newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Sex a milování jako nástroj manipulace?

 
Sex a milování jako nástroj manipulace?

Ve společnosti opačného pohlaví se občas dozvíte spoustu zajímavých věcí a postřehů, které vás hodně udiví a občas překvapí, příjemně i nepříjemně. Takhle jsem se od jednoho známého dozvěděla, že prý my ženy používáme sex a milování jako nástroj manipulace. Nuže, pojďme se na to spolu podívat.

 

Všechny ženy bez rozdílu se asi shodnou, že uspokojený muž  je spokojený muž. To je odvěká pravda. Nicméně je dosti sporné, co přesně znamená uspokojený. Může to znamenat výbornou večeři, dlouhý spánek, masáž, ale také třeba rychlé a vášnivé milování na kuchyňské lince.

Máte doma manžela, který v poslední době chodí domů z práce tak hrozně utahaný, že prostě funguje už jen na „setrvák“? Máte pocit, že kolem vás chodí a vlastně vás vůbec nevidí? Moje nejlepší kamarádka mi říkala, že nejlepším lékem na přepracovanost je orální sex. Žádný muž prý neodolá klečící ženě, rozepínajíc mu poklopec. To prý opravdu spolehlivě funguje na přílišnou přepracovanost. A já vám to mohu potvrdit z vlastní zkušenosti. :-)

Jedna moje známá bere sex jako výrobní nástroj a pomůcku nebo prostě politiku, to už jsem zmiňovala v minulém článku. Tvrdí, že muži to dělají také, jen je za to nikdo neodsuzuje.  Nic prý  nezpečetí obchodní či jiné jednání tak, jako pěkná chvilka v posteli. A je-li vše na spadnutí a budoucí obchodní či jiný partner se ne a ne rozhodnout, tak sex funguje zase jako postrčení. No, proti gustu žádný dišputát, ale tohle bych asi nedokázala.

Asi před rokem nebo dvěma jsem četla jednu knížku, autorka popisuje prostředí a praktiky reklamního a inzertního oddělení jednoho časopisu. Přiznám se, že nevím, jestli to vycházelo z pravdy nebo to bylo smyšlené, to bych lhala. Nicméně i tam byl sex používán jako prostředek k dosažení určitého cíle. Konkrétně to bylo k postrčení zadavatele inzerce k objednání určitého objemu reklamy.

Přiznám se, že tenhle článek jsem napsala až na poněkolikáté, pokaždé jsem napsala úvod a potom nevěděla, jak dále. Prostě mi přišlo, že to není téma vhodné pro článek, ale tak nějak mi přišlo, že by to mohla být hezká návaznost na můj předchozí o rozdílu mezi sexem a milováním. A myslím, že se to povedlo. Co vy na to? Dá se podle toho, co jsem napsala chápat sex a milování jako nástroj manipulace?  Nebo pouze jako prostředek k dosažení určitého cíle? Nebo jen jako způsob, aby se milovaná osoba cítila lépe a milovaná?

Image courtesy of Girl taking her Knickers off/by adamr /http://www.freedigitalphotos.net/

2014.06.08 | Meridene | přečteno: 30234x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: sex; milování; manipulace; vztahy

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Zajímavé otázky, na které možná chcete znát odpověď už od dětství

Odpovědi na některé otázky, které jste kladli jako děti, možná stále ještě neznáte. Jistě, na první pohled jde...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2023.01.14 | přečteno: 31041x

Nejlepší způsob odstranění tetování. Cena vás nezruinuje

Potřebujete si nechat odstranit tetování a bojíte se kolik to bude stát? Pak jste jen jedni z mnoha, kteří nem...
 
celý článek | Lea Kubová | 2021.03.07 | přečteno: 30447x

Pochutnejte si na smoothie!

Smoothie - mixované nápoje z čerstvého ovoce, zeleniny, ořechů a dalších darů přírody se ve světě staly populárn...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2016.02.16 | přečteno: 30424x

Zdravý koktejl? Ano, existuje!

Koktejly v sobě mají spoustu čerstvého ovoce, které normálně do jídelníčku často nezařadíte. Dále jsou velmi leh...
 
celý článek | Monika Holemá | 2013.05.06 | přečteno: 30090x
 

Portál pro ženy