newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Erotické hračky do každé ložnice

 
Erotické hračky do každé ložnice

Známé pořekadlo „kdo si hraje, nezlobí“ platí i v ložnici a to více, než by se na první pohled mohlo zdát. Právě hra, objevování a zkoušení nových věcí je tím nejlepším lékem proti upadající sexuální chuti a vtíravé šedivé nudě. A to jsou, jak je také známo, hlavní důvody, proč nejen sexuální život, ale celý vztah skomírá a mnoho lidí dříve či později začne hledat vzrušení jinde. Pozvěte tedy zavčas do své ložnice zábavu a fantazii a vyzkoušejte erotické hračky, které rozproudí krev vám i partnerovi.

 

Sexuální pomůcky již dávno nepatří jen do výbavy vykřičených domů a to je bezpochyby dobře. Nacházejí si své místo v ložnicích mnoha párů a i ti partneři, kteří o nich doteď nechtěli nic slyšet, by měli přece jen svůj názor přehodnotit. Erotické hračky dokáží zprostředkovat nové zážitky a vzrušení, které oživí každé milování. Pomohou vám v případě, že se již do postele vloudila trocha stereotypu, ale jsou i skvělou prevencí proti němu. A jaké hračky jsou tedy nejoblíbenější?

 

Na trhu jednoznačně vedou vibrátory. Hru s ním si užijí jak ženy samotné, tak páry, o tom není pochyb. Zorientovat se při výběru ale není vůbec jednoduché, protože právě díky oblibě této pomůcky se výrobci doslova předhánějí v různých inovacích. Pořídit si tak můžete vibrátory všech možných velikostí, tvarů a materiálů či s různými funkcemi. Záleží na tom, čemu dáte přednost a co vám bude více vyhovovat.

Venušiny kuličky jsou další velmi oblíbenou pomůckou. Jde o dvě různě velké kuličky, ve kterých je umístěna ještě menší a těžší kulička, která se při pohybu rozkmitá a narážením do vnějšího obalu způsobuje vibrace. Můžete je vyzkoušet přímo při milování jako zpestření sexuálního styku nebo je používat i kdykoliv jindy, třeba při chůzi, běhu, tanci, jízdě na kole a podobně, a trénovat tak své poševní svaly. Posílené pánevní dno vám zajistí lepší sexuální prožitek, ale má také zdravotní výhody, především po porodu je toto cvičení na posílení pánevního dna velmi vhodné.

Mnoho párů již také vyzkoušelo a oblíbilo si vibrační kroužky, které se navlečou na mužův penis, pevně ho obepnou a zvýší tak prožitek partnera. Vibrace jsou pak příjemné a vzrušující pro oba dva. Tyto kroužky jsou dnes už k dostání i v obyčejné drogerii stejně jako kondomy a lubrikační gely.

Kromě těchto nejčastějších erotických pomůcek můžete vyzkoušet třeba oblíbená pouta, peříčka, bičíky, afrodiziaka v různých podobách, pomůcky pro anální sex a mnoho dalšího. Stačí se jen podívat na nabídku sexshopů a vybrat si.

 

Zdroj: www.sexikshop.cz

2014.07.03 | Lea Kubová | přečteno: 30137x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: Sex; vztahy; erotické pomůcky

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Sára (19): Chodím se dvěma muži a oba miluju

Dostala jsem se do milostného trojúhelníku. Ani nevím, jak se to vlastně všechno tak zamotalo, ale neumím to teď rozsekn...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2021.03.29 | přečteno: 30219x

Vyhrajte napínavý thriller Zabij mě znovu

Soutěž již byla ukončena. Děkujeme za účast, gratulujeme výhercům a přejeme krásné počtení! ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2017.03.29 | přečteno: 30088x

Čtení na léto? Vyhrajte detektivní román Potemnělý ráj

Soutěž už skončila. Gratulujeme výherkyni Anně P. a přejeme příjemnou zábavu při čtení. ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2019.06.27 | přečteno: 30202x

Alena (39 let): Manžel a rodina už o mě nestojí

Dobrý den, několik let jsem pracovala na vysokých manažerských pozicích v zahraničí. Když se nám narodil syn, byl s n...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2022.05.21 | přečteno: 30193x
 

Portál pro ženy