozitivní. Vedle orgonitu se prý budete cítit příjemně a uvolněně a bude se vám lépe dýchat. A pokud si orgonit dáte někam k posteli, vaše ráno bude plné svěžesti po kvalitním odpočinku.

Tajemství harmonického domova

Orgonity pomáhají neutralizovat negativní energii z geopatogenních zón. Takže pokud máte doma místo, kde se necítíte úplně nejlépe a netušíte, proč by to tak mohlo být, možná se jedná právě o geopatogenní zónu. Vyskytují se v místech, kde je například podzemní voda, přítomnost radioaktivních prvků nebo zlom v geologickém podloží. Vedle toho ale existují i psychogenní zóny, které nesou tíživé stopy negativních emocí a tajemství, jako jsou bývalé hřbitovy, bojiště, popraviště a podobná místa. A právě zde vám orgonity pomohou.

Orgonity a elektrosmog

Orgonity by měly být i na místech, kde jsou nějaká elektrická zařízení. Počítače, televize, mikrovlnky či mobily kolem sebe šíří škodlivý elektrosmog, který má neblahý vliv na naše zdraví. Dokážou čistit i vodu z kohoutku, která bývá plná nežádoucích přísad včetně hormonů. V tomto případě se doporučuje připevnit orgonit lepící páskou na potrubí.

                                                               

Vyrobte si svůj vlastní

Ačkoli orgonit snadno seženete na různých e-shopech nebo ve specializovaných prodejnách, můžete si jej vyrobit i samy, přesně vám na míru.

Potřebovat budete včelí vosk, kovovou, skleněnou či plastovou formu libovolného tvaru, drobné kovové špony a několik kousků křišťálu, případně jakéhokoli polodrahokamu, který máte rády nebo který příznivě působí na vaše zdraví.

Formu nejprve vytřete silikonovým olejem, přilijte polovinu rozpuštěného vosku, nasypejte špony a vložte dovnitř křišťály tak, aby špičkou mířily do vrcholu formy a do stran. Potom přidejte další vrstvu vosku a špon. Nechte důkladně zatuhnout a orgonit vyklopte.

A pak už jen počkejte, až začne jeho síla působit. Použití orgonitů je opravdu netradiční technika, ale vzhledem k tomu, kolik příznivců má, asi stojí za to ji vyzkoušet.

 

2021.08.15 | Jana Brandtlová | přečteno: 30415x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: orgonit orgon energie energetické působení Wilhelm Reich orgonová energie geopatogenní zóny životní energie domov harmonie

 
archiv

Nejzajímavější články

 

KOMÁŘI ÚTOČÍ – JAK SE JIM BRÁNIT?

S teplým počasím nastává období grilování a venkovních oslav. Ovšem většinou nejste jediní, kteří plánují vydatnou hosti...
 
celý článek | Tereza Nechvílová | 2019.05.28 | přečteno: 30814x

Krásné ruce a nehty zazáří především v létě

Ruce a nehty jsou naší vizitkou stejně jako naše šaty a účes. Péče o ně navíc není nijak složitá, můžete tak jednoduš...
 
celý článek | Admin | 2016.06.26 | přečteno: 30050x

Proč jsou sluchátka Apple AirPods tak oblíbená?

Již více než 7 let lámou rekordy v prodejích, vyšlo jich několik řad a každý den díky nim poslouchají hudbu miliony lidí...
 
celý článek | Lea Kubová | 2023.03.30 | přečteno: 30473x

Cesta Asombroso a oblíbené produkty Osmanyho Laffity

Asombroso, značka světoznámého návrháře kubánského původu Osmanyho Laffity, vznikla v roce 2018. Klíčem k ní byl sen o p...
 
celý článek | Nina Albertová | 2023.10.19 | přečteno: 501x
 

Portál pro ženy