newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Pěkná postava a bedra v teple? Dámské body zařídí obojí!

 
Pěkná postava a bedra v teple? Dámské body zařídí obojí!

V chladnějších dnech vyvstává otázka, jak udržet v teple svá záda, a přitom vypadat dobře v jakékoliv halence. Spodní košilka nepůsobí pod oblečením vždy nejlépe, zato správně zvolené dámské body je tím pravým řešením. Udrží vás v teple a ještě pomůže vykouzlit sexy siluetu.

 

Praktický i krásný kousek oblečení

Body sluší každé ženě, ať má chlapeckou postavu, nebo oblejší křivky. Stačí si jen vybrat vhodný typ a velikost. Dobře padnoucí body skvěle vytvaruje siluetu, podepře prsa, zpevní bříško, boky a zadeček. Je podobně sexy jako korzet, ale ve střídmější formě, dá se tedy nosit pod jakýkoliv svršek. Výborně poslouží třeba pod sáčko nebo svetřík, kde zastoupí roli trika či halenky. Některá body se dají nosit i jako samostatný svršek, obzvlášť ta s krátkým nebo dlouhým rukávem. A dokonce existují i halenková body, která jsou od klasické dámské košile k nerozeznání. Body se dá prostě skvěle kombinovat a nosit téměř s čímkoliv. Navíc je to opravdu funkční kousek spodního prádla. Díky zapínání v rozkroku drží přesně na svém místě a nevyhrnuje se. Vaše záda a boky jsou tak v bezpečí před prochladnutím.

 

Body pro každou příležitost

Dámská body jsou k dostání v různých barvách a typech. Můžete vybírat jednoduché modely bez zdobení, nebo třeba krásné kousky s krajkovými aplikacemi, tady záleží čistě na vašem vkusu. A samozřejmě také na účelu, ke kterému bude body sloužit. Body s krajkou v prsních košíčcích by se dost dobře nedalo nosit bez vrchní vrstvy oblečení, zato pod halenkou bude vypadat báječně a pozvedne vám sebevědomí. Pro opravdu neviditelný efekt podpory, třeba pod upnuté plesové šaty, se výborně hodí formující bezešvé body. To přilne k vašemu tělu jako druhá kůže a potají pomůže na těch správných místech ubrat a jinde zase přidat.

 

Sexy prádlo pro večer s partnerem

Přemýšlíte, čím překvapit svého partnera a oživit vaše společné chvíle romantiky? Jestliže vám klasické spodní prádlo přijde obehrané a na korzet s podvazky si naopak netroufáte, opět vám výborně poslouží body. V krajkových modelech jemně odhalujících křivky vašeho těla budete neodolatelná. Záleží zase jen na vás, jak moc odvážný kousek si vyberete.

 

Body je praktickým kouskem prádla, které si v šatníku, obzvlášť v chladnějším období roku, zaslouží čestné místo. Vybírat můžete například na stránkách lascana-shop.cz, kde najdete krásné spodní prádlo této i dalších kvalitních značek.

 

2017.11.10 | Martina Limbergová | přečteno: 30641x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: krása ženské tělo spodní prádlo body

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Sebepoznání

Sebepoznání Určitě při mnoha životních situacích sedáváte s hlavou v dlaních a ptáte se, kdo vlastně js...
 
celý článek | Andrea Tomanová | 2013.12.18 | přečteno: 30121x

Jak o sebe pečovat u moře

Čeká vás dovolená u moře? Nezapomeňte si sebou vzít tyto 4 věci, které vám pomohou ochránit vaši pokožku i vlasy před...
 
celý článek | Barbora Juřeníková | 2015.07.14 | přečteno: 30127x

Má mě rád, nemá mě rád

Láska kvete v každém věku. Začalo jaro, tak do toho, holky! :) ...
 
celý článek | Beáta Matyášová | 2013.05.14 | přečteno: 30020x

Pronajímáte nemovitost? Tipy na dobrou nájemní smlouvu.

Některé ženy vlastnící byt, když se přistěhují k příteli nebo k manželovi, svůj původní domov pronajímají. Příjem z p...
 
celý článek | Vendula Králová | přečteno: 29994x
 

Portál pro ženy