newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Škrabošky - vaše vstupenka do víru zábavy!

 
Škrabošky - vaše vstupenka do víru zábavy!

Cítíte, že zábava jde mimo vás? Myslíte si, že nuda vás jen tak neopustí? Nasaďte si škrabošku a rázem máte o zábavu postaráno. Vy snad znáte univerzálnější vstupenku do víru zábavy? Škrabošky máme skladem pro ty, kteří se nebojí mimických vrásek z širokého úsměvu ani bolavé bránice od dlouhého smíchu. Škrabošky využijete na karnevale, tematicky zaměřené párty nebo při hře doma s dětmi.

 

Škrabošky změní váš vzhled i identitu

Jelikož škrabošky dnes seženete v řadě atraktivního provedení, můžete vaši karnevalovou vizáž měnit častěji než ponožky. Jen škoda, že škrabošky po většinu roku nevyužijeme tolik, kolik by si zasloužily. Velká sháňka po nich je zejména v období karnevalů, kde škrabošky jsou buď dominantou, nebo jen doplňujícím prvkem karnevalového kostýmu.

Ve škraboškách si užijete karneval

Škrabošky uvítáte zejména v období karnevalových radovánek. Doplníte jimi celou spoustu karnevalových kostýmů - princezny, upírky, nejrůznější lady, kouzelnice, ale i klauny, bandity, kouzelníky a další a další kostýmy. Nutno podotknout, že škraboška, ač je více vidět na ženách, není jen ženským doplňkem, nosit ji mohou i muži. Škrabošky jsou atraktivním doplněním kostýmu s řadou výhod - škrabošky skryjí vaši identitu i ostýchavost, a proto se můžete na karnevale bavit bez limitů.

Nechte škrabošku ozvláštnit vaši párty

Chystáte párty? Ozvláštněte ji tím, že k pozvánce připište i nutnost přijít ve škrabošce. Ne, opravdu to není hloupé. Budete se divit, jak jiný a mnohem zábavnější bude večírek ve škraboškách. Možná, že budete mít problém poznat vaše vlastní kamarády, ale to se časem vystříbří. V tom nejhorším...teda nejlepším případě navážete nová přátelství! Ale pozor! Žádné osobnější projevy lásky do té doby, než si budete opravdu jisti, že ten člověk u baru ve škrabošce je váš partner/ka! Jinak si koledujete o malér.

Se škraboškou si užijete odpoledne s dětmi

Škrabošky, zejména ty zobrazující zvířátka, se mohou stát hlavním předmětem vašeho hravého odpoledne s dětmi. Ruku na srdce, kdy jste vaše děti naposled překvapili? Pořiďte si škrabošku a jako první si ji nasaďte. Tím vaše děti rozhodně zvednete od obrazovek! Pak i jim dejte škrabošky a jděte si hrát. Uvidíte, že tak zábavný den si co nevidět zopakujete. Tak buďte dětem blíže!


Škrabošky, ač se to nezdá, jsou univerzální vstupenkou pro jakoukoliv zábavu. Proto pokud nuda není vaším šálkem čaje, pořiďte si škrabošku a po hlavě se vrhněte do zábavy. Ať už na karnevale, na párty či doma s dětmi.
 
 

2017.02.10 | Admin | přečteno: 30130x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: zábava karneval škrabošky

 
archiv

Nejzajímavější články

 

POTRAVINY, KTERÉ ŠKODÍ VAŠIM DÁSNÍM

Nutnost pravidelně a důkladně se starat o zuby je nám vštěpována už od dětství a důležitost tohoto počínání nikdo asi ne...
 
celý článek | Tereza Nechvílová | 2019.10.07 | přečteno: 30220x

Dotáhněte svoji svatbu k dokonalosti díky svatebním dekoracím

Jedním z nejdůležitějších okamžiků v životě většiny lidí (a především žen) je bezesporu svatební den. Den D...
 
celý článek | Admin | 2016.06.10 | přečteno: 30062x

Zdravě v sezóně - domácí sirup a med z bezových květů

Bez černý je mohutný keř, který dříve nechyběl v žádné zahradě. Nyní je bohužel považován za nežádoucí a mnohdy ...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2016.06.13 | přečteno: 30148x

4 tipy na vánoční dárky pro ženy, se kterými neuděláte chybu

Přemýšlíte, jaký vánoční dárek vybrat pro ženu, ale nic vás nenapadá? V takovém případě jistě oceníte následující článek...
 
celý článek | Nina Albertová | 2021.12.09 | přečteno: 30156x
 

Portál pro ženy